TRİDENT W-T3 sorunu olan söylesin yardımcı olmaya çalışacağım...

Sponsorlu Bağlantılar

sabrisuper

sabrisuper

Üye
w-t3 e ıphone kapağı uyuyomuş hangimodelinki w-t3e uyyo 16gb 3gs olan falanmı arkadaşlar bazı sitelerde kapağını aradığımda kapak koruyucu çıkıyo bana sadece kapak lazım

showmiztik

showmiztik

Üye
kaptannova kardeş mesaj yazmaya giriorum ama yüklenior diyo açmıyo ne yapmam lazım bi yardım et lütfen şimdiden teşekkürler

gaffurchar

gaffurchar

Üye
temasan53

temasan53

Üye
w-t3 e ıphone kapağı uyuyomuş hangimodelinki w-t3e uyyo 16gb 3gs olan falanmı arkadaşlar bazı sitelerde kapağını aradığımda kapak koruyucu çıkıyo bana sadece kapak lazım

Denemeden almayın sakın...Bazı arkadaşlar uymadığını belirttiler çünkü.....

sezerr53

sezerr53

Üye
Sayın kaptannova ve gaffurchar w-t6 alamayı düşünüyorum da w-t3 ile aynı neredeyse sadece bir gps fazlalığı var. Asıl sorum şu olucakdı Apple Iphone daki oyunlar uygulamalar bu telefondada çalışıyormu acaba , çalışıyorsa bazı eğlenceli uygulamalar oluyor Iphone da harekete duyarlı bu trident de de varmı acaba? Birde şuan elinizdeki w-t3 var peki bunun dokunmatik ekranı hassaslığı nasıl? Algılıyormu ekran parmağı Iphone daki gibi? Hız bakımındada bi kıyaslama yaparsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

gaffurchar

gaffurchar

Üye
Sayın kaptannova ve gaffurchar w-t6 alamayı düşünüyorum da w-t3 ile aynı neredeyse sadece bir gps fazlalığı var. Asıl sorum şu olucakdı Apple Iphone daki oyunlar uygulamalar bu telefondada çalışıyormu acaba , çalışıyorsa bazı eğlenceli uygulamalar oluyor Iphone da harekete duyarlı bu trident de de varmı acaba? Birde şuan elinizdeki w-t3 var peki bunun dokunmatik ekranı hassaslığı nasıl? Algılıyormu ekran parmağı Iphone daki gibi? Hız bakımındada bi kıyaslama yaparsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

dokunmatiği kaliteli fakat bahsettiğin i-phone tarzı harekete duyarlı vsvsvs uygulama oyunları fln çalıştırmaz bilgine

hsn60

Üye
slm kardeş bende trident wt3 var onun opera mini ayarlarını bozdum galiba operaya bastığın zaman ağ ayarı çıkıyor test ediliyor diyor ama sonunda opera mini com help adresine gidin diyor bunu nasıl çözeriz( yeni operamini 5 yükledim onda da aynısını yaptı) şimdiden teşekkür ederim

sezerr53

sezerr53

Üye
gaffurchar acaba telin şu oyunu çalıştırırmı diye bakabilirmisin

fchk

fchk

Üye
arayanın resmini tam ekran yapabiliyor muyuz acaba? uğraştım ama resim atadığım kişi aadığında ekranın ortasında küçük çıkıyor. resmin üzerinde kenarlarından tutup büyütüyorum genişletiyotum falan ama arandığımda yine tam ekran olmuyor. tam ekran olmuyorsa boşa uğraşmayayım

--------------- Ekleme ---------------

-- ayrıca, kablosuza bağlı olmasına rağmen google tıkladığımda kablosuzdan değil, hattımdan giriyor. operadan bağlandığımda ise kablosuz bağlanabiliyor. google tuşundan girdiğimde nasıl kablosuz bağlanmasını sağlayabilirm?

burak_5522

Üye
şu oyun ve programların linklerini atarmsınız?

fchk

fchk

Üye
arayanın resmini tam ekran yapabiliyor muyuz acaba? uğraştım ama resim atadığım kişi aadığında ekranın ortasında küçük çıkıyor. resmin üzerinde kenarlarından tutup büyütüyorum genişletiyotum falan ama arandığımda yine tam ekran olmuyor. tam ekran olmuyorsa boşa uğraşmayayım

-- ayrıca, kablosuza bağlı olmasına rağmen google tıkladığımda kablosuzdan değil, hattımdan giriyor. operadan bağlandığımda ise kablosuz bağlanabiliyor. google tuşundan girdiğimde nasıl kablosuz bağlanmasını sağlayabilirm?

henüz cevap alamadığım bu sorulara bir soru daha ilave etmek istiyorum; şarkı listesini nasıl ayarlıyoruz? yani playerdeki şarkıların çalma sırasını yapmanın imkanı var mı?

mahiris

mahiris

Üye
henüz cevap alamadığım bu sorulara bir soru daha ilave etmek istiyorum; şarkı listesini nasıl ayarlıyoruz? yani playerdeki şarkıların çalma sırasını yapmanın imkanı var mı?

son eklediğiniz şarkılar en üstte yer alyor öle bi sıralama yapablrsn ama gereksz bence opera daha ii :heyo:
arayanın fotoğrafının tam ekran olmaması fotoğraf çözünürlüğü ile alakalı sanırım ekran çözünürlüğündeki fotoğrafları deneyn onlar tam ekran oluyorsa fotoğraflarınızı o çözünürlüğe getirin....

fchk

fchk

Üye
son eklediğiniz şarkılar en üstte yer alyor öle bi sıralama yapablrsn ama gereksz bence opera daha ii :heyo:
arayanın fotoğrafının tam ekran olmaması fotoğraf çözünürlüğü ile alakalı sanırım ekran çözünürlüğündeki fotoğrafları deneyn onlar tam ekran oluyorsa fotoğraflarınızı o çözünürlüğe getirin....

arkadaşım cevap verdiğin için teşekkür ederim. java'nın içinde kendinden yüklenmiş halde crash nitro kart2, popeye pinball, super mario isimli oyunlar var. bunlar tuşlar olmadan nasıl oynanıyor anlamadım. veya dokunmatik ekranda da oyanabiliyorsa ben mi beceremiyorum. oyunlardaki karakterleri yönlendiremiyorum

mahiris

mahiris

Üye
kalibrasyonu yaptysan oyunalarda sorun olmaması lazm yani dokunmaktik normalde çalşyorsa oyunda da çalşması lazm

husra

Üye
bende bu telefonu yeni aldım facebook a giremiyorum desteklemiyor diyor ne yapmam lazım

gaffurchar

gaffurchar

Üye
bende bu telefonu yeni aldım facebook a giremiyorum desteklemiyor diyor ne yapmam lazım

wlana bağlanmanız gerekiyor önce yada wap la girecekseniz wap ayarlarının yapılı olması gerekiyor

yunusemre105

Üye
iyi günler bn 2 gün önce wt3 aldım henüz alısamadım diyebiliriz :) mesaj yüzünden ve wap ayarlarını sitedeki gibi yapıyorum bağlantı başarısız yazıyor yinede yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar

veya msn adresinizi verin ekleyım daha rahat olur

Üst Alt