Püf Noktası Telefonunuzu kaset yuvasına koyun

Sponsorlu Bağlantılar

ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunuzu kaset yuvasına koyun
Eski Notlarımdan: 26.04.2010, 11:05:52
Denendi %100 başarılı
Eski kaset çalar teybiniz bulunsun mutlaka
Telefonuzu kaset yuvasına koyun Tel hoparlörü Kaset manyetik okuyucusuna denk getirin Telefonunuz Yüksek seste olsun. Teybinizin play tuşuna basın telefonunuzun müziğini açın sonuca bakın eğer olmadıysa telefonunuzu hareket ettirin okuyucuya temas ettirmeye çalışın. Teybinizin hoparlorunuda çok açmayın çünkü çok yüksek sesle çıkıyor

Galiba Telefon müzüğünü kasete yükleyebilirsiniz

• Şaşırdım
Tepkiler: XXXturi01

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Doktor bu ne
@DarkredBlue61

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Doktor bu ne
@DarkredBlue61
kaset çalar okuyucusu sesten alıp müzik çalıyor diyor arkadaş.yanı telefonun sesini yükseltme gibi düşün ama telefonu oraya nasıl koyacaksın? hadi koydun bu sefer kapatmak gerekir ki cihaz çalışmaya başlasın.
böyle birşeyi duymamıştım açıkcası ama denemek gerek bişey diyemedim.ha işin gereklılığıde düşündürmüyor değil tabi. yani gerek varmı böyle bişeye?

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve MAERKEK
ertin

ertin

Üye
    Konu Sahibi
Dikkat ettiyseniz eski Notlarımdan diye başladım paylaşmak istedim.

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Eski Notlarımdan: 26.04.2010, 11:05:52
Denendi %100 başarılı
Eski kaset çalar teybiniz bulunsun mutlaka
Telefonuzu kaset yuvasına koyun Tel hoparlörü Kaset manyetik okuyucusuna denk getirin Telefonunuz Yüksek seste olsun. Teybinizin play tuşuna basın telefonunuzun müziğini açın sonuca bakın eğer olmadıysa telefonunuzu hareket ettirin okuyucuya temas ettirmeye çalışın. Teybinizin hoparlorunuda çok açmayın çünkü çok yüksek sesle çıkıyor

Galiba Telefon müzüğünü kasete yükleyebilirsiniz

Dikkat ettiyseniz eski Notlarımdan diye başladım paylaşmak istedim.

10-12 adet eski setim var. Aux ile bağlarım olayı çözerim.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
hiç dikkat etmedim :D

Üst Alt