TRİDENT W-T3 sorunu olan söylesin yardımcı olmaya çalışacağım...

Sponsorlu Bağlantılar

burakkeskin5

Üye
sol üstte abc vardır ona tıkladıkça değişiyor basarsan 123 gelir

iyimser1978

Üye
Selamlar... W-T3 aldım. Memnunum. Ama programları bulamadım. Birebir W-T3'ün programlarını içeren bir ling download linki alabilirsem çok sevinirim. Bir de Ekranda alt tarafta Müzik çalar yeri var ya oraya tıkladığımda ben hiç müzik atamıyorum. Listeye tıkladığımda Hafıza kartı yok diyor halbuki hafıza kartı içinde telefonun nasıl görmesini sağlayabilirim?

muhtemelen hafıza kartı bozuktur

fchk

fchk

Üye
*
wt3:

-messengerine girdiğim zaman açtığım konuşma pencerelerinde, o kişiyle daha önceki günlerde konuştuklarımı da görüyorum. sanki konuşma devam ediyormuş gibi altına yazmaya devam ediyorum. neden temiz görüşme penceresi açamıyorum?

*
-telefonun kendisinde yüklü olan opera mini'de hiçbir işlem yapamıyorum. direkt adres giriyorum bekletiyor bekletiyor bekletiyor... işlem yok. telefonun kendisinde yüklü olan sanırım opera3 olmalı. sizler kaç versiyonu kullanıyorsunuz sorunsuz olarak. kasmadan vs. mesela biraz bakındım opera 5 varmış kurdum, yok olmuyor. iki saattir google sayfasını açamadım. bolt diye birşey buldum o da aynı. siz ne kullanıyorsunuz?

*
-kulaklık almak için nereye gitmeliyim?

rizelipisiko

Üye
dostum benim w-t3 te sarj sorunu var takıyorum şarja 1-2 dk sonra şarj aleti yanlış baglandı diye uyarı veriyo şarj olmuyo bataryayı şarj aletini filan deiştirdim sorun yine devam ediyo bunun mühendislik kodlarını kurcalamıştım galiba ondan bi yardımcı olursan sevinirim :vur

tyronica70

Üye
pc suit indirdim telefonu görüyor pc suitten internete nasıl girecem yardım edermisiniz lütfen

mgurup

Üye
internette yetersiz haflza problemi nasıl giderilir? tşk.

Üst Alt