TRİDENT W-T3 sorunu olan söylesin yardımcı olmaya çalışacağım...

Sponsorlu Bağlantılar

grknts

Üye
Trident w t3 için buradan ve bazı sitelerden indirdiğm hiçbirşeyi yükleyemiyorum, yüklemede %50 ye gelince jar dosyası bozuk uyarısı çıkıyor, hiçbirşey yüklenmiyor. yardım please...

mami6793

Üye
arkadaşlar ben dedğiniz gibi bütün ayarları yaptım (gprs ayarlarını) ama yinede BAĞLANTI BAŞARISIZ diyo yardım ederseniz sevinirirm simdiden tşkkrler..

aysudecan

Üye
garantısı devam eden wt3 telefonumu ayırca yanında 4gb hafıza ,kartı deri kılıf ,ile beraber satmak ıstıyorum hıc bır sorunu yoktur maddıyattan öturu zararına satıcam ben toplam 320 tl ye aldım. 250 veya belkı bıraz daha düşük fıyata satmnak ıstıyorum ayrıca aynalı ekran koruyucusuda var çizigı bıle yok. ısteyenler [email protected]

asaso27

Üye
Dostum lütfen ama lütfen yardımcı ol.ben program yükleyemiyorum.sistem gerekli yetkilere sahip değil hatası veriyor bunu nasıl çözcem birde opera 5.1 yükledim ama internete baglanmıo yani hic bir java programı internete baglanmıo lütfen yardım kardesm

bytaskent

Üye
arkadaşlar trident wt3 kullanıyorum herşeyinden memnunum ama ince ayarlarla uğraşırken bozdum galiba, kulaklığımla müzikçalardan müzik dinlerken ses ekolu, yankılı geliyor.bide radyoyu açınca kulaklık devre dışı oluyor ses ayarlarını kontrol ettim problem yok.yardım istiyorum lütfen!!! teşekkürler

maniaq42

Üye
ya kardeş bide benim sorum olacaktı şimdi ben bu telefonu aldım hiçbir şikayetim yoktu gayet güzel kullanıyordum tâ ki öküzün biri ekranını kırana kadar.neyse servisine gittim yeni ekran taktırdım,yine hiçbir sıkıntı olmadan kullanıyodum.Ama tam gece yarısı ekran kalibrasyonuna öyle bi hal oldu ki anlatamam mesaj yazarken resmen çile çekiyorumÖn tanımlı kod tipini big5 yapın geçer dediler olmadı.bide şöyle bi sıkıntım var kalibrasyon ayarını yapıyım diiyorum ama bi türlü bitmiyor bitmiyor bitmiyor .... sonu gelmeyen bi kalibrasyon döngüsüne giriyor 1saat 2saat yani çıldırmak üzereyim yardım lütfen...:off:

kale.elk

Üye
Sprun mu istiyon servise gönderdim bozuk geldi bidaha gönderdim

sule_19

Üye
arkadaşım müzik çalarda hazıza kartı ewet görünmüyor müziklerini hafıza kartında yazan my müzike taı bnde 3 qün yapamadım sonra oldu =)

--------------- Ekleme ---------------

Benim telefondan faceye giremiorum :((
Nasıl girecem acil yardım nolur??

bytufannn

Üye
internetten videoları izleyemiyorum. yardımcı olur musunuz?

Esmerlord

Üye
Versiyon güncellemsi nasıl yapılabilir

hakan.tr

hakan.tr

Üye
e kitap atıyorum pdf formatı ama okumuyor hangi formatı destekliyor.

TEZCAN35

Üye
tirident wt3 te nasıl rehberi yedekliyebilirim yedkleme programı varmı nokıa gibi browser prosu bir bilgi lütfen yardımcı olabilirmisiniz.

boyku

boyku

Üye
ardımcı gerçekten olabilirsen söylüyorum acaba şu facebooka wap a girmek nasıl geçersiz URL filan diyor ayarları yaparken bide ne oyun var ne program elinde tam ekran ne warsa bi linkini filan verin bide vieo kayıt ediyorum ses çoook az geliyor cevap bekliyorum aslanım

--------------- Ekleme ---------------

oyun tema program hadi bi yardımcı olun Allahda sizin yardımcınız olsun

Atomant16

Üye
Sevgili arkadaşlar bende yakında zamanda TRİDENT WT3 serisi bi cep telefonu sahibi oldum.Sorum şu ki interneti olan bi yerden msne girmeye çalışırken,msn adımda isim ve bazı sayılar var isism kısmını yazıyorum ama sayırlar kısmı gelmiyor:(sadece 1ve 2 sayıları var ee benim adresimde sıfırlar yediler beşler var onları nasıl yazacağım?Bilen bi kardeşimiz yardımcı olursa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler.

maxi05

Üye
şimdir hangi hattı kullanıyorsanız (turkcell avea vodafone ) müşteri hizmetlerini arıyorsunuz bana wap ayarımı gönderirmisiniz diyorsunuz sonra onlar gönderiyo gelince yüklüyosunuz telefonu kapatıp açınca internet hazır oluyor :)

karn55

Üye
hafıza kartını tak istediğin müziği seç kopyala yapıştır yap my müzik klasörüne yapıştır masaüstüne gel 4-5 kere yenile yap hafıza kartını çıkar telefona tak aç eğer olmazsa hafıza kartında yada telefonda sorun olabilir bende aldığımda öyleydi yazdığımı yaptım oldu:megafon::megafon:

ROCCO35

Üye
Ben Trident W-T3 modelini kullanıyorum, ama bugün nasıl oldu bilemiyorum, birden dokunmatik alan kilitlendi, GERİ düğmesi çalışıyor, ama "Sürükle Aç" çalışmıyor. Bir türlü telefonu kullanamıyorum. Pili çıkarıp taktığımda menüye geçiyor ama hiç bir aktivite olmuyor. Dokunduğum hiç bir seçenek açılmıyor, sonra kendi kendine tuş kilidi devreye giriyor, bu sefer de ordan çıkamıyorum, yani kısacası dokunmatik ekran kilitlendi,
bunu açmanın bir yöntemi var mı?
bir de reset düğmesi var mı bu cihazın,
resetlesem dokunmatik açılır mı?
resetlendiğinde telefon rehberi silinir mi?
Lütfen bilgisi olan yardım etsin

burakkeskin5

Üye
ya internet ayarlarını yaptım 0.facebook a giriyor ama sayfa açılmadan önce belirlenemeyen script var diyor nasıl çözebilirim

nesken

Üye
mrb , internet ayaları ile ilgili her şeyi yaptım geçersiz url diyo
yardım lütfen

fikirli

Üye
merhaba kaptannova

benim wt3 modeli cep telefonun var kablosuz olarak internete girebiliyorum ama video seyredemiyorum...
acaba bu sorunu halladebilirmisiniz...

Üst Alt