bu hellec olayı ile nihayet n93 de oyunları oynamayı başardım herkese çok teşekkür (dirk d hata veriyor ) yardım eden herkezin emeğine sağlık bu arada trial yazısı kalkmıyor ama oyunları full oynanıyor o yazıyı görüpte olmadı zannetmeyin ( n93 de böyle diğer modelleri bilmiyorum)
arkadaşım dediğin herşeyi yapıyorum ama rootsign de verdıgın oyunları goremıyorum yanlıs olan bırseymı yaptım acaba butun adımları tek tek yaptım . ama olmuyor .
n73 de fifa 08,asphalt 3,system rush evulation,space impact,bide balık oyununu gayet rahat oynuyorum.Ama star wars u yüklemeye kalktıgımda file is corrupted delete now ,? yazısı ile karşılaşıyorum.Yardımcı olurmusunuz..
bişey diicem benim telefonum n958gb. secman prosunu telefona yükledim, sonra restart oldu.sonra secman porgramını açtım.seçeneklerinden ilk iki seçeneği " on " yaptım.fll dosyalarını ngage klasörüne atıp direk yükledim ve hepsi çalıştı sizdemi öyle yaptınız. ben sorunsuz kullanıyorum valla )
Ya arkadaşlar Telefonum N95 bu n-gage modülünü yüklediğim zaman telefonla uyumsuz deyip yüklemior neden acaba daha önceden yükledim ama şimdi olmuyor...