Trident Cep Telefonları için PC Suite. İlk Kez Maxicep Farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

Odysseus

Odysseus

Üye
adam elini yormuş o kadar şey yazmış verdin cvp ne snn öle "Oldu olcak herkezın evine gelip bilgisayarlara biz kuralım !!!" efelenerk npmya çlşyon yani becerememşsn işte yolladn prgram işe yaramyo snde bunu bile bile yolluyosn prgrmı başkası böle bşey yapnca içndn nsl ana bacı küfrediyosan sende bu program yüznden o kadar küfür yemişindr.çok bilyosan güvnyosan remsmlerle kurulumuda istemiyorumda senn kurlmuş haliyle telfondki numraları resmleri fln görelebldiin bi kaç sayfa hzrla en azndan bakalım görlm hak verlm iki elinle bişeyi doğrultabilmişmsin

Konuyla ilgili yorum yaparken konuyu tartışma alanına çevirmeyin

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
kardesim cvvp yazmıcaksanız niye açıyosunuz konuyuu????

armut piş ağzıma düş istiyorsun sende. orda türkçe olarak yazıyor neler yapman gerektiği. sen yapamıyorsan o senın problemın. eleştireceğine takdir et.

hasanaydın

Üye
arkadaşlar bende trident mb-330-t aldım 1 hafta oldu
naptısyam web cam olarak tanıtamadım ne masaüstü nede dizüstü makineme, kulanım klavuzunda denilenleri yapıyorum
telefon ekranında web cam logosyu çıkıyor ancak bilgisayarda
yeni cıhaz bulundu deyip yazılımını istiyo yokki nerden bulacık bu yazılımı yaawww bilen varmı bu yazılım varsa acaba varsa yardım etsin lütfen

by_esrarengiz

Üye
kardeş indirdim kurdum ama nası kullancam bunu bi yardım

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
ben telefonu yeni aldım. henuz çözmeye çalışıyorum. sitenizi de çözüm ararken tesadüfen buldum. bilgisayarımda vista yüklü. pc suiti exeden kurdum, fakat, yazılımını yükleyemedim. bilgisayar, yazılım yükleniyor diyor ama bir süre sonra bulunamadı, yazılım yüklenmedi diyor, dolayısıyla pc suiti kullanamadım. yardımcı olursanız memnun olurum. emekleriniz için teşekkür ederim.
exe dosyasına yönetici olarak çalıştır de öyle kur bakalım olacak mı

derbederkadem

Üye
nerde bu indirme linki bulamıyom

pckobat28

pckobat28

Üye
dostum bir yanlışın var bende vista kullanıyorum ancak çalıştırıyorum ama bir türlü telefonun uzantısını çözemedim:bilmem: telefonun uzantısını bilen varsa bende oyun arıyorum ve sadece uzantısı lazım ona göre bulayımki paylaşayım ;) :allalla:

recep ıvedık

Üye
arkadaslar benım mb 880 cep var hıcbır poragramı ındırıp kuramıtyorum bır yardım edermısınız

sahin0541

Üye
kolay gelsin ben tel.dün aldım
programı kurdum ama tel.bil.nasıl tanıtmam gerek onu bilmiyorum usb ye bağladığım zaman hiç bir tık yok

Da®kness

Da®kness

Üye
Taştan olsun topraktan olsun nokia olsun !.. Tv özellikli diye almışsınız kullanın işte , çin mali telden ne medet umuyorsunuz. Yok pc suite, yok usb kablosu, yok java yükleyecegim. Bende 40 takla attırmak istiyorum telefona varmı bir pc programı arkadaşlar çok acele LAZIM!... Yoksa eğer ne yapalım manuel olarak fırlatırım artık ! :)

Da®kness

Da®kness

Üye
Yaw bu trident pc suit programı varda, software updater programıda varmı? :D internetten çine hong kong'a baglanıp yazılım güncelleyebilirmiyiz?Ve güncelleme sırasında verilerimizi yedeklememize gerek varmı. Ayrıca tridentlerin en güncel versiyon numaralarını bilen arkadaşlar paylassinlar. Bana mb550 nin en güncel versiyon numarası lazım. :D

WoLv016

Üye
:bilmem:

ramço_5487

Üye
E71 tridend için msn program

--------------- Ekleme ---------------

E71 için msn programı varmı yardımcı olsanız sevinirım

therapper

Üye
Arkadaşım daha kaç kere söylenecek çin malı telefonların java desteği yoktur, dolayısıyla program da yüklenemez.

Da®kness

Da®kness

Üye
E71 tridend için msn program

--------------- Ekleme ---------------

E71 için msn programı varmı yardımcı olsanız sevinirım

arkadasım telefonun kendi Web tarayıcısından wap.ebuddy.com adresine gidip bu siteden msn ye giris yapman mumkun ... site icinde language bölümünden Türkceyi secebilirsin... kolay gelsin...

karacabey1903

Üye
paylaşım için sağol

_BEYAZ_

Üye
program çalışıyor çalışmasına ama telefonu görmüyor hiç uğraşmayın derim sizlere

karizma_24

Üye
slm kardeşım eyer burdaysen bana ulaşabılırımısın benım tlefonum mb-880t trıdent bılgısayara yuklemek ıçın bır programın vamrı acaba yardımcıolabılırsen dua ederımsana saygılarımla bende cd sı vardı kaybettım

matrak466

Üye
arkadaşım bi tarif ediver anlamadım ben

saltocu2005

Üye
Arkadaşlar bende de Trident MB330T var ama com port seçeneği yok bu tel.de ona göre konuşalım lütfen nasıl ayarlanacak bu tel webcam olarak.

Üst Alt