Trident Cep Telefonları için PC Suite. Maxicep Farkıyla..

Sponsorlu Bağlantılar

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
Trident Cep Telefonları için PC Suite. Maxicep Farkıyla..
Buyrun arkadaşlar son çalışmamız olan Pc Suite aşağıdaki linktedir. Kurulum anlatımıda içerisindedir.

Trident AR-GE Müşteri Hizmetleri

• Beğen
Tepkiler: yunus3787

merdo255

Üye
trident telefona tema atılıyormu

fatih3131

Üye
Trident 888T teması bulan link versin please

k3l3b3k

Üye
şifre sitiyor bu

danger_12

Üye
kırık bu bu site kardeş doğru duzgun verin su liki

kokowic

kokowic

Üye
Hauır link kırık değil arkadaşlar

karizma_24

Üye
lınk kırık falan deyıl sadecene şifreistiyor nedır bununşifresı abım bukadarugraştın ama şifrede kaysaydın be deyılmı yada anlatsaydın nasılolacagın ı

şahmerdan

Üye
olmaz böyle link falan yok ki

adil452

Üye
çalışmıyor

Odysseus

Odysseus

Üye
Link sağlam arkadaşım. Kontrol edin lütfen

u-sarigul

Üye
arkadaşlar ben trident mb 330t aldım fakat web cam özelliğini kurup çalıştıramadım yardımcı olucak arakadaşlara şimdiden teşekkürler

karacabe7

Üye
telefonum trident mb600 daha önce pc suit i kullanıyordum.bilgisayarım formatlanınca yeniden kurdum fakat bi türlü telefonla baglantı kuramıyorum.programın içindeki kullanma klavuzunu defalarca okudum fakat bi türlü olmuyor com 3 olarak tanıyor pc telefonu.daha önce com 7 olarak tanıyordu sorunsuz kullanıyordum birde.önceden 6227 modem olarak görüyordu şimdi ise 6218 modem olarak görüyor.yardımcı olabilirmisiniz.telefonumun ekranı kırık başka türlü kullanamıyorum

karacabe7

Üye
:(yetkili veya bu konuda bilgili arkadaşlar.sorunuma cevap yazarmısınız.çok acil yardımlarınızı bekliyorum

Odysseus

Odysseus

Üye
Programın ayarlarından port numarasını COM3 olarak değiştirdiniz mi ?

karacabe7

Üye
evet değiştirdim.fakat hiç bişekilde bağlantı kuramıyorum telefonla.sadece cihazı taktıgım zaman programdaki connect seçenegine com 3 ayarıda ekleniyor seçiyorum hiç bi aktivite gerçekleşmiyor.önceden mesaj bölümüne yada rehber bölümüne girdiğim zaman yükleme başlıyordu.telefonumu kullanamıyorum yardımcı olurmusunuz

ultrakodak

Üye
eline sağlık kardeş

karacabe7

Üye
arkadaşlar günlerdir uğraşıyorum bi türlü bağlantı kuramadım.kimsede yardımcı olmuyor :(.çalışmıyor olmuyor denememedigim şey kalmadı.başka bi bilgisayarda çok güzel çalışıyo.benim ik bilgisayardada baglantı kuramıyorum .ikisinide yeniden formatladım olmadı.sp3 kurulu oldugu için olabilir dediler sp2 windows kurdum yine olmadı.çıldırmak üzereyim.yardımcı olun

abuzerkadayıf34

Üye
Arkadas emek vermiş çabası için tesekkürler fakat....
Bu PC Suit denilen program hiç bir işe yaramayan saadece bilgisayarınızda yer kaplayan anlamsız bir eklentiden ibaret.Bu programı ben indirip denedim.Şahsen size tavsiyem kesinlikle denemeyin derim.inanın telefon üzerinde hiçbir hükmü olmayan karmakarışık birşey.Zaaten yeni versiyon telefonlara resim mp3 vs.. birşeyler yüklemek istiyorsanız bluetooth veya usb aracılığı ile bunları yapabiliyorsunuz.Öyle suit felan bunlara hiç gerek yok.eskiden programları convert etme encode etme amacıyla cep telefonunuzda kullanabilmek için bu tür programlar Saadece Nokia ve benzeri kaliteli telefonlarda ve işletim sistemi symbian olan telefonlarda işe yarıyordu.telefon ile bilgisayar arasındaki o bağı bu pc suit denilen programlarla kurabiliyorduk.Yaani sözün kısası yeni telefon alan arkadasların bu sekilde program aramalarına hiç gerek yok.tak kullan modunda zaaten satışları yapılıyor.

Üst Alt