Trident Cep Telefonları İle İlgili Sorunlarınızı Yazın Yardımcı Olalım.

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
Türk malı ama Çinde üretim yapıyor Murat

greenmile

greenmile

Üye
teşekkürler (:

başkan*

Üye
slm arkadaşlar trident e71 kullanıyorum fakat bir sorunum var telefonumun bataryasını çıkartdıgımda saat ayarı otomatik güncelleme yapmıyor telefonun özelliğinde yok galiba yoksa benmi bulamadım bir sorunumda bazı özellikler ingilizce örnek hazır mesjlar gibi saygılarımı sunarım

greenmile

greenmile

Üye
evet bazı özellikleri ingilizce tridentin mesela benim ajanda falan ingilizce

onderak

Üye
trident mb 1300
konuşurken karşı tarafa ses neredeyse gitmiyor
denilecek kadar az... :((( ve bu yüzden telefonu kırabilirim
az kaldııııııııııııııı

polat2379

Üye
slm arkadaşlar uzun zamandır yoktum gördüğüm kadarıyla aynı sorular dönüp duruyor oyun thema yükleme gibi sorular.
kullandığınız telefon garantili ise sirkecide teknik servis var götürün garanti kapsamında ise düşme sıvı teması gibi sorun yoksa (bide kılasik kullanıcı hatası:)) yoksa gidin sorunlarınızı orda çözün.
ha menülerle ilgili bi sorun olur mp3 nasıl zil sesi yaparım otomatik açılma kapanma nasıl olur gibi bu formda cevaplanabilecek sorular yardımlar daha hoş olur bence

--------------- Ekleme ---------------

bakın mesela bende mb330 t var telle görüşme esnasında kesiliyodu birden konuşma götürdüm teknik servise 5 dakikada hallettiler ben nerden bulayımda versiyon atayım yanlışmıyım bi hata yaparız kullanıcı hatası olur garanti gider ne gerek var
şimdi ise karşı tarafa ses gitmiyo müzik çalar dinlerken renkler ters dönüyo sık olmasada bazen arama geldiğinde donuyor yarın götürecem garantiye bunlara bi çözümü olan varmı garantiden başka kodlar vermişsiniz bi arkadaş telefonu susturmuş ne gerek var nokiamı bu ya

size bi soru mb330 t de kronometreyi gören varmı ben bulamadım

asker 1988

Üye
Slm benim mb550t telm var ve oyun yüklemek istiyorum mümkünmü acaba

M3 üçleri mymüziç e at tekrar aramayaptır bakalım

ozgurmen

ozgurmen

Üye
trident mb-880 modeli için ses ayarı yapabileceğim bir kod varmı?

alpiii1905

Üye
trident mb-1100 telefonum var ve mp4 oynatamıyorum geçersiz video dosyası diyor.ama özelliklerinde mp4 oynattığı yazıyor oynatamıyormu yoksa telefonumdamı arıza var

Mesela şöle söleyyim birisi beni çaldırdı ben görmedim ve böle olunca telefon otomatikman tuş kilidi devreye girdi normalde tuş kilidi gelince ekranda anahtarı sürükleyerek açılıyor ama böle olunca o ekran gelmiyor ve başka yöntemle açmam alzım onu nasıl ve hangi tuşla yapmam lazım :/
kilitlendi yazan yerin altındaki tuşa sonrada kareye bas açılır:))

daredevil_16

daredevil_16

Üye
arkadaşım bnm tel trident mb-700 kulaklığı taktığımda ses az çıkıyor bunun yükseltme kodu varmı acaba

Odysseus

Odysseus

Üye
Telefonlarınızda kod kullanmayın arkadaşlar. Problem yaşadığınızda Nokia ya da Sony Ericsson gibi hızlı bir çözüm elde edemezsiniz. Bunlar teknik servisleri ilgilendiren kodlar.

atalay.demirci

Üye
Tirdent Mb 600 T modelınde bır telefonum var fakat MMS ayarlarını yapamıyorum. sitede trıdent telefonlar ıcın verılen mms bılgılerı dogrultusunda gereklı ayarları manuel olarak yaptım ama hala mms gonderemıyor ve alamıyorum. gelen mms de goruntule secenegı aktıf olmuyor mms gondermek ıstedıgımde de gonder secenegı aktıf degıl....

yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım...

