| Tüm Güncel Romlar | Kerneller | Modlar | Anlatımları | DEV KONU | GT-I9000 Galaxy S

Sponsorlu Bağlantılar

YsoK19

Üye
Dosya yöneticisi önemli değil başka yönetici kurdum marketten sora kndi crackliprogramimi kurdum ama benm icin onemli olan sey HEMDE COK ÖNEMLİ LA TİTREŞİMDEKİ HASSASİYETİ NERDEN AYARLIYORUZ YA ONUDA BULAMADIM KAFAYI YICEM YAZI YAZMAKTAN SOGUDUM :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Dosya yöneticisi önemli değil başka yönetici kurdum marketten sora kndi liprogramimi kurdum ama benm icin onemli olan sey HEMDE COK ÖNEMLİ LA TİTREŞİMDEKİ HASSASİYETİ NERDEN AYARLIYORUZ YA ONUDA BULAMADIM KAFAYI YICEM YAZI YAZMAKTAN SOGUDUM :D
devil kernel veya semaphore kernel yükle.

devil kernel=markette "devil kernel" diye arat çıkan 2 programdan birini yükle devil kernelin tam kontrolünü ele alıyorsun :)
semaphore kernel=kerneli yükleyince beraberinde gelen program ile ayarlayabilirsin :)

YsoK19

Üye

devil kernel veya semaphore kernel yükle.

devil kernel=markette "devil kernel" diye arat çıkan 2 programdan birini yükle devil kernelin tam kontrolünü ele alıyorsun :)
semaphore kernel=kerneli yükleyince beraberinde gelen program ile ayarlayabilirsin :)

allah razı olsun kardesim eline ,koluna, özellikle ilgine bilgine ,beynin sağlık çok teşekkür ederim süper oldu bu olay ve konu sorunsux ve herşey iyi şu an.

cukuleaks

Üye
Hellybeanı xdada gördüm kurdum bakalm nasıl bişemiş :ehe

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Hellybeanı xdada gördüm kurdum bakalm nasıl bişemiş :ehe
bildiğin cm10.tek farkı,

/data partition 1.3 GB (yavaş ama yüksek kapasiteli bellek)
/System Partition 400 mb (nandflash süper hızlı belleği kullanır)
/datadata partition 420 mb (uygulamaların cachelerinin kaydedildiği yer.nandflash'de depolanır.)

olarak ayarlı.

CM10 da ise,

/data partition 400 mb (nandflash süper hızlı belleği kullanır)
/System Partition 1.5 Gb (yavaş ama yüksek kapasiteli bellek)
/datadata partition 420 mb (uygulamaların cachelerinin kaydedildiği yer.nandflash'de depolanır.)

- - - Eklendi - - -

allah razı olsun kardesim eline ,koluna, özellikle ilgine bilgine ,beynin sağlık çok teşekkür ederim süper oldu bu olay ve konu sorunsux ve herşey iyi şu an.

Rica ederim:)

cukuleaks

Üye
Ali bi kere sunu soliyim. Dun cm10 kurdum tel coktu. Yavaslik o bicim yani. İkincisi helly bean hizli sorun yok fakat google uygulamalarinda play storr calismior. Acilior hesabi kabup edior ama yukleniyor dior ve beklior. Ne kadar bekledisem ne yaptisam ayni. 3.su suana kadar kullandigim en hizli ve gercekten super mukemmel hizli +sarjı cok uzun giden tek rom var remics-jb. Fakat onunda en son çikani türkçe yok. Paranoid roma gelirsek tablet seklinde kullanirsak oyunlari tam ekran acmiyor ve performansta biraz sıkıntı yaratiyor. Sence ne yuklemeliyim?

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ali bi kere sunu soliyim. Dun cm10 kurdum tel coktu. Yavaslik o bicim yani. İkincisi helly bean hizli sorun yok fakat google uygulamalarinda play storr calismior. Acilior hesabi kabup edior ama yukleniyor dior ve beklior. Ne kadar bekledisem ne yaptisam ayni. 3.su suana kadar kullandigim en hizli ve gercekten super mukemmel hizli +sarjı cok uzun giden tek rom var remics-jb. Fakat onunda en son çikani türkçe yok. Paranoid roma gelirsek tablet seklinde kullanirsak oyunlari tam ekran acmiyor ve performansta biraz sıkıntı yaratiyor. Sence ne yuklemeliyim?

1) yüklemede hata yapmıssındır cm10 bende gayet hızlı ve sorunsuz
2)PA rom evet performansı tablet modunda kullanınca cok az dusuyor ama kullanım kolaylıgı ve gorsellik icin deger.ayrıca oyun acmadan once guc tusuna basıp extended desktop secersen telefon tam ekran moduna geçer.
3)Helly Bean de bende o sorun yoktu yüklerken yanlıs yapmıssındır.

