Tema Yapmak isteyen arkadaşlar içeri programsız tema yapma

Sponsorlu Bağlantılar

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
    Konu Sahibi
VAlla Gençler.. Yaş 30 Olmuş...ASlına Bakarsanız Uğraşırım Uğraşmasına Ama...Çalışmaktan Zamanımız Olmuyor Yeminle....Bu Nedenle Siz Abinize, Bir İyilik Yapında ...Normal Yazı YADA El Yazısı ile Mümkünse Sizin Tarafınızdan Bana.....İlkay & Gül Işık... YAZAN BİR TEMA YAPABİLİRMİSİNİZ...RİCA ETSEM SİZDEN...

abi burda isme özel tma yaptırablirsin

http://www.maxicep.com/s40-temalari/isime-ozel-tema-istekleri-nth-tum-modeller-152061.html

sero_bozkurt

Üye
herkeze çkkk tşk

ixamar

ixamar

Üye
bir deneyelim bakalım inşllh yapabilirz

ixamar

ixamar

Üye
tşk

İmparatore

İmparatore

Üye
s60 icinde bir tema yapma programi varmi???:(

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
    Konu Sahibi

sadik14

Üye
abi ben bişey yapamadım bana yardımcı olurmusunz

SBG_5020

SBG_5020

Üye
peki lg ku990 oluyomu ama genede elerine saglik.

tunahan53

tunahan53

Üye
çaliştığım için olsa gerek

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar benim bildiğim bu göstersiğim yöntem .nth uzantılı temalar için oluyor başka uzantılı temalar için olurmu bilmiyorum

brk57

Üye
counter temasının linki kırık arkadaşlar

ilker3232

Üye
resim jpg mi gif mi olcak

yeshill

Üye
benim winrar temayı acmıyor

lionn38

lionn38

Üye
elinize sağlık gerçekten çok güzel bir yöntem bende kendi temalarımı yapıyorum artık. Ayrıca istediğim resinleri photoshopta düzenleyip png formatında kaydedip düzenlediğim temaya ikon olarak yüklüyorum. çok çok sağolun

babsss

Üye
süper kardeş on numara

SeRHaT44

SeRHaT44

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar öncelikle yorumlar için teşekkürler
resim jpg mi yoksa gif mi olacak diye sormuşsunuz temanızda kullanacağınız resimler orjinal temanın içerisindeki resim dosyaları ile aynı boyutta ve aynı türde olmalı( örn: orjinal temada jpg varsa sende jpg kullanacaksın, gif varsa sende gif kullanacaksın png... gibi)

yani bildiğim kadarını anlattım olay böyle

selenn89

Üye
ya bn yapamıorm bunu degiştirilsinmi fln demıo we ''5-diğerlerinede (duvar kağıdı, arkaplan, ekrankoruyucu) aynı işlemi uygulayın ve çıkın. '' bu kısmı da anlamadm

ferhat.gunes

ferhat.gunes

Üye
sagol

Üst Alt