Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonlarımızda Hangi İşletim Sistemi Var?
Sponsorlu Bağlantılar
FrontmaN
Üye
Tabiki geleceğin işletim sistemi __WİNDOWS MOBİLE__
windows vista pocket mobile symbian os 8.1 best of 6630
Aeon
Üye
Symbian benim da
mavizeybek
Üye
symbian sonuççta hepsi işletim sistemi değil mi ha symbian ha windows
DeLmIrA
Üye
deişik bi bakış acısı ilginç
alpole
Üye
Büyük bir fark olmasa da symbian öndeki bende 2 senedir symbian kullanıyom
..::Riddick::..
Üye
Büyük konuşmayayım ama windows mobile'ı gördükten sonra sanırım Symbian 'a bi daha dönmem
ibonline
Üye
inşallah öyle olur ..::Riddick::..
eski mpxcileri hatırlıyorum şimdi symbiancı oldular
ChavRash
Emekli Yönetici
Bundan sonraki alacağım telefonda Windows mobile ya da Java™ işletim sistemi olacak, Orası kesin.
volkri
Üye
arkadaşlar aldığım bir istihbarata göre (yalan değilse tabi) nokia 66xx serilerine windows yüklenebiliyormuş, doğrumudur, nasıl yapılabilir bilen var mı ?
saygılarımla.
ChavRash
Emekli Yönetici
Yalan.
Öyle bir şey yok.
midnight
Üye
Symbian var da...java bir işletim sistemimidir yaw???
kuzeyenerji
Üye
Her zaman Her Yerde Symbian
oteb
Üye
Symbian...
ilyas71
Üye
Symbian
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Evet midnigt java'da bir işletim sistemidir..
Gokhan43
Üye
Symbian OS ( 7610 )
Java ( 6230i )
..::Riddick::..
Üye
<div class='quotetop'>(midnight @ Nov 22 2005, 12:22 PM) [post=212774]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Symbian var da...java bir işletim sistemimidir yaw???
[/b][/quote]
O da kendi çapında bi sistem
prensmy
Üye
biri 3 milyar insanın kullandıgı isletim sistemi ki biz ona windows diyoruz (benim işletim sistemim mpx200) veya öbür tarafta bi arkadasın dediği gibi ne oldugu nerden turediği belli olmayan symbn...pek cok açıkla farkta tabiki WİNDOWS sistem.adı yeter..................etrafımdaki nokiacılara acıyarak bakıyorum şimdi.en kral nokıa benimki ile yarısmaya korkuyor )) pehhhhhhhhhh.benim teli gorunce esekten dusmus veya uzaylı gormus gıbıler.1.gb hafıza(ki biz buna 1032 mb diyoruz)symb kendini kaldıramıyor yakında 2.gb geliyor kartım insallah...