dr.bahaeddin
Üye
hack işlemini yap telefonuna gayet düzgün yüklüyor arkadaşımya bnm sorumu cvplıcak biri yokmu elimde N73 var n-gage programını yüklediğimde telefona uygun olmadığını yazıyo ne yapabilirim?
hack işlemini yap telefonuna gayet düzgün yüklüyor arkadaşımya bnm sorumu cvplıcak biri yokmu elimde N73 var n-gage programını yüklediğimde telefona uygun olmadığını yazıyo ne yapabilirim?
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...n-secman-security-manager-maxipda-142109.htmlBeceremedim arkadaşım."Öncelikle imzasız uygulamaları yükleme anlatımını uygulayın. Ve (her ihtimale karşı) SecMan uygulamasından seçeneklerden Install Root Certificate'e tıklayın."kısmını anlatırmısın lütfen

evet inşallah elimden geldiğinceKonunun toparlanması ve tek bir link çok iyi olmuş. Eline sağlık Reis..Sanırım yeni oyunlar eklendikçe sen de buraya eklersin![]()
Buyur;Ya arkadaş öncelikle teşekkür ediyorum bu iş için.
ben bu imzasız işlemden anlamadım hangi programlar gerekiyo size zahmet bi açıklama yaparmısınız?
N73 maalesef uyumlu değilabi elimde N73 var ngage in programını yüklerken telefonu desteklemediğini sölüyo ne yapabilirim??

anlatımda belirttiğim üzere karta n-gage diye 1 klasör açıp yüklemek istediklerini oraya yükle ön yükleme bitince tam olarak yüklehack işlemini yaptm ngage modülü yüklendi ama sadece yülendi hiçbiyerde yok oyunlarda yüklenmiyo sen nasıl yaptını anlatsan tam süper olacak
hack işlemini yaptm ngage modülü yüklendi ama sadece yülendi hiçbiyerde yok oyunlarda yüklenmiyo sen nasıl yaptını anlatsan tam süper olacak
arkadaşlar N73 ile uyumlu olup olmadığı konusunda bilgi verirseniz sevinirim..
Yeni çıkan starwars'ıda eklicem inşallah![]()
saolasın n-gage yi kurdum ama telefonda görünmüyor nasıl bulurum telefonda bu proramı?