Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Trident Cep Telefonları için PC Suite. Maxicep Farkıyla..
Sponsorlu Bağlantılar
bozo_701
Üye
slm kolay gelsin ben yeni üyeyim benim trident e71 telefonum war ben ona tema atmak istiyorum fakat bulamıyorum ve atmasını bilmiyorum size zahmet bana yardımcı olurmusunuz
turkuaz72
Üye
comport özelliği nedir ne şie yatrara pc ye tanımladıktan sonra ne yapmalıyım anlamadım ben bunu ??
memoscan
Üye
ne şifre istiyor ne de bişey dosyayı çıkart diyin sonra klasörü seçin çıkarın oradanda halledin
ucx
Üye
Eyvallah sağol
orhanksm
Üye
tskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
MATRAKFURGAN
Üye
trident wt-2 ses ayarlarını bilen varmı orginal ayarları
--------------- Ekleme ---------------
3646633 yazıp ayarlarıyla uğraştım şimdide geri yükleyemyorum yardımcı olursanız sevinirim
can010101
Üye
slm arkadaşlar benim trident wt8 modeli var .gelen aramalarda yaklaşık 5 saniye çaldıktan sonra kendisi otomatik acıp ingilzce bir şeyler söyliyo.bu özelliği nasıl kapatırım.yardım ederseniz çok sevinirim
Verdiğiniz Müşteri Hizmetleri linki sistemimdeki güvenlik tarafından saldırı sitesi olarak nitelendirilip engellendi.Nedendir?
--------------- Ekleme ---------------
Geçen yılın ortasında 2 adet trident mb800 aldık arkadaşımla kendime.ancak aldığımızın ilk ayından itibaren sürekli arızalarla uğraşıyoruz.çift sim kartlı ve en hesaplısı diye düşünüp almıştık ,yazık oldu paralarımıza.satın aldığımız yerden teknik servisinin sitesini istemiştik.bize verilen sitede bir tekstilcinin adı ve telefonu çıktı ,adama telefon açtık ,bu sitenin o telefon markasıyla hiç ilgisi olmadığını ,siteyi kendisinin satın aldığını ve kendi adına kullandığını söyledi.telefon masada durup dururken kapanıyor.ya da tam arama geliyor karşıdan ,elime alıp cevaplamaya kalkıyorum ,yine kapanıyor.adi bir çin malı.hepsi bu.dünyayı ele geçirmeye başlayan katil çinlilerin kazığını yedik bilmeden.ilk aldığımda çin malı olduğu söylenseydi kesinlikle satın almazdım...
duomix
Üye
mahkeme engellemiş yaff
handsomeguy
Üye
güzel kardeşim verdiğiniz bu program tridentin sitesinde zaten var yani yeni bir şey yapmıyorsunuz
ikincisi program sadece xpde çalışıyor. vista ve windows 7'de şansa çalıştırsanız bile telefonların bu işletim sistemlerine göre modem sürücüleri yok.
xp'niz var ve modemi ve programı yükleniz ve kurdunuz. aaaaa program telefonunuzu görmediği gibi bilgisayarınızı da kitliyor.