arkadaslar cok kurcalamadıgm halde 1 gün gidiyorr şarjı normal midir ?
abi ben trident wt3 alalı 5 ay oldu evde wifi den herşeye giriyorum ama cep telefonu hattı üzerinden internet aboneligim oldugu hale msn ve facebook a giremiyorum bu formda anlatmışlar ama yinede halledemedim yardımını bekliyorum.şimdiden teşekkurler.
arkadaşlar trident wt-2 telefonum var, wlan ile nete giriyorum sonra facebook hesabıma giriyorum, mesala bildirime tıklayınca yetersiz hafıza diyor ve kapanıyor. oysa daha telin hafızasında hiç bi şey yok 71 mb boş alan var yardımcı olursanız sevinirim!!! şimdiden teşekkürler
slm bende facebook sayfası açılıyor ama girmiyor google dan bazı yerlere giriyorum script istiyor nette indiremiyorum ne yapmalıyım bilen varsa yardımcı olsun lütfen
--------------- Ekleme ---------------
bu arada ayarlarıda bir sorun yok googleden giriryorum heryere ama bazı yerlerde script istiyor video görünmüyor bile ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen
Ben analog saati dijital yapamıyorum
slm ben trıdent vt3 aldım cok memnunum fakat bır turlu ınternet ayarlarını yapamıyorum ınternete gırıs yapamıyorum ayarlarını nasıl yapıcam bana kısa bır lınkle gonderırdsnız cok sevınırım tesekurler

. gaffurchar özel mesaj atcaktımda yeni üye oldugum için atamıyorum manesef![]()
benim wt3 ün kalibrasyon ayarlarını yapıyorum kalem ucuyla dıkkatlice ancak 3 nokta arasında gidip gelmek zaman alıor 1. 2 . de olmyorr çok seyrek. dakkalarca ugrastıgım oluyor. Kodlama tipi BIG5 seçili.
Asıl sorun kalibrasyon kısa sürüyor. hemen bastıgımdan farklı noktalara algılıyor. biraz kurcalayınca tekrar gidiyor tekrar kalibre ediyorum. tridente mesaj attm adresmımze yollayn falan demsler 15 gun bekleyemem telefonsuz.
Bunu ayarlayabilmenin bir yolu taktiği tekniği var mı, kodlama tipi ney olmalı ?. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevineceğim.
merhaba
trıdent s193 die bir telefona sahibim, mesaj bölümdeki harflerin yatay olabilme ve biraz daha büyüte bilme imkanım var mı acaba bunu sizden öğrenebilirimiyim ?
dokunmatik ekranda sorun yaşıyorum çok sert dokunduğumda algılıyor.msj yazarken harflere doğru basmıyor yanındaki harfler çıkıyor.msj yazmak zulüm oluyor.kalem ayarlarını yaparken kalem kullanmak şartmıdır,başka bir telefonun kalemini kullanabilirmiyiz?
kodlama tipini ISO-8859-9 yapın kalibrasyonu kalem ucuyla yapın düzelecektir
servis yolu gözüküyor anlaşılan telefona 
valla onu da yaptım ancak hepsinde durum aynı. kalibrasyon oluyor ancak kısa sürüyorr hemen bozuluyor biraz kurcalayınca.
Kalibrasyon yapmaktan ekranda 3 tane delik açılcak nerdeyseservis yolu gözüküyor anlaşılan telefona
![]()
biliyorum biraz cahilce birşey oldu arkadaşlar ama, ben birsürü programalr indirdim sitenizden, çok teşekkür ederim, bunu pcye bağladım ve pc de gördü, bu programlar ve oyunları nereye atacağım acaba?!?![]()
slm arkadaşlar bende de WT3 modeli var tridentin yanlız banka sayfalarına giremiyorum havale ve eft yapmak için borsa takibi, yapmak için tahminim ce eksik programları var ama nedir nerden indirip kurabilirim iş bankası, akbank ve diğer bankaların vede işte yatırım sayfasını açamıyorum ekrana iphone gibi kısayol amlemi yansıyormu yardımların için şimdiden teşekkürler

sa arkadaşım telefonun ön kapağı değişiyor mu? dokunmatiğinin bulunduğu kısımda büyük bi çizik oluştu nasıl düzeltebilirim ön arka kapak değişiormu?
Merhaba kardesm bhnmDe w-t3'üm war bhn bluetooth'la dosya gönderirken ve alırken " cıhaz dolu bazı dosyaları siL ! die bi uyarı yapıyor we direk reddediyor (w-t3'den baska telefona atarkende böle diyor) yeterLi hafızam war ama neden byLe yaptıqını anlayamadım bluetooth ayarlarındanda yapamadm :S yardımcı olursanız cok sewineceğim simdiden Çook tşk ediyorum![]()