Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

selinjik

Üye
merhaba
geçen gün trident MB1100 aldım..ama ses değiştirme programını bulamıyorum..yardımcı olursanız çok sevinirim...

blade3280

Üye
şimdi elimide bir baglantı kablosu var ama cd yok nasıl tanıtacagız bilgisayara bunu,kutunun içinde cd falan yok...cevap bekliytorum.

ismail hakkı in

Üye
ii günler trident mb330t telefonum var wap ayarlarını yapmak istiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

tugay3504

Üye
bana tredent tele nasıl oyun atarım anlatırmısınız

hellboy3858

Üye
Slm ben trident 880t kullanıyorum ancak hiç bir oyun oynatmıyor bu telefona hiç oyun atılıp oynanmıyor mu bilgi almak istiyorum eğer oynanıyorsa ne tür bir oyun atmalıyım!!!!!!!!!!!!!!! Lütfen cevap atın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prensMero

Üye
arkadaşım telefoncuya götür 20 tl ye yeni yazılım attır. bilmediğin yerleride kurcalama bi daha özellikle hıgh speed sim yazısını kesinlikle seçme. o kodla şu an için yapabileceğimiz tek şey ya da bizim bildiğimiz ses ayarları.diğer bir sürü ayar var onları bilmiyoruz ne işe yaradığını.[/QUOTE 2 yıl garantili şimdi serviste garantiye geçiyor 13 günde eline teslim ediyorlarmış sorun çözülüyor başkalrını da bilgilendir ben sadece blutoth ayarı çalışmıyordu ve kulaklıkta sorun var seside az çıkıyordu bunları yapıyım derken ayarları sıfır olunca tlf çökmüştü bidaha olmaz.....:oke:

Odysseus

Odysseus

Üye
minnosler bana tredent tele nasıl oyun atarım anlatırmısınız

minnoşlar ?
Ne yazdığın bile belli değil. Minnoşlar ne demek, niye telefonu tel diye kısaltıyorsun klavyen mi bozuluyor. Dikkate almaya bile değmez.
--------------- Ekleme ---------------

Slm ben trident 880t kullanıyorum ancak hiç bir oyun oynatmıyor bu telefona hiç oyun atılıp oynanmıyor mu bilgi almak istiyorum eğer oynanıyorsa ne tür bir oyun atmalıyım!!!!!!!!!!!!!!! Lütfen cevap atın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar anlatamıyoruz galiba. Java destekli birkaç model var. Bunların dışında hiçbir çin malı ürüne oyun atamazsınız. Biraz araştırın lütfen.

baserxx

Üye
temada atılıyor mu???? trident e71

BERDUSCANER

Üye
slm benim telefonum trident E71 oyun yükleyemiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

trident E71 marka telefona oyun yüklemek mümkünmü yardımcı olursanız sevinirim

leo_1905

Üye
Merhaba trıdent mb 1100 aldım .ama ınternette yazan black lıst ve ses degıstırme ozellıklerını bulamadım yardımcı olursanız sevınırım.saygılar.

Odysseus

Odysseus

Üye
slm benim telefonum trident E71 oyun yükleyemiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim

trident E71 marka telefona oyun yüklemek mümkünmü yardımcı olursanız sevinirim

Bu model cihazlarda yalnızca Verson VX99 ve MyPhone'da Java var. Dolayısıyla Trident cihazınıza oyun ve program yükleyemezsiniz

kedimedi_tr

Üye
trident thl de ekran habire ters dönüyor nasıl durdurabilirim illa fabrika ayarlarınamı getirmem lazım her seferinde

Odysseus

Odysseus

Üye
Ekran nasıl ters dönüyor. Açıklama yapar mısın. Anlayamadım.

kedimedi_tr

Üye
tabi ki bu telefonda telefonu yan çevirdiğinde menü ve idle screende yan dönüyor bakma yönüne doğru ancak normale dönmüyor sonra

başkan*

Üye
arkadaşlar ben şimdi yeni üye oldum trident e 71 cep aldım fakat ses yükseltme şansımız varmı diger sorum usb aracılıgıyla dosya alıp verme şansımız webcam olarak kullanma gibi özellikleri kullanamadım pc yae tanıtamadım yardmcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler bazen okumaktansa anltımlar daha iyi cözüm oluyor.

