arkadaşım telefoncuya götür 20 tl ye yeni yazılım attır. bilmediğin yerleride kurcalama bi daha özellikle hıgh speed sim yazısını kesinlikle seçme. o kodla şu an için yapabileceğimiz tek şey ya da bizim bildiğimiz ses ayarları.diğer bir sürü ayar var onları bilmiyoruz ne işe yaradığını.[/QUOTE 2 yıl garantili şimdi serviste garantiye geçiyor 13 günde eline teslim ediyorlarmış sorun çözülüyor başkalrını da bilgilendir ben sadece blutoth ayarı çalışmıyordu ve kulaklıkta sorun var seside az çıkıyordu bunları yapıyım derken ayarları sıfır olunca tlf çökmüştü bidaha olmaz.....![]()
minnosler bana tredent tele nasıl oyun atarım anlatırmısınız
Slm ben trident 880t kullanıyorum ancak hiç bir oyun oynatmıyor bu telefona hiç oyun atılıp oynanmıyor mu bilgi almak istiyorum eğer oynanıyorsa ne tür bir oyun atmalıyım!!!!!!!!!!!!!!! Lütfen cevap atın!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
slm benim telefonum trident E71 oyun yükleyemiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
--------------- Ekleme ---------------
trident E71 marka telefona oyun yüklemek mümkünmü yardımcı olursanız sevinirim
Birde arkadaşlar internetten bi resim buluyorum atıyorum tele ekrana koyuyorum ama enine duruyor fotograf. kendi fotografları gibi tüm ekranı kaplamıyor. çok soru sordm ama cevaplayan olrsa Allah razı olsn ondan..
Merhaba arkadaşlar.
Trident mb 800t aldım. Sorunum şu,Hafıza kartında müzik olmasına rağmen müzik çaları açtıgımda listeyi yenile dedigimde hiçbir müzik göstermiyor.Hafıza kartı seçili olduğu halde böyle.
Bir diğer sorunum ise mms ayarlarını yaptım. ama mms göndermeyi beceremedim okadar uğraştım. Eğer Bilgisi olan arkadaşım varsa lütfen Cevap versinlerBirde arkadaşlar internetten bi resim buluyorum atıyorum tele ekrana koyuyorum ama enine duruyor fotograf. kendi fotografları gibi tüm ekranı kaplamıyor. çok soru sordm ama cevaplayan olrsa Allah razı olsn ondan..
![]()
arkadaşım sanırım telefonun mb 888 t onun kodu *#864364# bende de aynı telefon var. ben kullandım o kodu işe yarıyor. Ama bu kodu yazınca menüde karşına high speed sim diye bi yazı çıkarsa sakın seçme tel kapanır yeni yazılım attırmak zorunda kalırsın.slm arkadaşlar ben telefonda teknik menüye nasıl geçebilirim bi yardımcı olursanız çok teşekkür ederim
yalnız *#3646633# dnedim mevcut değil diyor nasıl çözebilirim?