Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

problem_kiz

Üye
arkadaşlar ya bn trident mb 770 kullanıorm daha 1 ay olmadı alalı ama sarj olmuo artıık yaa yardımcıı olan varsa acelee cevap yazsın lütfeeeen..... sarj cihazını değştrmei denedm yine sarj olmadı sorunun ne olduunu bulabilen varsa bna cvp atsın lütfen ...

Odysseus

Odysseus

Üye
Telefon şarj olmuyorsa bu teknik bir problemdir. Servisle görüşmelisiniz.

ozgurmen

ozgurmen

Üye
Bana trıdent mb-880 modelinin kodlarını bulabilirmisiniz diğerlerini denedim olmadı

Odysseus

Odysseus

Üye
Kodlarla uğraşmanızı tavsiye etmiyorum. Yanlış bir menüye girdiğinizde geri dönüşü sizi uğraştırabilir

hastakrbli

Üye
arkdaşlar be nde trident mb 550t var.Hem tuş kilidi yok.yada be nbulamıyorum.Bide mesaj sesi atayamıyorum kendim.Tel in hafızasındaki tonlardam seçmeye mecburum

--------------- Ekleme ---------------

:aglaarkadaşlar yukarda belirttim sorumu yardımcı olursanız sevinirim

thatli

Üye
ya bu trident mb550t telefonun oyun uzantısı ne ya hiç bir oyun olmuyor tema desteklemiyor büyük resimleri açmıyor bi yardımcı olun

jrcarlo

jrcarlo

Üye
merhaba arkadaslar Trident THL kullanıyorum fakat ekranım hep ters donuyor.. Ayarlardan kapattıgım halde ekran yine ters donmeye devam ediyor bu konuda bana yadımcı olabilir misiniz ? ;)

Odysseus

Odysseus

Üye
arkdaşlar be nde trident mb 550t var.Hem tuş kilidi yok.yada be nbulamıyorum.Bide mesaj sesi atayamıyorum kendim.Tel in hafızasındaki tonlardam seçmeye mecburum

Tuş kilidini kapatmak için sağ üstteki seçim tuşuna basın ardından kare tuşuna basın. Mesaj sesini ön tanımlı olanlar dışında seçmeniz mümkün değil. Saygılarımla.

ya bu trident mb550t telefonun oyun uzantısı ne ya hiç bir oyun olmuyor tema desteklemiyor büyük resimleri açmıyor bi yardımcı olun

Oyun yüklenemeyeceğini sıkılmadan usanmadan tekrar ediyorum. Tema desteklenmez. Resimleri de boyutlarını 300 KB değerinin altına düşürdüğünüzde açabilirsiniz. Saygılarımla.

hastakrbli

Üye
çok saolun arkadaşlar mb 550t ye göre duvar kağıdı upload edermisiniz.LÜTFEN!!!

Üst Alt