Telefonlarımızda Hangi İşletim Sistemi Var?

Sponsorlu Bağlantılar

Tel.de İşletim Sistemi

• Kullanılan toplam oy
    471

aTTra

Üye
<span style="color:#33CC00">Arkadaşlar lütfen ortamı germeden, sakin bir şekilde tartışınız.</span>

snrers

Üye
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Dec 1 2005, 05&#58;16 PM) [post=218885]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(snrers &#064; Dec 1 2005, 05&#58;08 PM) [post=218875]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Dec 1 2005, 04&#58;55 PM) [post=218867]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(snrers &#064; Nov 30 2005, 10&#58;48 PM) [post=218499]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(DeLmIrA &#064; Nov 30 2005, 09&#58;41 PM) [post=218393]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(snrers &#064; Nov 30 2005, 09&#58;22 PM) [post=218377]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(MagnuM &#064; Nov 30 2005, 05&#58;54 PM) [post=218194]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Sybmbiansız asla..
[/b][/quote]
ALLAH SASIRTMASIN
[/b][/quote]

şaşırtmaz şaşırtmaz merak etme

symbian derim başka bişicikler demem
[/b][/quote]
evet baska bişey deme zaten baska bişey kullanamıyorsan
[/b][/quote]

pardon muhtarmisin ? izinmi alcam
[/b][/quote]
kaymakamım beni ne ilgilendirir senin ne kullanacagın tabiki beni ilgilendirmez. Ama bu kadar symbianı abartmaya gerek yok

[/b][/quote]

senin ne kullandıgın da beni ilgilendirmez ve abartip abartmamamda seni ilgilendirmez maksadi aşan yorumlarda bulunmazsan sewinicem
[/b][/quote]
seninki tartısmadan öte bişey TAMAM KARDEŞİM EN BÜYÜK SYMBİAN OLDUMU artık kalbin rahat olsun kardesiz tartısma yok

<span style="color:#33CC00">Tartışma yaratacak kelimeler sarfetmeyiniz..</span>

midnight

midnight

Üye
DeLmIrA ve snrers kardeşim,bir işletim sistemi için birbirimizi kırmaya değmez..tartışmayı bitirip olayı tatlıya bağlayalım..

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
ben yokken neler olmuş burda ya ben sölicemi söledim kardeşim bundan sora yazcakların baglamaz beni zaten

technomania34

Üye
hepsini kullandım hepsi ayrı keyif verici ama windows bir başka tamamen özelleştirilebilir, limitsiz özgürlük

technomania34

Üye
hepsini kullandım hepsi ayrı keyif verici ama windows bir başka tamamen özelleştirilebilir, limitsiz özgürlük

slayer

Üye

Manyak grafik olmuş... tebrikler...

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
Farkında olmadan sanatsal çalışma yapmışsınız Bravo

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
harbiden konuya degisik acıdan bakmak die buna derim ben

snrers

Üye
<div class='quotetop'>(slayer &#064; Dec 2 2005, 11&#58;18 PM) [post=220394]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

Manyak grafik olmuş... tebrikler...
[/b][/quote]

sakalsiz

sakalsiz

Üye
bu duygusallık beni mahvedecek uzn bi süre kullandığım [<span style="color:#6666CC">size=7]symbian[/size]</span> telefonumdan maaalesef java&#39;ya gecmem gerektii

TIWENTE_22

Üye
<div class='quotetop'>(cllgr &#064; Nov 21 2005, 12&#58;45 PM) [post=212045]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
symbıan
[/b][/quote]

ibonline

ibonline

Üye
symbian bir yana diğerleri bir yana
yani biri telefonluktan cıkmıyor diğeri uygulamalarla değişiklik kazanıyor
bence symbian

symbian bir yana diğerleri bir yana
yani biri telefonluktan cıkmıyor diğeri uygulamalarla değişiklik kazanıyor
bence symbian

damadada

Üye
wallahi iyimidir kötümü bilmem ama bende symbıan işeltım sıstemlı telefon kullanıyorum çunki diğerleri pek kullanışlı olmuyor sanırım(program yukleme açısından)

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Saçma yaw N70&#39;e ne kadar program yüklersen yükle TV out mu gelcek ekran çözünürlüğü mü yükselcek foto ve video kalitesi mi yükselecek..

dark_akhyls

Üye
kesinlikle symbıan

snrers

Üye
en büyük symbian baska büyük yok

aliekmel

Üye
bu ne biçim anket Palm Os yok telefonumun birinde Palm OS 5.2 diğerinde Windows Mobile 2003se var pocketpcde ise PocketPc 2002 var

<div class='quotetop'>(snrers &#064; Dec 7 2005, 09&#58;56 AM) [post=223581]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
en büyük symbian baska büyük yok
[/b][/quote]

^^AnaCOnDA^^

Üye
Tabiki symbian

RockFord Fosgate

Üye
ya beyler symbıan 9.1 cokmus dogrumu bu????

Üst Alt