Tavsiye Telefonum Lavaboya Düştü Açılmıyor Bugün Servise Verdim Acaba Olurmu

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum Lavaboya Düştü Açılmıyor Bugün Servise Verdim Acaba Olurmu
telefonum dün talihsizlikle lavaboya düstü ve ıslandı her tarafı dün biraz kuruladım biraz açtım nokia yazısı göründü 2dk falan sora kapadı ve açılmadı bu sefer bugün servise verdim ve 20 iş günü içinde mesaj falan atacaz diyolar yapılırmı bu sefer sizce telefon

erkan811

Üye
Hocam keşke hiç acmayip biraz bekleseydin ama olan olmuş muhtemelen ücret karşılığında yapılır sorun olmaz geçmiş olsun bu arada

Esendağlı

Esendağlı

Üye
çok geçmiş olsun,umarım hallolur.

serecans

serecans

Üye
geçmiş oldun Allah korusun

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
hemen bataryayı çıkrtıp kurutman gerekirdi ama olan olmuş hallolur muhtemelen

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
inşallah hallolur ya bide dün bana telefonu bana işten arkadaşlarım bi iki gün açmayın dediler bende salaklık yapıp kafamın dikine gittim telefon kuruduydu zaten açtım nokia yazısını gördüm sora kapattı kendini bi dahada açılmadı

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
inşallah hallolur ya bide dün bana telefonu bana işten arkadaşlarım bi iki gün açmayın dediler bende salaklık yapıp kafamın dikine gittim telefon kuruduydu zaten açtım nokia yazısını gördüm sora kapattı kendini bi dahada açılmadı
sağlık olsun bende bir kere evin anahtarını düşürmüştüm kapıların hepsini değiştirmek zorunda kaldım
sağlık olsun bende bir kere evin anahtarını düşürmüştüm kapıların hepsini değiştirmek zorunda kaldım
anahtarlıklarını haa kapıyı komple değiştirmedim :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, YkPkY ve mtoyanik
baby_face_

baby_face_

Üye
İllaki olur ama parasını alırlar :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
O
vakit
hayırlısı
olsun
diyelim.
:(

oktayakgoz

Üye
iş biraz servisin insafına kalmış bir durum. normalde sıvı teması olmuş cihazı tamir etmezler. anakartı komple değiştirirler. yoksa bu işin tamiratı riskli olduğu için yapmak istemezler. büyük ihtimal sana büyük bir fatura çıkabilir. aslında yapılacak olan çok basit telefonun elektronik devreye çıkaracaksın güzelce tiner ile temizleyeceksin. Allahın izni ile %100 çalışır. arkadaşımın cihazına aynı şey oldu. bir sürü tamirciye götürdü kimse yapmadı. sonra tinerle temizledim verdim. hala çalışıyor. 1 sene olmuştur.

prinçe yatır kurusun filan bunlar hikaye. oksitlenme yapar cihaz yavaş yavaş ölür. dediğimden başka bir çözüm yok.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
Esendağlı

Esendağlı

Üye
abi ben adamlara yere düstü açılmıyor dedim yoksa belki tamir etmezlerdi öbür türlü deseydim nokia careye verdim yüklü bir faturamı çıkar sence
Arızayı doğru söylemezsen doğru tamir yapılmaz kanısındayım,ayrıca onlar zaten anlıyor su teması varmı yokmu diye.benimde başıma geldi N78 model telefonum pert oldu.su teması olunca kesinlikle cihazı 2-3 günden önce çalıştırmamak gerek.inşallah senin telefonun kurtulur.ben, kvk yapamayınca 3 tane daha özel servise gittim olmayınca çöpe attım.:angry:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Anlamazlarsa ücret bile almazlar Murat, hatta belki telefonu bile değiştirirler. :D

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
yani şimdi servis ne kadar zeki onu göreceğiz
umarım zeki değillerdir

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah inşallah :D

Invoke

Invoke

Üye
abi ben adamlara yere düstü açılmıyor dedim yoksa belki tamir etmezlerdi öbür türlü deseydim nokia careye verdim yüklü bir faturamı çıkar sence

İçinde hala sıvı varsa onu anlarlar, sıvı temasından bilmem ne kadar ücret çıkarırlar.Misal, benim 5800 açılmıyordu, bir yere de düşmedi suya vs herhangi bir şey olmadı yani. Götürdük servise, sıvı teması var dediler bilmem ne kadar fatura(200 lira civarıydı diye hatırlıyorum, tam emin değilim.) çıkardılar. Nemden oldu diye tahmin ediyorum. =P Neyse, neden olduğu önemli değil zaten. Bir tanıdığın telefoncu arkadaşı varmış ona verdik, açtı, temizledi, güzelce kapattı cihazı, geri verdi bize. Sonra geri götürdük cihazı yine açılmıyordu ama bu sefer sıvı teması var diyemediler, sorunu bulamadılar, aldılar cihazı, 3hafta serviste kaldı sonra yeni cihaz göndereceklerini söylediler(ücretsiz), avrupadan geldi yeni 5800, 3 ay sonra gelmişti yeni 5800'ım. :D

Bu da böyle bir anektod :D

Son düzenleme:
alical33

alical33

Üye
boardda kısa devre olup biyer yanmadıysa tamir edilir muhtemelen ama inşallah anlamazlarda değişir :)

erhanercan

erhanercan

Üye
cihaz çalışsa bile her türlü 3 kağıt yapıp şu bu değişmesi lazım deyip paranı alırlar teleservice burası malum

ardacumhur

ardacumhur

Üye
1 ay'ı gözden çıkart ;)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
    Konu Sahibi
acaba yüklü miktar ödermiyim yada telefonu değiştirilme imkanıda olabilirmi

Üst Alt