Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

başkan*

Üye
arkadaşlar ben şimdi yeni üye oldum trident e 71 cep aldım fakat ses yükseltme şansımız varmı diger sorum usb aracılıgıyla dosya alıp verme şansımız webcam olarak kullanma gibi özellikleri kullanamadım pc yae tanıtamadım yardmcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler bazen okumaktansa anltımlar daha iyi cözüm oluyor.

benim soru arada kaynamış mecburen kendi msjımı alıntı yaptım yardımcı olursanız sevinirim

Odysseus

Odysseus

Üye
arkadaşlar ben şimdi yeni üye oldum trident e 71 cep aldım fakat ses yükseltme şansımız varmı diger sorum usb aracılıgıyla dosya alıp verme şansımız webcam olarak kullanma gibi özellikleri kullanamadım pc yae tanıtamadım yardmcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler bazen okumaktansa anltımlar daha iyi cözüm oluyor.

Pardon arkadaşım afedersin. Senin sorunu da cevaplayayım. Aramıza Hoşgeldin sende. Trident E71 cihazının aynısının Verson olanını kullanıyorum. Bu doğrultuda yanıtlayayım. Cihazın ses limiti belli dolayısıyla cihaz üzerinde fazla birşey yapamıyoruz ancak yüklediğin Mp3'lerin ses yükseltme araçları vasıtasıyla ses kalitesini yükseltmen gerekir. Bu şekilde daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. Forumda Trident PC Suite diye arama yaptırdığında bir arkadaşım PC Suite eklemişti ona ulaşabilirsin. Programı yükledikten sonra dosya alışverişi yapabilirsin. Bir yöntem daha var ancak bunu uyguladığında cihaz PC'ye bağlı olmaz. Micro SD hafza kartını telefondan çıkarıp adaptörü ile PC'ye bağlayıp ta dosya alışverişi yapabilirsin. Ancak dediğim gibi cihaz PC'ye bağlı olmayacağından webcam özelliğinden faydalanamazsın. Cihazı bağlamayı başarabilirsen webcam özelliğini de kullanabilmek için webcam yazılımı yüklemen gerekir ki şu an bildiğim kadarıyla bu program yok. Yine de araştırıp sana buradan bilgi veririm.

İyi forumlar...

Tolga10R

Üye
Yeni bir telefonn aldım trident mb1300 dokunmatik ekran kullanımını çözdüm diyebilirim tek bi yerde takıldım o konuda yardımınızı bekliyorum

Telefonun ana ekranında tuş kilidi oldumu açabiliyorum ama mesela menü'de bi yerde tuş kiliti geldimi açılmıyor galiba yöntemleri farklı bu konuda bilgisi olanların yardımları lütfen

Odysseus

Odysseus

Üye
Yeni bir telefonn aldım trident mb1300 dokunmatik ekran kullanımını çözdüm diyebilirim tek bi yerde takıldım o konuda yardımınızı bekliyorum

Telefonun ana ekranında tuş kilidi oldumu açabiliyorum ama mesela menü'de bi yerde tuş kiliti geldimi açılmıyor galiba yöntemleri farklı bu konuda bilgisi olanların yardımları lütfen

Menüde nasıl tuş kilidi geliyor anlayamadım arkadaşım.

Tolga10R

Üye
Mesela şöle söleyyim birisi beni çaldırdı ben görmedim ve böle olunca telefon otomatikman tuş kilidi devreye girdi normalde tuş kilidi gelince ekranda anahtarı sürükleyerek açılıyor ama böle olunca o ekran gelmiyor ve başka yöntemle açmam alzım onu nasıl ve hangi tuşla yapmam lazım :/

zex2

Üye
oyun yükleniyormu yada nasıl yüklerim neyi destekler

--------------- Ekleme ---------------

tridente nasıl program yüklerim

meral1981

meral1981

Üye
slm benim mb550t trident telefonum var *kare 864364* tuşladım ses ayarını yapıcaktım bi yere bastım tel kapandı açılmıyor nasıl acabilirim yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler:(

Odysseus

Odysseus

Üye
Geçmiş olsun. :agla Cihazın içine para sıkışmış arkadaşım servise götür. Forumlarda yazılan farklı farklı kodları telefonunuzda denemeyin. Onlar sadece teknik servisi ilgilendiren menüler.

