Trident Cep Telefonları için PC Suite. İlk Kez Maxicep Farkıyla

Sponsorlu Bağlantılar

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
Trident Cep Telefonları için PC Suite. İlk Kez Maxicep Farkıyla
Buyrun arkadaşlar son çalışmamız olan Pc Suite aşağıdaki linktedir. Kurulum anlatımıda içerisindedir.

Trident AR-GE Müşteri Hizmetleri

• Beğen
Tepkiler: aliş36, cellchuck, BOZO11 ve 2 diğerleri

serdaros

Üye
Kurarken hata veriyor hocam xp uyumlumu bu program?

musti13

Üye
Kurmadan da çalışıyor bu program..Adı China Phone Suite.. Daha once kullandım..

Fakat bu programla da java uygulama ve oyun yuklenmiyor...

serdaros

Üye
işin garibi ben telefonu (Trident MB-600T) usb kablosu ile bilgisayara tanıtamıyorum yani usb kablosunu takınca bilgisayar yeni donanım falan algılayamıyor XP işletim sistemi olan bikaç makinada denedim hep aynı sorun benim phono suit'i kullanabilmem için bilgisayarın cihazı tanıması gerekiyor sanırım??? webcam olarak da kullanamıyorum öfff almakla kötümü ettik acaba....

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
işin garibi ben telefonu (Trident MB-600T) usb kablosu ile bilgisayara tanıtamıyorum yani usb kablosunu takınca bilgisayar yeni donanım falan algılayamıyor XP işletim sistemi olan bikaç makinada denedim hep aynı sorun benim phono suit'i kullanabilmem için bilgisayarın cihazı tanıması gerekiyor sanırım??? webcam olarak da kullanamıyorum öfff almakla kötümü ettik acaba....

Sen kurulum yapamıyorsun ki arkadaşım. Önce telefonu bilgisayara gördürmen lazım ki webcam olsun, pc suite görsün.
Linkteki dosyayı indir içerisinde kurulum anlatımı war turkce olarak hepsını uygula bakalım oluyormu. Hemen cihazda suç buluyor zaten insanlar kendi hatalarını kabul etmezki. Biz burada süs olsun die mi koyuyoruz bunları anlamıyorum ki. Biz kendimiz deneyerek, bularak koyuyoruz bunları siteye. Biz nasıl yapıyoruz öyleyse? Doğa üstü qüçlerimiz mi war sence? Hayır tabiki. Hatayı kendinde ara bence.

serdaros

Üye
Arkadasım nasıl kontrol ettin bilmiyorum ayrıca suçu başkasına atmadan önce bi düşün
dosya hatalı; xp comport drivers klasörünün adını 2K_XP_COM olarak değiştirince sorun çözülüyor. çünkü setup.exe kurulum yaparken driver'ı 2K_XP_COM klasörü içinde arıyor. Yani sonuçta ilginçtir bunu nasıl denedin de koydun hayret valla...

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım nasıl kontrol ettin bilmiyorum ayrıca suçu başkasına atmadan önce bi düşün
dosya hatalı; xp comport drivers klasörünün adını 2K_XP_COM olarak değiştirince sorun çözülüyor. çünkü setup.exe kurulum yaparken driver'ı 2K_XP_COM klasörü içinde arıyor. Yani sonuçta ilginçtir bunu nasıl denedin de koydun hayret valla...

Kurulum bilgin eksik ise ben ne yapabilirim. Kurarken dosyayı senın çağırmanıda istiyor şuan denedim. Konuya teşekkür etmen qerekirken gayet tatsız bir tartışma ortamı yaratıyorsun.

serdaros

Üye
Güzel kardeşim anlama sorunu çekiyorsun heralde tek tek sakince anlatıyorum;

