cukuleaks
Üye
telefonumu bozdunuz kardeşim ne yapacam kerneli attım dogru bi şekilde tel yurd dışıydı ne yapacam ben şimdi tel açılıp açılıp kapanıyo bi ünnem görüyorum bide yazılar kırmızı yazılar arka plandada android simgesi ne yapacam bana yardım edin
- - - Eklendi - - -
ne yapacam teli geçici kernelle odinle kernel oldu pass yazısı geldi teli yeniden açıp menülerde gezecekken sürekli açılıyo hızlı hızlı kapanıyo ne yapacam ben bunu nasıl düzeltecem biriktirdigim paramla almıştım 05414043571 biri lütfen ne yapacagımı msj atsın telime teli daha bugün aldım ne yapılabilir allah rızası için yardım edin
2.15 çıkmışParanoid Android 2.12 cıkmıs
şuan Cm10 Paranoid Android deyim test edemeyeceğim malesefAli Beats Audio benim daha önce indirdiğim versiyonla aynı gibi duruyor?
Ayrıca beats audio yu yükleyince "ses-ses efektleri-beats audio" seçili olsun dedin ama cm9 ics de ses efekti diye bişey yok ki?
Harbi mi
şuan Cm10 Paranoid Android deyim test edemeyeceğim malesefama seninde PA son sürümüne geçmeni öneririm gerçek multitask menüsü gelmiş
bende bütün gün %120 deŞarjı günü kurtarsın diye zaten %10 larda kullanıyorum ışığı o yüzden uzak dursun benden vodooo moodooo
bende bütün gün %120 deşarj 6-7 saat gidiyor
bendede öyle
seyyar şarj cihazı koyucam çantaya artık o hale geldi Sabah büroda şarja takıyorum gece eve girmeden kapanıyor gece yine şarjda sen nasıl idare ediyorsun anlamıyorum :S telefon dediğinin şarjı 6-7 saatte biter mi ya tablet olsa daha uzun giderdi şarj
Tablet arayüzü istersen Paranoid kişiselleştirilebilirlik istersen X-Bean kararı sen verAli Touchwiz5 ile ilgili linkler çalışmıyor.
Bu arada paranoid i iyi ki yüklememişim bak 2,20 si çıkmış
x-bean i de görünce kararsız kaldım şimdi :S
Tablet arayüzü istersen Paranoid kişiselleştirilebilirlik istersen X-Bean kararı sen ver
telefon uzun iş fatura var çok yazar
X-bean i seçicem de yeni çıktı sanırım. Stabilitesi nasıldır bilemiyorum :S
Cm9 bile ara ara "Android sistemi kapatılıyor" diyip yeniden başlatıyor :S
Bir ara yedek işini anlat bana olmadı viberden falan konuşalım tarif etVeya pmden numara at arayayım
Sensei görmesin
telefon uzun iş fatura var çok yazarzaten Sensei çok konuşuyor birde sen gelme
- - - Eklendi - - -
bende hiç cm9 da hata vermemişti
X-Bean'ı denemedimama adı güzel
bende ne Viber var ne de skype
Sensei görmesin
Viberde skype da ne faturası gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?