meral1981

meral1981

Üye
arkadaşım sanırım telefonun mb 888 t onun kodu *#864364# bende de aynı telefon var. ben kullandım o kodu işe yarıyor. Ama bu kodu yazınca menüde karşına high speed sim diye bi yazı çıkarsa sakın seçme tel kapanır yeni yazılım attırmak zorunda kalırsın.
ya ben seçtim ve telefonum kapandı nasıl yüklenicek bu yazılım:vur ya offf
madem tel kapanacak niye böyle bişeyi tel koyuyorlar ne işe yararki bu:@:@:@:@

teşekkür ederim verdigin cevapla içim açıldı :agla:agla:agla

Odysseus

Odysseus

Üye
Nedense herkes bu kodları arıyor. Arkadaşlar eğer bu menüye girmeniz gerekseydi zaten bunu bir menü olarak size sunarlardı. 15 tane tuşa basarak giyorsunuz bu menüye, demek ki sizin için değil.

MadloveR2

Üye
arkadaşlar bu kodlar bazı ses sorunu olan telefonlar için bu özellikle belirtildi. sitenin heryerinde de yazıyor. bilmediğiniz yerlere girmeyin sadece ses ayarları için diye ama gene bazı meraklı arkadaşlarımız kurcalıyorlar. adı üstünde teknik mod normalde bu moda girmememiz gerekiyor.

kedimedi_tr

Üye
tabi ki bu telefonda telefonu yan çevirdiğinde menü ve idle screende yan dönüyor bakma yönüne doğru ancak normale dönmüyor sonra

Merhaba arkadaşlar sanırım bu sorunu çözdüm ama ilginç olan şu muhteşem bir telefon, fiyatı piyasaya göre değerinin çok çok altında, ancak ithalatçı firma kullanım kılavuzunda eksik sayfa bırakmış sanırım farketmemişler. Hareket sensörü ayarlarlamak bölümü yok ya da bendeki kitapçıkta eksik ama telefon, beklediğimin de ötesinde. Firmaya göre .nes uzantılı oyunları atabilirsiniz ( yani nintendo oyunları ) ancak ben henüz başaramadım becerince haber veririm.

Ah bu arada ekran dönme meselesinide menü ve idle screen hareket özelliğini kapatıp, arka kapak içinden bir yuvarlak bölüm var sanırım hareket sensörü oraya bastım iğne ucu ile. Şimdi her şey normal.

berkceee

Üye
Arkadaşlar tirdent mb330 kullanıyorum ve mesaj sesi olarak mp3 yapmak istiyorum trident pc suite ile de denedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim

murat_kit

Üye
trident telefonlarda 3gp dışında video izlenebiliyor mu?(mb330t)

Arkadaşlar tirdent mb330 kullanıyorum ve mesaj sesi olarak mp3 yapmak istiyorum trident pc suite ile de denedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim

ne yazık kı bende denedım sonuç aynı...
:bilmem:

Odysseus

Odysseus

Üye
Verson da MPEG 4 izleniyor. Muhtemel'en MB330T de de izlenir

mesuttt19

Üye
arkadaşlar mb-770 marka telefonumun ekranı kırıldı. telefon çalışıyor. benim sizden ricam, bu telefonun aynısından varsa telefon rehber hafızasını sim'e nasıl kopyalayacağımı numaralarıyla tarif ederse sevinirim. örnek: rehbere girdikten sonra 5. sırada, sonra kabul et falan gibi.

mcguishle

Üye
Beyler mb 200 var bende ben gayet memnunum 1 tek şey hariç msj ses tonu hariç msj tonu kendi verilen sesler dışına cıkamıyorsun bunun için bi program yahut bi dosya bir şey varmı en azından msj seslerini bilgisayar ortamında görebilceğim bunun için acil yardım lazım ......................

Sweqan

Üye
Arkadaşlar Tident SL 321 Telefon yeni aldım türkcell messenger bunda kullanabilirmiyim telefon bu :

bilen yokmu messenger a nasıl girebilirim

Odysseus

Odysseus

Üye
arkadaşlar mb-770 marka telefonumun ekranı kırıldı. telefon çalışıyor. benim sizden ricam, bu telefonun aynısından varsa telefon rehber hafızasını sim'e nasıl kopyalayacağımı numaralarıyla tarif ederse sevinirim. örnek: rehbere girdikten sonra 5. sırada, sonra kabul et falan gibi.

Mesut yeni bir konu açsan iyi olur. Senin soru arada kaynayacak böylece. Ben yardımcı olmak isterim ama MB-770 kullanmadım.

osman_1601

Üye
merhaba.
ben trident e71 kullanıyorum,telefona oyun atmak istyorum ama telefona uyumlu oyun bulamıyorum.
bana yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt