CanKartaL
Emekli Yönetici
Ayarlar->Bluetooth->Seçenek tuşu->Bluetooth zaman aşımı->sonsuz
bu arada live oc hakkında bilgi vereyim.live oc normal oc ye benzemez.çünkü bus frekansı ile overclock yapar.yani eğer sen %120 live overclock yaparsan Çipset Bus/Ram/Gpu/Cpu da aynı anda aynı oranla overclock olur.örnek olarak %120 live overclock Gpu yu 220 yapar.ama GPU devil kernel ile 250 mhz olarak geldiğinden bu rakam 270 olur.
benden sana tavsiye telefonu yakmak istemiyorsan %130-135 uzerine cıkma.ve tam ayarını bilmeden voltajlara sakın bulaşma.
Eyvallah AliBluetooth ayarını 5 dk yaptım şimdilik deneyeyim böyle bi.
Live oc ile ilgli de dediğin gibi %120 yaparsam bileşenlerden birisine değer fazla gelince sanırım reset istiyor veya kendisi reset atıyor herhalde. O kısmını kurcalamaya devam ediyorum şimdilik
benden sana tavsiye telefonu yakmak istemiyorsan %130-135 uzerine cıkma.ve tam ayarını bilmeden voltajlara sakın bulaşma.
MODLAR
---------------------------------------------------------------------------------Beats Audio & Dolby Mobile
Xda'da yapılan uzun çalışmaların ardından Beats Audio ve Dolby mobile Tek pakette olmak üzere portlandı.
ses kalitesinde epey değişme oluyor.kaliteli bir kulaklık kullanıyorsanız farkı daha iyi anlayabilirsiniz
CM9 Stable sürümünde denendi.
Beats Audio&Dolby Mobile:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1,3 yaptım zaten. Yeter o kadar. Bir de 100 mhz in voltajını düşürdüm biraz. Boştayken az yaksın, basınca 1,3 ghz le kaçsın diye
- - - Eklendi - - -
[/CENTER]
Ali bu modu nasıl uyguluyoruz. Dün daily den bir baloncuklu mms modu indirdim kurmaya çalıştım hata verdi. Bunda da var mı bir püf noktası falan?
Dün C6-01 ile Galaxy S i aynı müzik ve aynı kulaklıkla denedim. Böyle bir mod şart bu cihaza. Yoksa şuanki sesi gerçekten yerlerde sürünüyor :S
aynı rom yükler gibi yüklüyorsun.tek farkı hiçbir data wipe falan yapmayacaksın.recovery menüsü açıldıktan sonra sadece bu zip dosyayını install zip from sd kart diyerek yükleyeceksin o kadar
bu arada ses kaliteli.ses yöneticisi diye bir program var telefonda ordan uygun ayarları yap ses canavar oluyor
ayrıca daha da yüksek ses kalitesi için poweramp öneririm
telefonumu bozdunuz kardeşim ne yapacam kerneli attım dogru bi şekilde tel yurd dışıydı ne yapacam ben şimdi tel açılıp açılıp kapanıyo bi ünnem görüyorum bide yazılar kırmızı yazılar arka plandada android simgesi ne yapacam bana yardım edin
- - - Eklendi - - -
ne yapacam teli geçici kernelle odinle kernel oldu pass yazısı geldi teli yeniden açıp menülerde gezecekken sürekli açılıyo hızlı hızlı kapanıyo ne yapacam ben bunu nasıl düzeltecem biriktirdigim paramla almıştım 05414043571 biri lütfen ne yapacagımı msj atsın telime teli daha bugün aldım ne yapılabilir allah rızası için yardım edin
bende fark ediyor.ayarlar->ses->ses efektleri beats audio olarak seçilimi?Ali bu Beats Audio modunu sen denedin mi? ben açık kapalı bir farkını duyamadım ama :S
Olacaklardan sorumluluk kabul etmiyorum yazmak şart oldu.telefonumu bozdunuz kardeşim ne yapacam kerneli attım dogru bi şekilde tel yurd dışıydı ne yapacam ben şimdi tel açılıp açılıp kapanıyo bi ünnem görüyorum bide yazılar kırmızı yazılar arka plandada android simgesi ne yapacam bana yardım edin
- - - Eklendi - - -
ne yapacam teli geçici kernelle odinle kernel oldu pass yazısı geldi teli yeniden açıp menülerde gezecekken sürekli açılıyo hızlı hızlı kapanıyo ne yapacam ben bunu nasıl düzeltecem biriktirdigim paramla almıştım 05414043571 biri lütfen ne yapacagımı msj atsın telime teli daha bugün aldım ne yapılabilir allah rızası için yardım edin
3G ve mobil ağ kullanmadığım için o konuda yardımcı olamam malesef.Ellerine, emeğine sağlık öncelikle.
