kaptannova kardeş mesaj yazmaya giriorum ama yüklenior diyo açmıyo ne yapmam lazım bi yardım et lütfen şimdiden teşekkürler
w-t3 e ıphone kapağı uyuyomuş hangimodelinki w-t3e uyyo 16gb 3gs olan falanmı arkadaşlar bazı sitelerde kapağını aradığımda kapak koruyucu çıkıyo bana sadece kapak lazım
fabrika ayarlarına geri döndürün bi faydası olur

Saol gaffurchar kardeş çok işime yaradı teşekkür ederim![]()
yardımcı olabildiysem ne mutluSayın kaptannova ve gaffurchar w-t6 alamayı düşünüyorum da w-t3 ile aynı neredeyse sadece bir gps fazlalığı var. Asıl sorum şu olucakdı Apple Iphone daki oyunlar uygulamalar bu telefondada çalışıyormu acaba , çalışıyorsa bazı eğlenceli uygulamalar oluyor Iphone da harekete duyarlı bu trident de de varmı acaba? Birde şuan elinizdeki w-t3 var peki bunun dokunmatik ekranı hassaslığı nasıl? Algılıyormu ekran parmağı Iphone daki gibi? Hız bakımındada bi kıyaslama yaparsanız memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
arayanın resmini tam ekran yapabiliyor muyuz acaba? uğraştım ama resim atadığım kişi aadığında ekranın ortasında küçük çıkıyor. resmin üzerinde kenarlarından tutup büyütüyorum genişletiyotum falan ama arandığımda yine tam ekran olmuyor. tam ekran olmuyorsa boşa uğraşmayayım
--------------- Ekleme ---------------
-- ayrıca, kablosuza bağlı olmasına rağmen google tıkladığımda kablosuzdan değil, hattımdan giriyor. operadan bağlandığımda ise kablosuz bağlanabiliyor. google tuşundan girdiğimde nasıl kablosuz bağlanmasını sağlayabilirm?
henüz cevap alamadığım bu sorulara bir soru daha ilave etmek istiyorum; şarkı listesini nasıl ayarlıyoruz? yani playerdeki şarkıların çalma sırasını yapmanın imkanı var mı?

gaffurchar acaba telin şu oyunu çalıştırırmı diye bakabilirmisinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu oyun ve programların linklerini atarmsınız?
son eklediğiniz şarkılar en üstte yer alyor öle bi sıralama yapablrsn ama gereksz bence opera daha ii
arayanın fotoğrafının tam ekran olmaması fotoğraf çözünürlüğü ile alakalı sanırım ekran çözünürlüğündeki fotoğrafları deneyn onlar tam ekran oluyorsa fotoğraflarınızı o çözünürlüğe getirin....
bende bu telefonu yeni aldım facebook a giremiyorum desteklemiyor diyor ne yapmam lazım