TRİDENT W-T3 sorunu olan söylesin yardımcı olmaya çalışacağım...

Sponsorlu Bağlantılar

gaffurchar

gaffurchar

Üye
iyi günler bn 2 gün önce wt3 aldım henüz alısamadım diyebiliriz :) mesaj yüzünden ve wap ayarlarını sitedeki gibi yapıyorum bağlantı başarısız yazıyor yinede yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar

--------------- Ekleme ---------------

veya msn adresinizi verin ekleyım daha rahat olur

wap ayrlarını yaptığınız sim'i ( 1 yada 2 ) sim seçin menusunden seçin veri hesabları ayarını unutmayın

bizimkent

Üye
wt3 ile mms gönderemiyorum

mahiris

mahiris

Üye
hattınız nedir?

fchk

fchk

Üye
telefonuma e-kitap olarak indirmem gereken dosyanın türü ne olmalı?

fchk

fchk

Üye
java'nın içinde kendinden yüklenmiş halde crash nitro kart2, popeye pinball, super mario isimli oyunlar var. bunlar tuşlar olmadan nasıl oynanıyor anlamadım. veya dokunmatik ekranda da oyanabiliyorsa ben mi beceremiyorum. oyunlardaki karakterleri yönlendiremiyorum

java menüsündeki bu oyunları ben yüklemedim, kendisi vardı dokunmatik işe yaramıyor ve oynanmıyor. silmek istiyorum ama seçeneklerde "sil" de yok. bu işe yaramaz şeyleri nasıl kaldıracağım?

necla su

Üye
selam fabrika ayarlarına geri döndüm ama birtürlü wap ayarlarını kurup kullanmaya başlayamıyorum ..yardım ederseniz sevinirim...........

gaffurchar

gaffurchar

Üye
selam fabrika ayarlarına geri döndüm ama birtürlü wap ayarlarını kurup kullanmaya başlayamıyorum ..yardım ederseniz sevinirim...........

sabit başlığımıza bakın oradaki yazılanları yaparsanız düzelecektir

ismailkocak

Üye
slm bende trident w-t3 var ilk zamanlar internete giriyordum fakat şimdi giremiyorum internet ayarlarınıda yaptım ama bir türlü olmuyo sadece googleye giriyor opera miniyi ebuddy açmıyo neden kaynaklanıyor acaba hattım vodafone

mahiris

mahiris

Üye
fabrika ayarlarına dönün işe yarıyabilir

yayakyaya08

Üye
arkadaşlar trident wt-2 telefonum var, wlan ile nete giriyorum sonra facebook hesabıma giriyorum, mesala bildirime tıklayınca yetersiz hafıza diyor ve kapanıyor. oysa daha telin hafızasında hiç bi şey yok 71 mb boş alan var yardımcı olursanız sevinirim!!! şimdiden teşekkürler

jeep5252

jeep5252

Üye
hafıza kartımı takıyorum ancak dosya yöneticisine girdiğimde sadece telefon var görmüyor. Hafıza kartımı nokıa 2700 classıce takıyorum o görüyor anlamadım gitti yardım bekliyorum tesekkrler.

espanze

Üye
slm bende facebook sayfası açılıyor ama girmiyor google dan bazı yerlere giriyorum script istiyor nette indiremiyorum ne yapmalıyım bilen varsa yardımcı olsun lütfen

--------------- Ekleme ---------------

bu arada ayarlarıda bir sorun yok googleden giriryorum heryere ama bazı yerlerde script istiyor video görünmüyor bile ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen

fchk

fchk

Üye
işlevini bilmediğim seçeneklerden biri de telefon ayarlarının içindeki ön tanımlı kodlama tipi ne işe yarıyor?
içinde misal, ISO-8859-6, windows-1256,CP1097,CP1098..vs gibi kodlar var

byrmgzm

Üye
Ben analog saati dijital yapamıyorum

ank_keko

Üye
yha arkadasım ben internete bağlanamıyorum bi yardım etsen olurm u

furkanbozkuş9

Üye
Ya trident W-T3 kullanıyorum mms ayarları yapılı olduğu halde gelen mms mesajlarını açamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

gaffurchar

gaffurchar

Üye
Ya trident W-T3 kullanıyorum mms ayarları yapılı olduğu halde gelen mms mesajlarını açamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

yapılı olsa dahi herşeyi sil trident mms ayarları var sitede orda yazanları ELLE yaparsan olacaktır

ezellll

ezellll

Üye
slm ben trıdent vt3 aldım cok memnunum fakat bır turlu ınternet ayarlarını yapamıyorum ınternete gırıs yapamıyorum ayarlarını nasıl yapıcam bana kısa bır lınkle gonderırdsnız cok sevınırım tesekurler

Üst Alt