Tavsiye Telefonum Lavaboya Düştü Açılmıyor Bugün Servise Verdim Acaba Olurmu

Sponsorlu Bağlantılar

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
analrlar telefonun içinde ıslanınca boya veren bir madde oluyor. benim blackberry suya düşmüştü kar suyuna kuruladıktan sonra çalıştı ama reset atıyordu hep buzluğa koydum 48 saat orda kaldı ve telefon açıldı halada kullanılıyor

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
boyamı bunu hiç görmedim benim bir ara e6 vardı resmen suda yüzdü hemen kuruttum ve içini dışına çevirdim(ciddi anlamda :D) boya yoktu olsa zaten görürdüm her parçayı tek tek temizledim taktım sorunsuz çalıştı vallaha :D

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Geçmiş olsun açmayaydın keşke kötü bir hata olmuş

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
olan olmuş geçmişe değil gleceğe bakalım servis yanıtını bekleyelim bakalım ne diyecek

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
yanarım yanmasınada bugüne kadar ücretli olupta ücretsize düsen uygulamaları almak için ne çektiğimi bir ben biliyorum birde bu ağrıyan ellerim biliyor gitti o kadar ücretli iken telefonuma indirdiğim sonradan ücretsizce aldığm uygulama ve oyunlarım yanarımda bunlara yanarım ben :ehe :agla: :agla2:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu güne kadar yüklediğin tüm uygulamalar sonradan ücretlendirilsede sen daha önce satın almış olduğun için yine ücretsiz yükleyebilirsin. Yani başka bir wp cihaz'a geçsen bile satın alma işlemini gerçekleştirdiğin microsoft hesabın ile bütün uygulamaları tekrar ücretsiz yükleyebilirsin.

saynesim

saynesim

Üye
lavabonun yanında ne işi var bence tuvalette düşürdün neyse geçmiş olsun keşke hiç açmasaydın

Rainesto

Rainesto

Üye
açmadan içini güzelce temizleyip bekleyip açsaydın neyse büyük ihtimal parayla yaparlar

oktayakgoz

Üye
bu tip cihazları yani sıvı teması olmuş cihazları kurutup kullanmayın. belki şansınıza uzun süre kullanabilirsiniz fakat büyük ihtimalle kısa zamanda ya bozulur yada abuk subuk hareketler resetlenmeler başlar. normal şartlarda sıvı teması görmüş cihaz tamir edilmez. servisler o sorumluluğu üzerlerine almazlar. çünkü kesin bir tamir yoktur. suyun nereyi bozduğu tam belli olmayabilir. bütün parçalar sökülüp takılacak başka çözüm yok. su gelince renk değişimi gibi şeylerde şuan yok. arkadaşın biri n73 ünü servise götürmüş yapmamışlar çöpe atmış. elektronik devreyi biraz selülozik tinerin içinde yüzdürseydi büyük ihtimalle çalışırdı.

gönderdiğim resimler sıvı teması görmüş ve 3 4 tane servisin yapmak istemediği kvk nın ise 2000 tr fiyat çıkardığı htc hd2 cihazı. dediğim şekilde tiner ile temizledim ve 1 yıldır kullanıyor arkadaş.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar öderim sizce tamir ücreti

Hagios

Hagios

Üye
Hocam onlar sıvı teması olduğunu anlar ya.Düşünce oluşan hasarla sıvı teması ile oluşan hasar aynı mı?Çok rahat ayırt edilir bu hasarlar.

oktayakgoz

Üye
tamir ücreti ne kadar öderim diye bana sordunsa. bilemiyorum. aslında sadece söküp takma yapacak. ama bu şekilde bir tamir kimse yapmaz. dediğim gibi tam çözüm olması kesin değil

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
birde akşam kaığdın arkasındaki garanti maddesini okudumda söle bir sey yazıyor telefonunuz suyla temas ettiyse eskisi kadar düzgün çalışmaz diyor yani tamiri olsada diyolar doğrumu sizce bu

szqn55

szqn55

Üye
bende blackberry vardı suya düşmüş servise verdim telefon 2 aydır hala yapılmadı yok ekran arızalı yok dokunmatik arızalı toptancıdan malzeme bekliyorum bilmem cart curt 2 aydır duruyo telfn

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ne dediler?

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Ben Almaya Gitmediydim işteydim evden giden oldu almaya biz yapamayız falan başka telefonculara gösterin demişler kağıtta yüksek miktarda suya maaruz kalmış diyorlar isterlerse telefonun anakartı değiştirelebilir yazmışlar telefonda anakart değişse sorun hallolurmu peki

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence geçici bir çözüm olur. :bilmm

blackcemre

Üye
Ben Almaya Gitmediydim işteydim evden giden oldu almaya biz yapamayız falan başka telefonculara gösterin demişler kağıtta yüksek miktarda suya maaruz kalmış diyorlar isterlerse telefonun anakartı değiştirelebilir yazmışlar telefonda anakart değişse sorun hallolurmu peki
Sen onu değiştirme telefonu direk al birisine 300 tlye sat kurtul.Telefonun anakartını değiştirleseler bile ekranı,hopötlreri ve dokunmatikği bozulmuş olabilir.

Üst Alt