<div class='quotetop'>(mavizeybek @ Nov 24 2005, 06:22 PM) [post=214261]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(..::Riddick::.. @ Nov 23 2005, 11:52 PM) [post=213908]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(mavizeybek @ Nov 23 2005, 10:33 PM) [post=213838]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
abi sizin neyi tartıştığınızı hala anlayamadım doğrusu. sonuçta ikiside işletim sistemi ikiside aynı görevi görüyor. ama adları farklı!!!
[/b][/quote]
Olay pek öyle değil ya boşver
[/b][/quote]
walla sen bir aralar 3650 kullanıyordun sanırım ikisini de kullanan biri olarak aradaki farkı anlayabilirsin ama aşağı yukarı aynıdır sadece birinin karizması var pclerden dolayı adam adı windows olunca bişi var zannediyor. adamın elinde 6600 ı var bana dediği olay şu :" motorolla yeni bir teefon çıkarmış içinde windows varmış elledim baktım süperrr bişi abii!!!" şimdi o şahsın elindeki telefonda da işletim sistemi var ama vatandaş farkında değil olay windows olunca işler değişiyor ama neymiş karizması var yerim ben öle karizmayı !!!! adam elindeki nin kıymetini bilmiyor nokia 7650 lerde symbianla piyasaya çıktığında ortada nokiadan başka işletim sistemli telefon yoktu!!! ama tabi burada da motorollanın hakkını yememek lazım (her ne kadar elime alıp inceleyemesemde dalgaya gelmez bu koskocaman windows çarpar walla)
[/b][/quote]
Evet haklısın bi ara 3650 kullanıyordum halada kullanabilirim çünkü çok hızlı yazabiliyordum onla. MPx de olduğundan daha çokta program ekleyip kaldırıyordum, bluetooth vardı vs.. ama şu var; ben Windows var nasıl olsa adı yeter demiyorum. Gerçekten kullanışlı olduğu için diyorum. Eski telefonumda MSN açıkken başka hiçbi programı açamazdım çok kasardı kitlenirdi. Bu telefonla 3 program birden açıyorum belki biraz yavaşlıyor ama 4. programı bile açıyor sonuçta. Onun haricinde de benim kapaklı tellere ilgim var zaten bu telefon hem kapaklı hem işletim sistemli olduğu için tercih nedenim oldu
+ Ses kalitesi (höparlör açısından) bi 3650 bi 6600 la kıyaslanamaz. Hatta katılmayan çok olur ama 6630 un sesi bunun yanında vizilayan sinek gibi kaliyor ... 6630 Sahipleri alınmasın ama bence böyle ... Tabi 6630 kulaklıkla çok güzel ses veriyor o ayrı...