FeuerFreii

Üye
Merhaba arkadaşlar.

Trident mb 800t aldım. Sorunum şu,Hafıza kartında müzik olmasına rağmen müzik çaları açtıgımda listeyi yenile dedigimde hiçbir müzik göstermiyor.Hafıza kartı seçili olduğu halde böyle.

Bir diğer sorunum ise mms ayarlarını yaptım. ama mms göndermeyi beceremedim okadar uğraştım. Eğer Bilgisi olan arkadaşım varsa lütfen Cevap versinler :( Birde arkadaşlar internetten bi resim buluyorum atıyorum tele ekrana koyuyorum ama enine duruyor fotograf. kendi fotografları gibi tüm ekranı kaplamıyor. çok soru sordm ama cevaplayan olrsa Allah razı olsn ondan..:(

burak9400

burak9400

Üye
çok merak ediyorum bu tridentler çin malımı türk malı mı????çarkıfelekte m.ali erbil bi ara türk malı demişti de

Odysseus

Odysseus

Üye
Merhaba arkadaşlar.

Trident mb 800t aldım. Sorunum şu,Hafıza kartında müzik olmasına rağmen müzik çaları açtıgımda listeyi yenile dedigimde hiçbir müzik göstermiyor.Hafıza kartı seçili olduğu halde böyle.

Bir diğer sorunum ise mms ayarlarını yaptım. ama mms göndermeyi beceremedim okadar uğraştım. Eğer Bilgisi olan arkadaşım varsa lütfen Cevap versinler :( Birde arkadaşlar internetten bi resim buluyorum atıyorum tele ekrana koyuyorum ama enine duruyor fotograf. kendi fotografları gibi tüm ekranı kaplamıyor. çok soru sordm ama cevaplayan olrsa Allah razı olsn ondan..:(

Merhaba Aramıza Hoşgeldin arkadaşım. Listeyi yenile dediğinde yenilememesinin sebebi dosya yöneticisine gönderdiğin şarkıları MyMusic klasörüne atmamış olman olabilir. MyMusic klasörü media oynatıcının playlist'inin default klasörüdür. MMS ayarlarını düzgün olarak yaptıysan MMS göndermelisin istersen ayarlarına aşağıda verdiğim linkten tekrar göz at. Ekrana koyduğun resimlerin çözünürlükleri çok yüksek ise problem olabilir 1.3 mp'lik bir fotoğrafı çok rahat ekrana yerleştirebilirsin. Bir de yatay resmi öncelikle PC'de dikey yapıp öyle cihaza gönder. Sorun bundan da kaynaklanıyor olabilir. Son olarak ta burada ne kadar soru sorarsan sor mutlaka cevap alırsın.

http://www.maxicep.com/cep-telefonl...arlari-maxicep-farkliyla-ilk-defa-138000.html

Technoman'n açtığı konudur. Kendisine teşekkür edersen memnun olurum

kadir1811

Üye
slm arkadaşlar ben telefonda teknik menüye nasıl geçebilirim bi yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
yalnız *#3646633# dnedim mevcut değil diyor nasıl çözebilirim?

MadloveR2

Üye
slm arkadaşlar ben telefonda teknik menüye nasıl geçebilirim bi yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
yalnız *#3646633# dnedim mevcut değil diyor nasıl çözebilirim?
arkadaşım sanırım telefonun mb 888 t onun kodu *#864364# bende de aynı telefon var. ben kullandım o kodu işe yarıyor. Ama bu kodu yazınca menüde karşına high speed sim diye bi yazı çıkarsa sakın seçme tel kapanır yeni yazılım attırmak zorunda kalırsın.

Üst Alt