Sen cihazını bilgisayarına bağladığında yeni donanım bulundu diye bi uyarı veriyor ve sürücüsünü senin bulmanı istiyor ama bende hiç bişekilde uyarı vermiyor. ben senin linkini verdiğin dosyayı indirdim içindeki setup.exe yi açtım herhangi bi dosyayı çağırmamı falan istemiyor kendi kuruyor sonra usbyi bilgisayara taktığımda hiç bir şekilde yeni donanım bulundu falan demiyor.
Çok değerli bilgili arkadasım lütfen su 3 soruma da cevap ver de derin bilginden bizde yararlanalım;
1. Tam ekran tv izlerken niye ekranın üst ve alt kısımları görüntü dışına taşıyor mesela kanal logosunun yarısı görünmüyor...
2. Bu cihazı mp4 destekliyor diye satıyorsunuz ama mp4 formatlı videolarda sesin önden gitmesi videonun yavas ilerlemesi problemi var, mp4 diye alıp 3gp kalitesinde video izlemeye mecburmuyuz?
3. Bu cihazla ilgili google da bi arama yapın sadece Türk siteleri çıkıyor karşınıza. Yani bu cihaz baska ülkelerde ya baska isimlerle satılıyor yada bu cihazı bi tek Türklere satabilmişler... Bana bu cihazla ilgili bilgi alabileceğim bir tane ingilizce site söyleyebilirmisin?

Saygılar

Silinen Üye 319604

Kapalı Hesap
ben telefonu yeni aldım. henuz çözmeye çalışıyorum. sitenizi de çözüm ararken tesadüfen buldum. bilgisayarımda vista yüklü. pc suiti exeden kurdum, fakat, yazılımını yükleyemedim. bilgisayar, yazılım yükleniyor diyor ama bir süre sonra bulunamadı, yazılım yüklenmedi diyor, dolayısıyla pc suiti kullanamadım. yardımcı olursanız memnun olurum. emekleriniz için teşekkür ederim.

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonu yeni aldım. henuz çözmeye çalışıyorum. sitenizi de çözüm ararken tesadüfen buldum. bilgisayarımda vista yüklü. pc suiti exeden kurdum, fakat, yazılımını yükleyemedim. bilgisayar, yazılım yükleniyor diyor ama bir süre sonra bulunamadı, yazılım yüklenmedi diyor, dolayısıyla pc suiti kullanamadım. yardımcı olursanız memnun olurum. emekleriniz için teşekkür ederim.

Program Vistada çalışmamaktadır. Windows XP-2000 serisinde ve daha eski sürümlerde çalışmaktadır.

serdaros

Üye
Sorularıma cevap alamadım demekki telefonun bu kusurlarının nasıl aşılacağından kimsenin haberi yok...

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi

serdaros

Üye
TRİDENT MB-600T İÇİN;
1. Tam ekran tv izlerken ekranın üst ve alt kısmına kırpmalar oluyormu? (mesela kanalın logosu görünmüyo) küçük ekran da gayet normal ama tam ekranda üst ve alt kısımlar görünmüyo nedendir?

2. Trident MB-600T de izlenebilecek en kaliteli format 176x144 3gp midir? (çünkü malum mp4 videolarda sesin önde gitme sorunu konusunda kimse bi çözüm yazmadı)

3. Bu telefon türkiyeden baska bi yerde neden tanınmıyor trident mb-600t yazdığımda 1 tane yabancı kaynak bulamıyorum lütfen servisden arkadaşlar varsa açıklasın.

4. Konuşurken veya müzik dinlerken ses çok güçlü geliyor tamam ama karşımdaki sürekli sesimin çok derinden geldiğinden şikayet ediyor yani çok güzel ses geliyor karşı tarafa sesin kötü gitme durumu var bu genelde karşılaşılan bişeymidir yoksa bendeki cihazmı problemli olabilir?

6. Trident cep telefonları için gelecekte Java vs yazılım desteği olacakmı? malum şu an yok...

Gökhan kardeşim insanların trident modeline güvenip satın alması için bu soruları cevaplamanız çok faydalı olacaktır. Saygılar...

musti13

Üye
serdaros arkadaşıma katılıyorum..İki soru da benden?