Konudaki bütün romların yüklemelerini sorunsuz ve çok güzel anlatmışsınız.Romları yüklememde bir sorun çıkmadı.Fakat şöyle bir sorunum var :
Birinci olarak telefonuma yüklediğim ics veya jb tabanlı romlarda mobil internetim bayağı bir yavaşlıyor, bağlantı sorunları yaşıyor ve zaman aşımı hatası veriyor (wifi da sorun yok) ki buda telefonumu benim için işlevsiz hale getiriyor.
İkinci olaraksa oyunlarda perfomans düşüklüğü yaşıyorum ve live wallpapers ta takılmalar oluyor devil kernel atmama rağmen.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Ellerine, emeğine sağlık öncelikle.
Konudaki bütün romların yüklemelerini sorunsuz ve çok güzel anlatmışsınız.Romları yüklememde bir sorun çıkmadı.Fakat şöyle bir sorunum var :
Birinci olarak telefonuma yüklediğim ics veya jb tabanlı romlarda mobil internetim bayağı bir yavaşlıyor, bağlantı sorunları yaşıyor ve zaman aşımı hatası veriyor (wifi da sorun yok) ki buda telefonumu benim için işlevsiz hale getiriyor.
İkinci olaraksa oyunlarda perfomans düşüklüğü yaşıyorum ve live wallpapers ta takılmalar oluyor devil kernel atmama rağmen.
Yardımcı olursanız sevinirim.
efs klosorunu yedekliyorum romu yukledikten snra geri kopyalıyorum ama olmuyo imei gormuyo mobil sebeke yok
Oyunlarda bende kasma yok.biraz sonra benim kullandığım tam perofrmans için olan Devil Kernel ayarlarını koyacağım.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.Live wallpaperı geçtim peki
oyunlardaki performans düşüklüğü hakkında ne düşünüyorsunuz sanırım gözden kaçırmışsınız tekrar sorayım dedim.
telefonu kapatıp açmayı denedinmi?efs klosorunu yedekliyorum romu yukledikten snra geri kopyalıyorum ama olmuyo imei gormuyo mobil sebeke yok
Oyunlarda bende kasma yok.biraz sonra benim kullandığım tam perofrmans için olan Devil Kernel ayarlarını koyacağım.
telefonu kapatıp açmayı denedinmi?
ilginç.telefonu hiç rom atmadan,orjinal halinde iken efs klasörünü yedekledin değilmi?Efsyi tekrar attım reboot yaptm 000 ile baslayan bi imei var ama hala sebeke yok
etkiler.çünkü root olmazsa sadece klasörü kopyalar içindeki gizli dosyaları kopyalamaz.efs klasörünün yedeğini almak için şimdi orjinal yazılıma dönüp ardından rootlayıp efs klasörünü almanız gerekiyorewt yedekledim ama rootlu deildi yedeklerken bu bise yaparmı
etkiler.çünkü root olmazsa sadece klasörü kopyalar içindeki gizli dosyaları kopyalamaz.efs klasörünün yedeğini almak için şimdi orjinal yazılıma dönüp ardından rootlayıp efs klasörünü almanız gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?