Tema Yapmak isteyen arkadaşlar içeri programsız tema yapma

Sponsorlu Bağlantılar

68ahmet68

Üye
arkadaşlar bunun indirme butonu nerede bi yardımcı olsanız

Le4deR

Le4deR

Üye
Admın ust konu yap lutfen... Bu konudan herkes istifade etmeli

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
denedim oluyor arkadaşlar.ancak değiştirdiğiniz resimlerin ismi birebir aynı olacak bir nokta dahi unutursanız normal simge çıkar.

hamdiyakut

Üye
arkadaslar hıc bunlarla ugrasmayın bn sıze bı sıte solım qırın ordan ıstedıgınız sekılde kendııze aıt tema yapın gırın yapın

holocoast

holocoast

Üye
Teşekkürler denedim oluyor

selosh

Üye
ben çok uğraştım ama olmadı yaa:agla

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar hıc bunlarla ugrasmayın bn sıze bı sıte solım qırın ordan ıstedıgınız sekılde kendııze aıt tema yapın gırın yapın

nerden oluo aradım bulamadım.yardım ederseniz svinirim..

hamdiyakut

Üye
ya goggagmobile yaz google den ilk geelen sayfaya tıkla ama uye olman lazım once uyelık içinde en üstte register yazıyo orya tıkla bılgılerı doldur uyelıgını tamamladıltan sonra uyelık gırısı yap en ustte create yazıyo ona tıla themes cıkcak ona tıkla telefonuna gore s40 veya s60 cıkcak hangısıyse tıkla ordan telefonunun modelını sec gerısını kendın cozersın zaten sımdıden kolay qelsın ;)

ahmet_fb_08

Üye
slm arkadaslar benim 7610 - lg k770 var ikisinede tema yapmak istiyorum varsa sizde ikisinin tema programları paylasırmısınız çok memnun olurum birde ben kendi resimlerimden yapmayı düşünüyorum her arka plana olurmu
şimddn tşkedrm

vukaatcocuk

vukaatcocuk

Üye
:)Paylaşım ve Anlatım İçin Teşekkürler :oke:

ssezerr

Üye
oLdu yaptım saoL

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

<''Th3 ßiG ßoSs''>®

Üye
teşekkürler

rss

Üye
teşekkürler

andazit

Üye
kardeş zaten aynı uzantı olsa kendisi tema olacak ne kadar saçma bir açıklama thc mi ne aklımda değil şuan zaten thc olsa tema olcak iş onu o hale getirmekte siz ondan bahsedin

akyıl bilal

Üye
hacı bir numara ya

duygush407

Üye
bişey sorucam ben tema yapıyorum ama telefonu kapatıp actığımda telefon tamamen eski temasına, zil seside eski müziğine dönüyor. bu neden olabilir acaba bilen soyleyebilir mi ? Nasıl ve nerden düzeltebilirim ?

Qaqash_Elnur

Qaqash_Elnur

Üye
helal olsun

jaws100

Üye
saol kardeş

6500

6500

Üye
arkadaşım denedim ama olmadı rar olarak attığım zaman almıyor telefon ama onu nth ye çeviremiyorum...

sedoshy03

Üye
Bnm Temam Edward Ve Bellalı olsun please

selo447

Üye
w5473584

Üst Alt