Black

Black

Üye
içimden senin telefonu satın almak geldi :D

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Ali konuya yedek ile ilgili uyarıyı eklerken altına bir de root explorer gibi bir dosya yönetici koysan fena olmaz. Ben de baya baktım ilk yüklediğimde dosya yöneticisi için. Sonra marketten buldum :)

Bu arada şu multitasking konusunu nasıl ayarlayabilirim?
İşlem yaparken veya download yaparken arka plana atıp başka şeye bakayım diyorum, tekrar download a bakıyorum sıfırdan başlatıyor :S Aynı şekilde rehbere kartvizit eklerken de kafası karıştı sıfırdan tekrar yapmam gerekti :S

- - - Eklendi - - -

içimden senin telefonu satın almak geldi :D

Onu ben alacaktım da satmaz diye sormadım :islik

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ali konuya yedek ile ilgili uyarıyı eklerken altına bir de root explorer gibi bir dosya yönetici koysan fena olmaz. Ben de baya baktım ilk yüklediğimde dosya yöneticisi için. Sonra marketten buldum :)

Bu arada şu multitasking konusunu nasıl ayarlayabilirim?
İşlem yaparken veya download yaparken arka plana atıp başka şeye bakayım diyorum, tekrar download a bakıyorum sıfırdan başlatıyor :S Aynı şekilde rehbere kartvizit eklerken de kafası karıştı sıfırdan tekrar yapmam gerekti :S

- - - Eklendi - - -

Onu ben alacaktım da satmaz diye sormadım :islik
1)eklerim:)
2)hangi romu yükledin?
3)bu telefon daha seneye kadar bende:naughty:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

1)eklerim:)
2)hangi romu yükledin?
3)bu telefon daha seneye kadar bende:naughty:

Senin paylaştığın "cm-9.1.0-galaxysmtd"+"Devil3_1.4.1_ICS_i9000_CFS_BLN_CMC_20120906" yüklü.

- - - Eklendi - - -

Satmayacağını tahmin ediyordum zaten :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi

Senin paylaştığın "cm-9.1.0-galaxysmtd"+"Devil3_1.4.1_ICS_i9000_CFS_BLN_CMC_20120906" yüklü.

- - - Eklendi - - -

Satmayacağını tahmin ediyordum zaten :D
1)Google uygulamalarını yükledinmi(konuyla alakası yok biliyorum :D sadece soruyorum :D)
2)marketten devil kernel yaz çıkan iki programdan birini indir.devil kerneli tam kontrol ediyorsun.
3)hafıza kartında swap bölümü açarak multaske yardımcı olabilirsin.
4)öneri:marketten smart taskbar programını yükle.symbian gibi gerçek multitasking menüsü geliyor.recent olayı yok.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
ama ben sıfırını düşünüyordum :D

Sıfırı yok dostum ayrıca artık akıllı telefonlarda sıfır ayarında 2. el denk getirirsen çok daha mantıklı bence. Zaten içinin yazılımı komple değiştirebiliyorsun. C6-01 i de 2. el aldım, Galaxy S i de. Sıfır ayarında temizini denk getirirsen sıfır fiyatının 2/3 ü civarında alınabilir bence.

- - - Eklendi - - -

1)Google uygulamalarını yükledinmi(konuyla alakası yok biliyorum :D sadece soruyorum :D)
2)marketten devil kernel yaz çıkan iki programdan birini indir.devil kerneli tam kontrol ediyorsun.
3)hafıza kartında swap bölümü açarak multaske yardımcı olabilirsin.
4)öneri:marketten smart taskbar programını yükle.symbian gibi gerçek multitasking menüsü geliyor.recent olayı yok.

Google uygulamalarını yükledim.
Şuan internete bağlayamadığımdan diğerlerini yükleyemedim. Wireless yok JuikuSpot'a da bağlanmıyor zaten.
Pc den bluetooth ile apk ları atayım diyorum bir türlü atamıyorum :S İlla c6-01 e atıp ordan attıracak :S
Swap ile ilgili biraz daha bilgi verebilirmisin Ali?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Seni paylaşım yaparken görmek güzel :oke:

Devamını dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Seni paylaşım yaparken görmek güzel :oke:

Devamını dilerim :)
:)

:op:

- - - Eklendi - - -

Niye biz oksuz muyuz :cry:
:zuhaha: :D

- - - Eklendi - - -

Google uygulamalarını yükledim.
Şuan internete bağlayamadığımdan diğerlerini yükleyemedim. Wireless yok JuikuSpot'a da bağlanmıyor zaten.
Pc den bluetooth ile apk ları atayım diyorum bir türlü atamıyorum :S İlla c6-01 e atıp ordan attıracak :S
Swap ile ilgili biraz daha bilgi verebilirmisin Ali?

Swap kısa bir tanımlama yaparsak,

Pc'de Windows'taki pagefile.sys takas alanı dosyası ile aynı mantık ile çalışır.
ram azalmaya başladığında sistem otomatik olarak en son çalıştırılmış programları hafıza kartına takas ediyor.böylece sürekli multitasking yapacak kadar ram oluyor.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Devil Kernel ın programını yükleyince buldum :) ram ayarları-liveoc-batarya ayarları falan hepsi varmış :)

Şu bluetooth un 2 dk görünür olması sinir ediyor beni :off: yok mu şunun ayarlandığı bir kernel veya program? işkence oldu pcden bluetoothla dosya yollamak yaa :S

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Devil Kernel ın programını yükleyince buldum :) ram ayarları-liveoc-batarya ayarları falan hepsi varmış :)

Şu bluetooth un 2 dk görünür olması sinir ediyor beni :off: yok mu şunun ayarlandığı bir kernel veya program? işkence oldu pcden bluetoothla dosya yollamak yaa :S

Ayarlar->Bluetooth->Seçenek tuşu->Bluetooth zaman aşımı->sonsuz

bu arada live oc hakkında bilgi vereyim.live oc normal oc ye benzemez.çünkü bus frekansı ile overclock yapar.yani eğer sen %120 live overclock yaparsan Çipset Bus/Ram/Gpu/Cpu da aynı anda aynı oranla overclock olur.örnek olarak %120 live overclock Gpu yu 220 yapar.ama GPU devil kernel ile 250 mhz olarak geldiğinden bu rakam 270 olur.

Üst Alt