Trident Cep Telefonları için PC Suite. İlk Kez Maxicep Farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

kasem44

Üye
baştan sona sayfaları okudum ne bir yardım nede bir cevapvar yazık insanları oyalamak hiçte hoş bişey değil kulhakkı ahirete kalsın elbet alınır

Ser13lood

Üye
arkadaslar bu program ne ıse yarıyor?

Odysseus

Odysseus

Üye
baştan sona sayfaları okudum ne bir yardım nede bir cevapvar yazık insanları oyalamak hiçte hoş bişey değil kulhakkı ahirete kalsın elbet alınır

Nereden kul hakkı oluyor anlayamadım. Burada yardım ettiğimiz kişilerden para mı alıyoruz ?. Para alıp karşılığında yardımı mı kesiyoruz ?. Seninle burada yardım eden insanların ( ki başında ben varımdır, bu nedenle üzerime alınırım ) herhangi bir yerde alışverişi oldu mu ?. Ne sana karşı bir hakkımız var ne de verilecek bir hesabımız !. Kul hakkı öyle bir iki boş lafta değildir.

ilkay0624

Üye
ya ben usb kablosunu kaybettim bulaıyorum nerden alıcam

uniop

Üye
Arkadaşlar bende win 7 var ben gayet güzel bir şekilde kurdum çalışıyor

zet_01

Üye
bide yazılımlarını bulabilsek su çin iponların nekadar güzel olcak deyilmi:naughty:

temasan53

temasan53

Üye
ya ben usb kablosunu kaybettim bulaıyorum nerden alıcam
Tel'in markasını yazki arkadaşlar yardımcı olabilsinler... dan alabilirsin sanırım...

letoz

Üye
"baştan sona sayfaları okudum ne bir yardım nede bir cevapvar yazık insanları oyalamak hiçte hoş bişey değil kulhakkı ahirete kalsın elbet alınır "
evet kardeşim haklısın baştan sona bilgiden yoksun insanların bilmiş edasıyla zırvaları ile dolu sayfalar yazık çok yazık

Odysseus

Odysseus

Üye
"baştan sona sayfaları okudum ne bir yardım nede bir cevapvar yazık insanları oyalamak hiçte hoş bişey değil kulhakkı ahirete kalsın elbet alınır "
evet kardeşim haklısın baştan sona bilgiden yoksun insanların bilmiş edasıyla zırvaları ile dolu sayfalar yazık çok yazık

Arada kendi yardımlarım da olduğu için yanıt hakkımı kullanıyorum. Kul hakkı herkesin cahilce yorumlayacağı bir kavram değildir. Kul hakkının şartlarının oluşabilmesi için iki taraftan birisinin maddi ya da manevi bir beklentisi olmalı. Burada kimse maddi ya da manevi bir beklenti içerisinde değildir. Kaldı ki iyi niyetle açılmış konular var. Sahibi ömrünün sonuna kadar burada olmak zorunda da değildir. Dolayısıyla sorularını yanıtlamak zorunda da değildir. O görevini zaten konuyu açarak yapmıştır. Kul hakkını yorumlayacak kadar din bilgin var ama insanlara "bilmiş" yakıştırması yapıyorsun, dahası doğru yapılan yorumlara zırva diyorsun. Sen müslümanlığı hangi kitaptan öğrendin ?..

liefdealtun_

Üye
slm arkadaşlar bu proğram ne işe yarıyor acaba benim telefonda trident w-t2 anlatırmısınız acaba şimdiden tşk

ceyda___ceyda

Üye
bendede trident s193 var acaba nasıl sessize alınır bu telefon yardımcı olur musunuz yada sadece titreşime nasıl alınır ?

halukgulenoglu

Üye
evet ben xp ye kurdum
driver dosyasını ana dizine kopyala diye yazmış arkadaş yukarıda ltf. dikkat

simge5

simge5

Üye
trident mb 330 güvenlil kodunu unuttum bilen arkadaşlar acil yardımlarınızı bekliyorum

mustafa_08

Üye
program yüklenmiyor +++ BEN BİLGİSAYARA AĞLATI YAPIYORUM YIGIN BELLEK İŞARETLİYORUM AMA USB TANINMADI DİO NASIL HALLEDİCEM BUNU YAA

berkem12

Üye
neye yarıyorki

tkirankaya

Üye
arkadaşlar ben outlooktan kişileri telefona atamıyorum yardım edermisiniz

dogukagan

Üye
Trident S193 Cep Telefonu Kullanıyorum Ama Kimse Gelipte Bana Burda Tridenti Savunmasın Mümkünse. Kapakları Çok Dayanıksız,Dayanıksız Oldugu Gibide bi O kdr Pahalı Üstelik Herhangi Bir Sorun ile Karşılaşıldıgında Teknik Servis Kullanıcı Hatası Diyor Peki Size Sorarim Herşey Kullanıcı Hatası ise O Teknik Servis Ne Diye Duruyor Orda.....

Kimseye De Tavsiye Etmiyorum Trident Cep Telefonlarını Alanlarda Zaten Pişman Oluyor....

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar öncelikle burada yaptığım sadece yardım amaçlı bir paylaşımdır. Kimseye parası karşılığında bir yardım yapmıyoruz burada, anlatımı türkçe olan çok basit bir uygulama ekledim herkes yararlanabilsin diye hata etmişim ben bunu anlıyorum sayfa yöneticisi arkadaştan ricam konuyu kapatmasıdır. Madem bukadar teknoloji özürlüsü insanlar var sayfada kayıt olmadan önce seviye testi yapılsın ağzı olan klavyede bana laf ediyor. Ayıptır yahu. Sen bilmiyorsan yapmasını senin yüzünden indirip kuran kullanan insanlarda artık bu bilgiye ulaşamayacaklar.

burakco1991

Üye
Beyler pc sıute kurdumda telefonu modem olarak kullanamıyormuyuz pc suıte de yok varmı boyle bır ozellık

berkex1124

Üye
arkadaşlar ben buldum formatı sadece xp ve öncesi programlarda çalışıo bendeki vista ben tanıttım pc ye ama pc suit kuramadım kurarken hata verio hep başka siteden buldum nasıl eklenio bilmiyorum yardım edin yükleyeyim yada sitenin adını vereyim

--------------- Ekleme ---------------

admin kızacaksın belki ama buyrun arkadaşlar burda var alt çizgileri silin arkadaşalr heps mevcut burda tepe tepe kullanın

--------------- Ekleme ---------------

bi teşekkürü haketmedimmi ama :)

Üst Alt