METE76

Üye
benim E71 telefonum var sorunum ön kameraya bi türlü geçmiyor fabrika ayarlarına çevirdim genede olmadı yalnız kamerayı açtığımda üst tarafta %64 gibi bir ibare var kardeşimin telefonuda aynı onda %0 diyo tahminimce onunla ilgili bi sorun bu konuda bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirmi lütfen..

Odysseus

Odysseus

Üye
benim E71 telefonum var sorunum ön kameraya bi türlü geçmiyor fabrika ayarlarına çevirdim genede olmadı yalnız kamerayı açtığımda üst tarafta %64 gibi bir ibare var kardeşimin telefonuda aynı onda %0 diyo tahminimce onunla ilgili bi sorun bu konuda bilgisi olan arkadaş yardımcı olabilirmi lütfen..

Kamera açıkken 0 tuşuna basın ön kameraya geçer.

polat2379

Üye
slm arkadaşlar 27 cumartesi günü sirkeciye garantiye götürdüm telefonumu karşı tarafa ses gitiyordu ve müzik çalarda renkler ters dönüyordu (mb330t) salı günü yani bu gün gittim aldım telefonumu program atılmış mikrofon değiştirilmiş süper ya teşekkür ediyorum hiç öle düşürdünüz ıslattınız gibi bi dayatmada olmadı umarım böle sürer:)) bu sebeble eğer gidebilecek durumda iseniz teknik sorunlarda gidin servise.

bi çok arkadaş yazmış şu problem bu problem menüyü kullanmayımı bilmiyorsun sor yaz kardeşim duvar kağıdımı yapamıyorsun sor kardeşim mms ayarımı yapamıyon sor
sesini yükseltmek için kodlar söleniyo isteniyo daha büssürü şey çin telefonları işletim sistemleri diğer telefonlar gibi değil oyun tema yükleyemiyoruzzzzzzzzz

Alıntı: METE76 göndermiş. >

Kamera açıkken 0 tuşuna basın ön kameraya geçer.
örneğin bu mete76 sormuş adem cevaplamış bu derece çözülebilcek sorular sorun

duygu_seli

Üye
arkadaslar benımde sizlere bi sorum olacak trident MB 330 da telefonu kitlenmıyor yardımcı olurdanız sevinirim arkadaşlar...

atalay.demirci

Üye
tirdent mb 600 t modelınde bır telefonum var fakat mms ayarlarını yapamıyorum. Sitede trıdent telefonlar ıcın verılen mms bılgılerı dogrultusunda gereklı ayarları manuel olarak yaptım ama hala mms gonderemıyor ve alamıyorum. Gelen mms de goruntule secenegı aktıf olmuyor mms gondermek ıstedıgımde de gonder secenegı aktıf degıl....

Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım...

bu sorun ıcın yardımcı olacak kımse yok mu ??

Odysseus

Odysseus

Üye
Operatörünüzün web sitesinden güncel ayara ulaşabilirsiniz. Daha önce de dediğim gibi bununla ilgili bir çalışma hazırlıyorum

teo34

Üye
Arkadaşlar ben Mb1100 kullanıyorum:oke::oke::oke:. Uzun zamandır telefonu nasıl web cam olarak kullanırım diye arama yaptırıyordum fakat bulamıyordum.:vur:vur:vur Meğer Çözüm Kendi içinde vede oldukça basitmiş... :)):heyo::heyo::heyo:

İşte yapmanız Gerekenler
1-) Telefonun Kamerasını Açın
2-) USb Kablosunu PC ye Takın
3-) Telefonunuzun Kamerası açıkken USB BAğlantısını Telefona Takın

Karşınıza 3 seçenek Çıkacak

yiğin bellek
web cam
com port

Web Cam Seçeneğini işaretledikten sonra MSn de kamera Gönderin İşşte Hepsi Bu kadar.. :yuru:yuru:yuru

bizimdeli

Üye

merhaba , benim trident s321 var , bunu tv için uzaktan kumanda yapabileceğim herhangibir program veya yapmam gereken bişey varmı , konuyla ilgili desteğinizi bekliyorum , şimdiden teşekkürler :heyo:

Üst Alt