Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
Telefonuna göre oyun arama zaten java desteği yok. Java destekli aynı model Anycool, Verson ve MyPhone'da var. Bir kaç marka daha var ama markaları nedeniyle güvenilmez. Bence yapabileceğin tek şey şu. Telefonunu bir Verson ya da Anycool servisine götürüp onların yüklediği programı kendi telefonuna yüklet. Sonuç olarak yapı aynı. Böylece java desteğine sahip olabilirsin. Sitede de biraz araştırma yaparsan oyun bulabilirsin

SÜLEYMANAYDIN

Üye
trident e71 mms ayarlarını ve konuşurken sesin az duyulmasının çaresini bilen varmı

istvays

Üye
selamun aleyküm... benim trident mb-880t model cep telefonum var avea hat kullanıyorum. avea sıtesınden mms ayarlarını yapmayı denedım falat telefon tanımlanamadı dıe bı sayfa acıldı!! trkcell mms ve wap ayarları var fakat benım ısıme yaramıo lütfen bu konuda bılgısı olan bi arkads yardımcı olsun msn adresim : [email protected] şimdiden teşekkür ediyorum...

MadloveR2

Üye
selamun aleyküm... benim trident mb-880t model cep telefonum var avea hat kullanıyorum. avea sıtesınden mms ayarlarını yapmayı denedım falat telefon tanımlanamadı dıe bı sayfa acıldı!! trkcell mms ve wap ayarları var fakat benım ısıme yaramıo lütfen bu konuda bılgısı olan bi arkads yardımcı olsun msn adresim : [email protected] şimdiden teşekkür ediyorum...
arkadaşım www. tridentmobile. net sitesine gir orda istediğin ayarları bulabilirsin.

forza_kenan

forza_kenan

Üye
mrb arkadaşlar bende trident mb-880 telefon aldım dun şarja takdım 1 saat sonra geldim bir bakdım tel kapanmış. neyse teli açmaya çalısdım tel açıldı sim kodunu girdim kod aktive edildi dior kendi kendine kapanıyor acaba bu sorunu duzeltme şansımız warmı. tesekkurler :)

yesil78

Üye
slm arkadaşlar trident 880t tlf aldım oyun ve tema yüklemek istiyorum ama beceremedim :) ne tür dosyaları destekliyor yadrımcı olabilirmisiniz

osaka123

osaka123

Üye
pili iyi gidyormu alsammı diye düşünüyorum tv li pili enfazla giden model hangisi

yardım

Üye
ARkdaşlar trident marka telefonumu yere düşürdüm. Ve ekranı çatladı. Garanti kapsamında da değilmiş. O yüzden servise yollamak zorundayım. Ancak servis numaralarını ve yerini bir türlü bulamadım. Lütfen servise ulasabilecegim adresleri verir misiniz?

Şİmdiden teşekkürler.

Odysseus

Odysseus

Üye
Ankara'nın neresinde bulunuyorsunuz

yardım

Üye
keçiören'de oturuyorum.

Odysseus

Odysseus

Üye
Bakıyorum birkaç dakika içinde ulaşacağım buradan takip edebilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

Bu numaraları arayıp servis numarası alabilir misiniz. Tek tek listelememişler.

0 212 520 36 20
0 212 519 99 85
0 212 513 11 06
0 212 519 99 84

Fabrika

0 212 875 55 66
0 212 879 10 53 (5 Hat)

SMS İletişim

yardım

Üye
gerçekten çok teşekkürler :)
İnşallah telefonum düzelttikten sonra buraya tekrar bi teşekkür mesajı yazarım :islik

Odysseus

Odysseus

Üye
Ben teşekkür ederim. Umarım işinize yarar

forza_kenan

forza_kenan

Üye
mrb arkadaşlar bende trident mb-880 telefon aldım dun şarja takdım 1 saat sonra geldim bir bakdım tel kapanmış. neyse teli açmaya çalısdım tel açıldı sim kodunu girdim kod aktive edildi dior kendi kendine kapanıyor acaba bu sorunu duzeltme şansımız warmı. tesekkurler :)

arkadaşlar Telefonu aldıgım yere goturdum anlattım olanlar. adam dedki telefonun sim kart yuvaları fazla voltajdan yanmış dedi. garantiye yolladı yan sıfını yollayacaklar yanda duzeltip yollayacaklar. [bence çok sık şarja sokmayın)

hallederiz20

hallederiz20

Üye
bende trident mb330t tel var zaman zaman hafıza kartını görmüyor telefonu kapatıp yeniden açıyorum o zaman hafıza kartını görüyor...birde bu telefona oyun nasıl yükleyebilirim

meral1981

meral1981

Üye
Nedense herkes bu kodları arıyor. Arkadaşlar eğer bu menüye girmeniz gerekseydi zaten bunu bir menü olarak size sunarlardı. 15 tane tuşa basarak giyorsunuz bu menüye, demek ki sizin için değil.
telefonumu servise yolladım yenisini gönderdiler:oke: ama bidaha bilmedigim yerlere girmem:P::islik

lorenzoturk

Üye
merhabaar triden t330 a program yükleyip kurabiliyormuyuz belediyenin istanbul rehbiri var bunu kurmak için ne yapmalıyım teşekkürler

murattekin8001

Üye
slm arkadaşlar ben 4 gün önce trident mb550 t aldım.kulaklıkla ilgili bir sorunum var kulaklık takılı iken mikrofonu çalışmıyor yani kulaklıkla konuşamıyorum bana ses geliyor ama benim sesim karşıya gitmiyor.
ve durmadan kendi kendine kulaklık çıkarıldı uyarısı veriyor.
sadece konuşurken değil ses kaydı yapayım dedim kulaklıkla ama olmadı mikrofonda bir sorun var galiba yardım edecek arkadaşları bekliyorum.

KELEBEK60

Üye
trident yazıları büyütme imkanı varmı

başkan*

Üye
trident e71 kullanıyorum messenger özelliği yok program yoluyla olabilirmi aynı tasarım ama başka markalarlada var ancyool diye bir markada gördüm e 71 bir le diğer özellikleri aynı bir fikriniz varmı saygılar

Üst Alt