Ttpod Türkce 6.4.4 Eklendi

player pronun ses kalitesini alamadım .

pasa1980

Üye
    Konu Sahibi
Sanirim serverle alakali ben giris yaptim ama yine sarki indirme bolumu cikmiyo acaba ben turkceye cevirirken bi hatami yaptim diye ingilizce versiyonunu denedim yine ayni yani simdilik birsey yapamiyoruz

Elinize sağlık... güzel görünüyor ama mobilden giriyorum foruma telefonun tarayıcısından indirilmiyor dosya dropbox yada 4shared ten 2. bir link verirseniz...

Lutfen ekolayzer ayarlarini verin tam istedigim muzik calar ama poweramptaki bas ve yuksek sesi alamiyorum yardim lutfen

pasa1980

Üye
    Konu Sahibi
Elinize sağlık... güzel görünüyor ama mobilden giriyorum foruma telefonun tarayıcısından indirilmiyor dosya dropbox yada 4shared ten 2. bir link verirseniz...

BU LİNKİ DENEYEBİLİRSİN

Tepkiler: Rhino Prime

reoksit

Üye
esed uyarı veriyor neden acaba

kardeşim eline sağlık çok iyi olmuş ama 6.3.1 sürümü yayınlandı ona da entegre edersen Türkçeyi süper olur sağol

pasa1980

Üye
    Konu Sahibi
Calismalarim suruyo 1 veya 2 gune yuklemis olurum ilgine tsk ederim

teşekkür ettim sana kolay gelsin üellerine sağlık teşekkür ederim

gocadayi

Üye
bendeki ttpod (v3.5) telefon hafızasındakileri görebiliyordu, SD kart içindekileri gören varmıdır?

paşa hayırlı olsun ttpod 6.4 çıkmış biz bunların hızına yetişemicez galiba kardeş Türkçeleştirirsen alırız. kolay gelsin. sana iyi çalışmalar

Tepkiler: azisoktay

pasa1980

Üye
    Konu Sahibi
6.3 ile 6.4 arasinda bi kac duzeltme haricinde pek bi fark olmadigi icin yeni surumlerini bekliyorum

gocadayi

Üye
6.2 kurdum iyi çalıştı - çince sayfalar var arayüz içinde
harika pratik