| Tüm Güncel Romlar | Kerneller | Modlar | Anlatımları | DEV KONU | GT-I9000 Galaxy S

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ali PA ya CWM den bu kernel ı kurmaya çalıştıkça hata veriyor ve yükleyemiyor. PA yı kernelsız kullanıyorum yani anlayacağın. Most Wanted da takılmalar falan oluyor. Sen kullanmışmıydın bu versiyonu?
konu eski kaldı :s yarın yeni linkleri ve yeni kernelleri ekliyorum :)

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Konu :locked:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Konu Güncel. :)

relax_1_8

relax_1_8

Üye
hocam turkcell den almıştım daha önce i9000 i. turkcell romlu falan üzerine direk kursam bir sorun olmaz dimi?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
hocam turkcell den almıştım daha önce i9000 i. turkcell romlu falan üzerine direk kursam bir sorun olmaz dimi?

Pc den ilk önce odin ile stock türkcell falan olmayan saf orjinal rom kurman gerekli.

relax_1_8

relax_1_8

Üye
2.3.6 yükledikten sonra denesem birde odin uygulamasının altındakı tar dosyası silinmiş ona bak istersen. birde kernel falan değiştirmeme gerek olur mu orjinal yuklemem için?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
2.3.6 yükledikten sonra denesem birde odin uygulamasının altındakı tar dosyası silinmiş ona bak istersen. birde kernel falan değiştirmeme gerek olur mu orjinal yuklemem için?

Hafta sonu konuyu tamamen baştan kontrol edeceğim :)
Hayır orjinal rom yüklerken kerneli beraberinde yükler

qwerty4444qwert

Üye
android işletimde yeniyim, ben bunu ace 2 de uygulasam sorun olur mu?

qwerty4444qwert

Üye
yeterli bir açıklama oldu :D ace 2 rom.u var mı peki?

alprnx

alprnx

Üye
touchwiz 5 olayını galaxy w denesem ? cm9 rc4 + 3x yoon kernel yüklü telefonumda....

alprnx

alprnx

Üye
peki cm9 rc4 için tauchwiz 5 link verebilirmisiniz ? türkçe olursa çok iyi olur.şimdiden teşekkürler.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Xda ya baktım ama bulamadım.

serif-23

serif-23

Üye
Ben galaxy s i kullanmıyorum ama emeğin için :tşk:

Basynoos

Üye
Emeğin için teşekkürler de odin ve geçici kernel için link verir misin odini 1.8.5 indirdim ama kerneli bulamadım.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca /efs klasörüne nasıl ulaşabilirim?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca root gerekiyor mu :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
hocam cm10.2 hakkında bir bilginiz varmı? :)

Üst Alt