7. Müzik dinlerken sorun olmayan mp3 melodi olarak atadığımda telefon çalarken cızırtılı çalması neden oluyor?
8. Televizyonda otomatik tarama yapınca kafasına göre bozuk kanalları 20 adet olan kanal hafızasına atıyor. Bundan dolayı kaliteli kanalları izleyemiyoruz. Bu düzeltilemez mi?

serdaros

Üye
Evet sanırım bu telefon için teknik destek falan hikaye hiç bi sorumuza cevap alamıyoruz adamlar tv li telefon yapmışlar ama 75 kanal içinden kafasına göre 20 kanal atıyo hiç bişekilde bu 20 kanalı ayarlamanız mümkün değil. Birçok problemi var yazılım desteği ile bunlar çözülürmü bilemiyorum ama bence AKLI OLAN BU TELEFONDAN UZAK DURSUN TRIDENT MB-600T ALANIN BAŞI AĞRIR.

musti13

Üye
İyi mi ettik kotumu ettik..
sürekli bi sıkıntı çıkıyor...
Arkadasım da benden özendi Trident MB 800 T almış.. telefonun dışı çok eğreti duruyor.
Özellikler MB 600 T ile aynı ...

technoman34

technoman34

Üye
    Konu Sahibi
TRİDENT MB-600T İÇİN;
1. Tam ekran tv izlerken ekranın üst ve alt kısmına kırpmalar oluyormu? (mesela kanalın logosu görünmüyo) küçük ekran da gayet normal ama tam ekranda üst ve alt kısımlar görünmüyo nedendir?

2. Trident MB-600T de izlenebilecek en kaliteli format 176x144 3gp midir? (çünkü malum mp4 videolarda sesin önde gitme sorunu konusunda kimse bi çözüm yazmadı)

3. Bu telefon türkiyeden baska bi yerde neden tanınmıyor trident mb-600t yazdığımda 1 tane yabancı kaynak bulamıyorum lütfen servisden arkadaşlar varsa açıklasın.

4. Konuşurken veya müzik dinlerken ses çok güçlü geliyor tamam ama karşımdaki sürekli sesimin çok derinden geldiğinden şikayet ediyor yani çok güzel ses geliyor karşı tarafa sesin kötü gitme durumu var bu genelde karşılaşılan bişeymidir yoksa bendeki cihazmı problemli olabilir?

6. Trident cep telefonları için gelecekte Java vs yazılım desteği olacakmı? malum şu an yok...

Gökhan kardeşim insanların trident modeline güvenip satın alması için bu soruları cevaplamanız çok faydalı olacaktır. Saygılar...

yeni versiyon yazılımlar gelecek. O zaman bu bahsettiğiniz tv kaydı, oyun yükleme, cihazlar çin üretimi olduğuı için sadece çin sayfalarında destek war boşuna aramayın bir yerde.

alidjan

Üye
Sanırım bu PC Suite içinde gelen driver MB 700 desteklemiyor???
Bi bilgisi olan varsa beni de aydınlatabilir mi?
Çünkü ne yaptıysam MB 700 telefonumu windowsa tanıtamadım...

Saygılarımla

--------------- Ekleme ---------------

Sonunda COM 76 :)) dan tanıtmayı başardım. ama PC suiti pek beğenmedim mesela 2. simden mesaj yollayamıyorsunuz vs.vs... onun yerine ben daha önce bu telefonu Mobtime Cell Phone Manager ile bluetooth üzerinden tanıtmıştım ve telefon defterini aktarmıştım. Telefon desteklemesine rağmen PC suitten aynı isim için ikinci numara bilgi vs atayamıyorsunuz hatta telefonda yarattığınız çift numaralı isimleri de görmüyor. Yanlış anlamayın programı sitede sunanlara bişey demiyorum ellerine sağlık ama programı yazanların daha bi hayli çalışması gerekiyor...;)

Saygılarımla

enginkoc41

Üye
Benim bilgisayar tanıyo windows vista ama bende gprs mms ayarlarını bulamadım

arsedat

Üye
Buyrun arkadaşlar son çalışmamız olan Pc Suite aşağıdaki linktedir. Kurulum anlatımıda içerisindedir.

Trident AR-GE Müşteri Hizmetleri

arkadaşım verdiğin linkte bir sorun var sanırım siteden download yapılamıyor.bi bakarsan sevinirim.

Üst Alt