Telefondan anlayanlar bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
Telefondan anlayanlar bakarmısınız
Selamünaleyküm

Mağlumunuz symbianda iş yok artık internette gezerken bile donuyor neyse yıllardır nokia kullanıcısıyım ama 1 telefonda soğuttu.

Gelelim asıl konuya arkadaşlar siz benim yerimde olsaydınız S3 mü 4S mi alırdınız? Neden alırdınız?

+larını -lerinide yazarsanız çok makbule geçer teşekkürederim.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aleyküm selam kardeşim biliyorum sorunla alakası yok ama benim şahsi görüşüm biraz daha bekle wp8'li bir cihaz al derim.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
luckysleven

luckysleven

Üye
sahsen benim icin ekran onenlidir , verirdim iki bin lirami kac para artik buyuk ekranda catir catir keyfime bakardim 3.5 lik ekranda iskence cekmezdim

kisaca s3

larten123

larten123

Üye
İnternette gezerken donma mı yapıyor:hmmm

ben 4s alırdım stabillik açısından

curtaincall

curtaincall

Üye
Galaxy S3 alırdım bugün bi dokunma fırsatım oldu, harika tatlı :) pixel leri ,görüntü kalitesi de süper. Birçok oyun ve uygulama yüklenir. Maxicepforumda iphone için uygulama baksan fazla malzemeyle karşılaşamazsın. Şimdi girip bir bakabilirsin. Android te herşey var. Android te hem Türkler program geliştirme için daha çok uğraşıyor. Türkçe uygulamalar da bulabilirsin. Ben galaxy s3 alacağım

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
aleyküm selam kardeşim biliyorum sorunla alakası yok ama benim şahsi görüşüm biraz daha bekle wp8'li bir cihaz al derim.

WP8 düşünmedim değik ama wp8 en iyi telefon sanırım nokiadan gelicek gene nokidan kazık yemek istemiyorum ama wp8ler ne zaman çıkıcak ve türkçe desteklemicemiş gibi laflar duydum dogrumu yalanmı bilmiyorum bilgilendiriseniz seviinirin

Arkadaşın dedigi gib s3 kocamn bir ekran var 4s ekran küçük ama daha stabil wp8 hakkında fazla birşey bilmiyorum nokia lumia 800 kullandım deneme amaçlı oda ingilizceydi pek bişi qblamadım neyse yorumlarınızı bekliyrum teşekkürler ottomantiger düşünccelrrim drgişti teşekkürler :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
Cep telefonlari genel bölümüne açsaydin daha iyi olurdu ... Benim sana önerim ise yeni iphone yani iphone 5 bekle incele ondan sonra karar ver derim...

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
bekleyrcek sabrım kalmadı symbian yedirtti kafayı bana çok ısınıyor yeniden kapatıp açlıyor pff daha sayayımmı

asigsasi

asigsasi

Üye

ne zaman çikicak wp8 çikicak

Bu yılın sonlarına doğru Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonlarını Türkiye pazarına sunacak Nokia Türkiye Genel Müdürü Çiçek Uyansoy İcan, yeni modellerin WP8 ile geleceğini açıkladı.
Alıntıdir

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
inşallah çıkar

reaurora

reaurora

Üye
bence s3. herşeyi bırak androidden bayağı bir tat alırsın. sınırsız içerik ve seçenek bulursun.

sonerrap

sonerrap

Üye
bu 2secenek arasında 4s derim 2000tl verip android alınmaz ancak ios alınır

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
İhtiyaçların ve durumun nedir ama 4-5 ay sonra wp8 ve iphone 5 piyasada olacak. O zamana kadar ister s3 al ister 2. el galaxy s veya s2 al. Madem internet kullanırken takılmasını istemiyorsun bunlardan birisi işine yarayabilir. 1000 TL ye s2 bulabilirsin. iphone 5 çıktıktan sonra 4gs in fiyatında ister istemez düşüş olacaktır, o yüzden şuan alıp 4 ay sonra "kazık yedik" demeni istemem ;)

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
İhtiyaçların ve durumun nedir ama 4-5 ay sonra wp8 ve iphone 5 piyasada olacak. O zamana kadar ister s3 al ister 2. el galaxy s veya s2 al. Madem internet kullanırken takılmasını istemiyorsun bunlardan birisi işine yarayabilir. 1000 TL ye s2 bulabilirsin. iphone 5 çıktıktan sonra 4gs in fiyatında ister istemez düşüş olacaktır, o yüzden şuan alıp 4 ay sonra "kazık yedik" demeni istemem ;)

Yorumlarınız için teşekkür ederim en iyisi beklemek sanırı :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt