TRİDENT W-T3 sorunu olan söylesin yardımcı olmaya çalışacağım...

Sponsorlu Bağlantılar

enerjix16

enerjix16

Üye
WLAN ağ aramaya geçtimi neden kapanıp acılır bu tel bir bilgisi olan varmı?

sudenesra

Üye
merhaba arkadaslar..trıden wt3 tel aldım ama ınt bır turlu gırmıyor ark tavsıye ettkılerı wlan wap ve sım ayarlarını yaptım aglardan bulup sıfreyıde gırdım ama okdar bekletmesıne ragmen sonuc baglanılamıyor dıyor...bulundugum sehrıde servısıde yok! ya adam akıllı bır cozum olan var mı ya:( sınır oldum artık...nerde hata var anlamadım.. acıl cvp verrsenız sevınırm ..

dadlu_jojuc_41

Üye
trident wt-3 faceboka giremiyorum :S

Jansın

Jansın

Üye
Ne facebook nede operaya ne yapsanızda girilmiyor tek çare yapıştırcan teli duvara aklı başına gelcek :aha:

IPaTRoN

Üye
Aynen yha bağlantı başarısız diyor nasıl gircez bu faceye falan :S ayarlarıda yaptım olmuyo kfayı yiğcem arkdaşın dediği gibi duvaramı yapıştırsak xD

fchk

fchk

Üye
telefonu gömlek cebimden düşürdüm. ekranda, konuşmada vs bir sorun yok. Lakin, kamerayı açınca görüntü yeşil oluyor. tatildeyim istanbul'a dönünce belli ki servis yolu gözüktü ama dönene kadar benim yapabileceğim birşey varsa paylaşmak isteyen olursa teşekkür ederim.

Kelebekkkk

Üye
Teli yeni aldım fakat arka planda simgeler var düz bi resim yapılmıyormu simgeler gitmiyor ya

gaffurchar

gaffurchar

Üye
merhaba arkadaslar..trıden wt3 tel aldım ama ınt bır turlu gırmıyor ark tavsıye ettkılerı wlan wap ve sım ayarlarını yaptım aglardan bulup sıfreyıde gırdım ama okdar bekletmesıne ragmen sonuc baglanılamıyor dıyor...bulundugum sehrıde servısıde yok! ya adam akıllı bır cozum olan var mı ya:( sınır oldum artık...nerde hata var anlamadım.. acıl cvp verrsenız sevınırm ..

modem güvenlik ayarları WPA değilse bağlanmaz modemin üstüne gelin ( telefondan) ayrıntıları tıklayın WEP vsvsvvs.. ise bağlanmaz nete girebileceğinizi anlamak için modeme bağlanınca ağ durumunu tıklayın alttaki IP yazan yerler deki rakamlart 0.0.0.0.0 ise bağlanmaz örnek 192.34.4.555 buna benzer rakamlar varsa bağlanır

--------------- Ekleme ---------------

@gaffurchar kardeşm lütfen bi bak
ya kardeşim dün aldım teli hersey gayet güzelde wlan ara diyorum bulayr halbuki evimde wireless war ayar mı yapamıyrm özel birşey mi seçilecek bulamyrm yapamyrm yardmcı olrsan sewnrm . özel mesaj atamıyrm lütfn

pc moedminizin güvenlik ayarını WPA yapın

chaoslord

Üye
bn wt3 için müzik uyumlu kulaklık arıorum bi türlü bulamadm bluetoothlu

GoqoL

Üye
sim kartı tak hatası alıyorum 2 giriştete aynı sorun var sim kartını görmüyor bi süre sonra kendi kndini acil numaralara alıor ve arıanlara bana ulasamıoyr tek sonum bu nolur yardm

nike-90

Üye
vodafone-turkcell hat var bende kendi resmi sitesindeki wap ayarlarınn hepsini yaptım yinede 0.facebook.com a giremedim ama wifiden rahatlıkla giriyorum bağlantı başarısız hatası veriyor...Yardım lütfennn

ilkmert

Üye
gelen arama sesini değiştiremiyorumm yardım edermisinizz şimdiden tşkler

allen197

Üye
Facebook'a giremiyorum bağlantı başarısız hatası..Sitedeki ayarları falan da yaptım ancak yine de olmadı.

robcugirl

robcugirl

Üye
ben orjinal kulaklık arıyorum nette nasıl sipariş edicem hiç bi sitede yok yardım edin lütfen

benimki de ya giriş yap diyorum istek zaman aşımına uğradı diyo niye girmiyo

alt menüden şarkı listesinden bir şarkının üstüne gel zil seslerine ekle profillerden ses ayarları ordan da bi şarkı seç listeden arayan gruplarına da ayarlayabilirsin sana kalmış ama profil ses ayarlarından yapılıo

kaptannova ben nerden kulaklık alabilirim ve msn e bedava girer mi zaman aşımı demesine de bi yol bul ltfn şimdiden saol

melo1907

Üye
arkadaşım telefonum arama yapmıyor aramaya basınca ''operatör servislerini kontrol et'' diye bir yazı çıkıyor:off: ne yapmalıyım,yardımcı olursan sevinirim

uftade31

Üye
wt3 ün cam paneli kırıldı. dokunmatik te ptroplem yok. çalışıyor. acaba nereden ve nası temin edebilirim . yardımcı olur musunuz?

nike-90

Üye
trident wt3 aldım almaz olaydım teli alalı 2 hafta oldu modem ile aramda bi oda war çok zayıf çekiyor kulaklık çıkışı bozuldu dokunmatik oldu basmatik,her dk bası takılıyor vs...Bende mi sorun var anlamadım şimdi iade etmek istiyorum teli inş parayı geri alırım.Siz siz olun kesinlikle trident vs markalara bulaşmayın gidin nokia en özelliksiz alın rahat edin napcaksınız dokunmatiği filan aynı paraya nokia q klavyelar var onları alın rahat edin...N79 vardı kamerası bozuktu ama bunun kadar sinir etmiyordu wifi gayet iyidi her türlü program vardı olan n79 oldu of of şimdi ben kafamı nerelere vurayim

3Darts

Üye
Arkadaşlar 8 aydır Trident WT3 kullanıyorum,hemde tüm limitlerini zorlayarak video,Wi-Fİ oyun,sesler v.saire..ama Temalar ile ilgili hiç bir bilgiye bulguya rastlayamadım internette,aklıma bişiy geldi Trident'in W T6 modelindeki Iphone icon ve temasını Trident WT3'e aktarmamız mümkünmü yada cihazdan cihaza bilgisayara bağlayıp (USB den ) bunu başarmak mümkünmü,,bir aksilik olmazssa yakında kendim denicem,ama deneyen yada mantıklı bulan varmı bu durumu..özellikle kaptannova'ya soruyorum bu konuyu..

hırçın66

Üye
slm herkese bende bitane trident t3 aldım ama iyimi ettim kötümü bilmiyorum eu telle hiç facebook a gire bilen varmı ben ne yaptımsa giremedim cevap veren olursa sevinirim

ilknurbülent

Üye
bu tlf nu yenşi aldım navigasyon yükleye bilirsiniz internetten dediler ama ben bulamadım bana acil yardımcı olabilirmisiniz ?

Üst Alt