Tema Yapmak isteyen arkadaşlar içeri programsız tema yapma

Sponsorlu Bağlantılar

halil1024

halil1024

Üye
detaylı anlatım

winrar bilgisayar programıyla kendiniz tema yapabilirsiniz. yapacağınız iş çok basit. herhangi bir nth temayı bilgisayarınıza yükleyip winrar ile birlikte açın. Tema dosyaları karşınıza çıkacaktır.

1-temanın duvar kağıdını, ekran koruyucusunu ve arkaplanını belirleyin.
2-bunların yerine koyacağınız resimleri belirleyin.
3-belirlediğinzi resimlerin adlarını, temanın içindeki resimlerin adlarıyla aynı hale getirip temanın içine sürükleyin.
4-Değiştirilsinmi sorusuna evet diyin.
5-diğerlerinede (duvar kağıdı, arkaplan, ekrankoruyucu) aynı işlemi uygulayın ve çıkın.

DİKKAT(değiştireceğiniz resimlerin uzantılarının aynı olması gerekir!!!)

bir de temana hangi resmi koyacaksan o resim senin telefonunun ekran boyutuna göre olmalı

örn : nokia 3500c'e göre tema yapacaksan koyacağın resmin ekran çözünürlüğü 128x160 olmalı

bu yöntemi bulanın emeğine saygı

alıntıdır
Anlatım için teşekkürler

bels37

bels37

Üye
emeğine sağlık

cgr391

Üye
detaylı anlatım

winrar bilgisayar programıyla kendiniz tema yapabilirsiniz. yapacağınız iş çok basit. herhangi bir nth temayı bilgisayarınıza yükleyip winrar ile birlikte açın. Tema dosyaları karşınıza çıkacaktır.

1-temanın duvar kağıdını, ekran koruyucusunu ve arkaplanını belirleyin.
2-bunların yerine koyacağınız resimleri belirleyin.
3-belirlediğinzi resimlerin adlarını, temanın içindeki resimlerin adlarıyla aynı hale getirip temanın içine sürükleyin.
4-Değiştirilsinmi sorusuna evet diyin.
5-diğerlerinede (duvar kağıdı, arkaplan, ekrankoruyucu) aynı işlemi uygulayın ve çıkın.

DİKKAT(değiştireceğiniz resimlerin uzantılarının aynı olması gerekir!!!)

bir de temana hangi resmi koyacaksan o resim senin telefonunun ekran boyutuna göre olmalı

örn : nokia 3500c'e göre tema yapacaksan koyacağın resmin ekran çözünürlüğü 128x160 olmalı

bu yöntemi bulanın emeğine saygı

alıntıdır

Çok teşekkür ederim kardeş saol...:oke:

tyfnaker

tyfnaker

Üye
peki kardes N 73 hangı sınıfın kralı?

arda0063

Üye
ppppp

7878serseri7878

Üye
hiç birşey anlamadım:)

sencer422

sencer422

Üye
arkadaşlar windows teması yapmaya çalıştım ama çözünürlükleri yakalıyamadım

yardım şimdiden tşkürler

hakow

hakow

Üye
Arkadaşlar Daha Kısa Yolu Var Google Girip Ownskin Yazın Çıkan İlk Siteye Tıklayın Üye Olun Orda Tema Yapılabiliyor.

redragonn

redragonn

Üye
programsız demişsin ama burada winrar a çok iş düşüyor yineden saol güzel paylaşım

Üst Alt