Trident Cep Telefonları için PC Suite. İlk Kez Maxicep Farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

kaya007

Üye
merhabalar arkadaşlar ben bu prog. kurdum ama çalıştırma konusunda yardımcı olursanız çok memlun olurum MB800-T telefon Bu telefona hangi prog.şları kurabiliyorum. şimdidençok tşlr.

gkhn-y

Üye
trident s 193 pc suite varmı arkadaşlar..

ali811

Üye
terşekkurler

afidanci66

Üye
Emeğe sağlık. Ben trident MB600T kullanıyorum ve telefonu pc ye webcam,haricidisk olarak tanıtamayanlara gülüyorum ve kınıyorum. Ananız babanız size yemek vermedimi? Telefon zaten USB 1.1 yani usbye takman yeterli. Senin bilgisayarın kafayı yedi ise suçu paylaşım yapanlara yada telefona atma beceriksizliğini ilan ediyorsun burada. Ben 1 yılı geçti alalı. 1 haftadan fazla şarjı gidiyor. üzerinde çizik dahi yok. Ha Tv ye gelince anteni elinle kapat ara kötü olan yayınları es geçer, tarama sonrası anteni çıkarırsın ve sende güzel yayınları izlersin.

emrecoco

Üye
allah razı oLsun eLine saqLık hiç ßi sorun yoq açıkLamada çok qzL anLamıosanız adam napsın

burakkartal06

Üye
arkadaşlar bende trident s193 var. netür video yükledimse açamadı. kendi kayıt yaptığında avi olarak kaydediyor ve açıyor ama ben avi olarak attığımda çalıştırmıyor yardım edebilecek olan varsa ve yardım ederse sevinirim. bide sesi az çıkıyo bunu artırmanın bi yolu varmı..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar bide pc suiti kuramadım şifre istiyo. muhtemelen birde jpg uzantılı link var orada anlatılıyodur ama linke tıkladığımda açılmıyo yardımcı olabilirmisiniz.

ilhan89

Üye
[sıze=4]telefonumu görmüyor driverini kurdum herşey tamam ama görmüyorrrrr[/sıze]

[sıze=4]arkadaşlar buldum eğer telefonu görmüyorsa önce driveri kurun soran settingden com3 ü seçin canavar gibi çalışıyor =)))[/sıze]

Odysseus

Odysseus

Üye
[sıze=4]telefonumu görmüyor driverini kurdum herşey tamam ama görmüyorrrrr[/sıze]

[sıze=4]arkadaşlar buldum eğer telefonu görmüyorsa önce driveri kurun soran settingden com3 ü seçin canavar gibi çalışıyor =)))[/sıze]

COM3 derken hatalı bilgi vermiş olmayalım yine de. Çünkü COM port değişebilir. Hangi COM porta bağlı olduğunu görmek için aygıt yöneticisine girin ve bağlantı noktalarını seçin. Burada hangi COM porta bağlandığını görebilirsiniz. Daha sonra oradaki COM port numarasını programa girin ve bağlantıyı tamamlatın

malicya

Üye
ave tvd 77 yi tanımıyor

iktu_61

Üye
Ellerine sağlık.Gayet güzel çalışıyor.

madrix

Üye
İyi günler. Ben pc'ye kurdum bu programı fakat usb kablo taktıgımda ya bellek yada webcam olarak tanıt dıyor, 2 sini de denedim olmadı program calısıo ama pc suite de telefonu göremiyorum. Kapalı olarak da denedım olmuyor yani com3 olarak algılamıyor ne yapabilirim, şimdiden teşekkür ederim.

GaSBeeT

Üye
MB 330T ModeLini PC SuiT'de qöreBiLen warmı? USBden BaqLadıqımızda DepoLama Cihazı ve WebCam oLarak qörüyO. indirdirdiqimiz kLaSörden driveri SeciyOruz ama Yinede Tık yOk. Hafıza karTına qiriŞ war ama TeLin iÇine HiÇ bi ŞEkiLde qiriLmiyOr mesaj yedekLeme FeLan yapıLmıyOr. yapaBiLen warSa payLaŞırSa Sewinirim (:)

Odysseus

Odysseus

Üye
MB 330T ModeLini PC SuiT'de qöreBiLen warmı? USBden BaqLadıqımızda DepoLama Cihazı ve WebCam oLarak qörüyO. indirdirdiqimiz kLaSörden driveri SeciyOruz ama Yinede Tık yOk. Hafıza karTına qiriŞ war ama TeLin iÇine HiÇ bi ŞEkiLde qiriLmiyOr mesaj yedekLeme FeLan yapıLmıyOr. yapaBiLen warSa payLaŞırSa Sewinirim (:)

Mesajınızı okumakta bile güçlük çektim karakterleri düzgün yazarsanız sorunuzu yanıtlayayım...

shero!

Üye
tsk ler

adil452

Üye
teşekkürler

çaygüzeli

Üye
ciğerı bes para etmez bı cıhaz yapmıslar nasıl olduda boyle bır hata yaptım almakla sasıyorum kendıme bunu yapan adamlar bos muhabbet zaten o kurulum programıda xp uyumlu beyler kımse kanmasın ve vıstaya yuklıycem dıye de ugrasmasın adamlar kafa buluyr ınsanlarla...

nakdere

Üye
hayırlı akşamlar... bende yeni trdent w-t8 aldım ve bu program ile ilgili birkaç bilgi verirseniz.sevinirim.saygılarımla...

01yusuf01

Üye
slm benim mb 600 t telofonum war ama telewizyonu çalışmıo açınca donuyo neden ki...

tuninger

Üye
Çok çok çok teşekkürler.Aradığım program buydu.

tufanekmekci

Üye
Trident W-T3 aldım fakat birtulu pc baglanamıyorum vista yuklu olmasından dolayımı ayrıca facebook girmeye calıstıgımda yetersız bellek dıyor 2gb bellek var fakat gormuyor ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

Üst Alt