TRİDENT W-T3 sorunu olan söylesin yardımcı olmaya çalışacağım...

Sponsorlu Bağlantılar

caner1555

Üye
ön kapak değişmiyor arkadaşım ön tarafa koruyucu jelatin takarsan iyi olur

--------------- Ekleme ---------------

bluetooht ayarlarından hafızayı hafıza kartı olarak işaretle düzelir

:off: yaptım kardesm ama olmuyo :S

enerjix16

enerjix16

Üye
hücre mesajı alıyormu bu telefon kurcaladım bi hayli ama ayar kısmını bulamadım

gaffurchar

gaffurchar

Üye
evet var yayın ayarlarından yapcksın ama çok uzun anlatması öncelik daha büyük sorunu olanlara

kalazakki

kalazakki

Üye
Gaffurchar kardeşim bide bnm sorunuma çözüm bulsan çok minnettar kalırım sorunumu önceki sayfalarda yazmıştım...

gaffurchar

gaffurchar

Üye
Arkadaşım ben wifi ile nete bağlanamıyorum. Facebook google vs. bağlanırken ya güvenilmeyen site diye kapatıyor ya hiç bağlanmıyor yada sertifika hatası veriyor yardımcı olur musunuz. Şimdiden teşekkürler...

sorun bu mu? buysa fabrika ayarlarına dönün

mrdc

Üye
arkadaşlar benim sorunum telefonu bilgisayara takınca şarj oluyor. Yıgın bellek gibi seçenekler çıkmıyor.Yardımcı olursanız memnun olurum.teşekürler.

enerjix16

enerjix16

Üye

ahmetzen

Üye
Merhaba arkadaşlar wt3 telefonumum kalibre ayarları bozuldu fakat telefonun şarjı bitmiş olduğundan kapandı yeniden açdığımda sım kodu girmem gereken yerde numaralara basamıyorum ve işin ilginç yanı el yazısı devreye giriyor el yazısıyla zar zor pin kodunu girdim fakat bu seferde tamam yada temizle tuşlarına ulaşamıyorum yani basamıyorum ne yapabilirim bildiğiniz bi yöntem yada yol varmı herkese saygılar sevgiler..

yussuf_cinar

Üye
@gaffurchar kardeşm lütfen bi bak
ya kardeşim dün aldım teli hersey gayet güzelde wlan ara diyorum bulayr halbuki evimde wireless war ayar mı yapamıyrm özel birşey mi seçilecek bulamyrm yapamyrm yardmcı olrsan sewnrm . özel mesaj atamıyrm lütfn

hyper_tune

Üye
merhaba, 2 hafta kadar önce w-t3 aldım fakat müzik çalar ı hafıza kartımdaki sarkıları okumuyor boş diyo. bunun düzeltilmesi için bir ayar gerekiyormu? yoksa hafıza kartında mı bi problem var anlamadm :S dosya yönetiminden dinliyebiliyorm muzikleri ama ondada arka plana alıp bşka bi işlem yapma gibi bir olanak yok.. yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...

haggar

Üye
hafıza kartındaki my music klasörüne atıcaksınız müzikleri. Ayrıca müzikçalar ayarlarında otomatik liste oluşturma açık konumda olacak sanırım. Dediğim gibi olmazsa bu başlıkta çözülmüş bir sorun geçmiş sayfaları karıştır sorununu çözeceksin

kolay gelsin...

enerjix16

enerjix16

Üye
Merhaba arkadaşlar wt3 telefonumum kalibre ayarları bozuldu fakat telefonun şarjı bitmiş olduğundan kapandı yeniden açdığımda sım kodu girmem gereken yerde numaralara basamıyorum ve işin ilginç yanı el yazısı devreye giriyor el yazısıyla zar zor pin kodunu girdim fakat bu seferde tamam yada temizle tuşlarına ulaşamıyorum yani basamıyorum ne yapabilirim bildiğiniz bi yöntem yada yol varmı herkese saygılar sevgiler..

kartı telden cıkar kartsızda calışıyor kalibre et sonra tak kartını devam et kullanmaya kalibre etmen yarım kaldıysa biraz zor olcak ama sonucta olcak kolay gelsin

hyper_tune

Üye
saqolasın kardeşm yaptm oldu..=) bir de telefondan internete giremiorum ağ bozuk diye hata weriyo ayar yaptım yine bu siteden ama olmadı, en basitinden facebook a bile giremiyorum. bu konuda ne yapabilirim bu da hallolursa telefnmla ilgili hiç problem kalmıyck şimdiden teşekkr ederm :)

sengulelmas

Üye
internet ayarlarını yapamadım bi türlü yardımcı olsanız

hakan2908

Üye
arkadaşlar benim bir sorum olacak rrident wt3 ü bilgisayara usb kablosu ile takıyorum yığın bellek diyor tamam diyorum gayet normal bir şekilde şarj oluyor ve telefonun içeriğini görüyorum fakat 3-5 dk. sonra uyarı veriyo şarj aleti yanlış takıldı diye bu uyarıya rağmen pc den paylaşıma devam ediyor benim sormak istediğim şey acaba bu uyarıdan sonra paylaşıma devam etmem telefona bir zarar verebilirmi ve bu uyarıyı neden verir şimdiden yardımcı olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.

-LibresS-

Üye
Merhaba arkadaşlar,
W-T3 modeli telefona sahibim. İki gündür telefonu kullanamıyorum çünkü sadece elyazısı özelliği çalışıyor. Telefonun açılabilmesi için tuş kilidini girmem gerekiyor, onu da sayı tuşları işlemediği için başaramıyorum. Elyazısı ile tuş kilidini girmeye çalışıyorum, bu sefer de "temizle" ve "tamam" tuşları çalışmıyor! :)
Yani, telefonu normal durumuna bir türlü geçiremiyorum.
Ne yapmak gerekiyor acaba?..

Üst Alt