Telefon Tavsiyesi Rica Etsem Bakarmısınız Telefon Alıcam :)

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Rica Etsem Bakarmısınız Telefon Alıcam :)
Selamın aleyküm arkadaşlar. :)
Öncelikle Telefon Değiştirmek. Artık Güzel bi telefon alıp bi 2 -3 yıl gitmek istiyorum Anlıycagınız Güzel :) olsun Telefonu Yazın Alıcam 2.el Düsünüyorum Max fiyat 800 TL Şuanda Elimde S3 Var EKranı Çatlak ama dokunmatikte sıkıntısı yok temiz telefon. Telefoncular 300 tl ye alıyor anlıycagınız biraz soke oluyorum bu duruma bana ne onerebilirsiniz

Performans
İnternet(Genelde İnternette takılırım)
Müzik(Aşırı Dinliyorum)
Sarj(İyi Olması lazım)
Oyun(Arkadaşlar Oynadıgım oyun bi fifa14 Clash of clans. castle clash asphalt gibi oyunlar :)) Cok oyun oynamam canım sıkılınca

Aklımda ŞU TELEFONLAR VAR NE DÜSÜNÜYORSUNUZ YORUMLARINIZ BENIM ICIN COK ONEMLİ.

HTC ONE(HAYATIMDA HTC KULLANMADIM BU YASA KADAR HEP SAMSUNG :) )
İphone 4s
Note 2 (Cok iyi diyolar :) (3100 Mah Batarya :)

Yorumlarınızı Acıklamanızla beklerim saygılar :)

hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
Nexus 5'e bir bak istersen 2-3 yıldan fazlada gidebilir çünkü bu telefon google ile anlaşmalı android sürümü güncel tutuluyor :)

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
:) Güzel telefon aslında ama stili hosuma gitmedi :) s4 olsun s3 olsun sıktı artık :) htc one a bakıyorum asalet akıyor :) gel beni al diyor aslında ama bilgim yok hic tavsiyelerinize saygım var :)

mkarahanlı

mkarahanlı

Üye
lumia düşünürsen 1320 var bence harika telefon

NEXUS

NEXUS

Üye
stabilite= nexus
hız= nexus
güncelleme desteği =nexus
daha sağlam ekran = nexus
o fiyata kaliteli kamera= nexus
uygulama/oyun yükledikçe kasmayan cihaz=nexus = iPhone 4S
o fiyata güzel batarya=nexus

800 tl civarıu cihaz alcaksan 100 lira ekleyip nexus 4 almanı tavsiye ederim :oke: tabi 600 tl eklersen en iyisi nexus 5 :oke:

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Wp Dusunmuyorum Cok Pasif geliyor gözüme ve daha Marketi Gelismemis :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
hsyncmptr

hsyncmptr

Üye
HTC desire 500 ?

NEXUS

NEXUS

Üye
ilerde root/rom işine gireceksen = en kolay atılan cihaz = nexus

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Yok Sınavlar Felan Ygs Lys Felan var Artık Ugrasmam Rom Root La :) Ama HTC One Aklımda Kaldı Birde Note 2 İphone alıcaktım 1440 Mah Batarya Hic iç açıcı değil

NEXUS

NEXUS

Üye
katılıyorum Bootloader kilidini kırdıktan sonra tekrar normale alabiliyorsunda :)
aynen nexus root toolkit ile bootloader kilidi açma/kapama root atma/unroot atma custom recovery ile daha kolay rom yüklersin , kısaca nexus 4 en iyi tercih :oke:

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
stabilite= nexus
hız= nexus
güncelleme desteği =nexus
daha sağlam ekran = nexus
o fiyata kaliteli kamera= nexus
uygulama/oyun yükledikçe kasmayan cihaz=nexus
o fiyata güzel batarya=nexus

800 tl civarıu cihaz alcaksan 100 lira ekleyip nexus 4 almanı tavsiye ederim :oke: tabi 600 tl eklersen en iyisi nexus 5 :oke:

Hangi cihazla kıyasladın şimdi Nexus'u? Eğer yukarıdakilerle kıyaslıyorsan Note 2'nin bataryası daha iyi. Kamerası da daha iyi. Ayrıca "daha sağlam ekran" demen çok gülünç olmuş. Son olarak adama bütçesine 600 lira daha katmasını söyleyerek bombayı patlatmışsın. Zaten bütçesi 800 lira.

• Beğen
Tepkiler: harmless07 ve 0MG90
NEXUS

NEXUS

Üye
Hangi cihazla kıyasladın şimdi Nexus'u? Eğer yukarıdakilerle kıyaslıyorsan Note 2'nin bataryası daha iyi. Kamerası da daha iyi. Ayrıca "daha sağlam ekran" demen çok gülünç olmuş. Son olarak adama bütçesine 600 lira daha katmasını söyleyerek bombayı patlatmışsın. Zaten bütçesi 800 lira.
ne dedim 100 lira eklersen nexus 4 600 lira eklersen nexus 5 dedim dinlemeyi öğren ve senin hakkında son yazışım ve artık seni engelliyorum engellemem hatabatarya konusunda note 2'yi görmemiştim ancak nexus'ların ekranı çok daha sağlam sen gülünç bişey görmek istiyorsan aynaya bakabilirsin :oke:

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Kavgaya Strese Gerek yok Burda tartısıyoruz dusuncelerinizi uygun dille getirelim :) lütfen Benım yorumum Hakkındaki Dusunceleriniz ney @.NeXuS.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
ne dedim 100 lira eklersen nexus 4 600 lira eklersen nexus 5 dedim dinlemeyi öğren ve senin hakkında son yazışım ve artık seni engelliyorum engellemem hata

Zaten komik olan tarafı da bu kardeşim. Adam nasıl bütçesinin neredeyse aynısı olan bir parayı bütçesine katsın? Engellersen engelle, buton orada.
batarya konusunda note 2'yi görmemiştim ancak nexus'ların ekranı çok daha sağlam sen gülünç bişey görmek istiyorsan aynaya bakabilirsin :oke:

Anaa laflara bak beni kapak ettin resmen. Yarın gel plaketini vericem.

Nexusların ekranı daha sağlam diye bir şey yok.

NEXUS

NEXUS

Üye
Arkadaşlar Kavgaya Strese Gerek yok Burda tartısıyoruz dusuncelerinizi uygun dille getirelim :) lütfen Benım yorumum Hakkındaki Dusunceleriniz ney @.NeXuS.
iPhone'ların en büyük sıkıntısı zaten batarya oluyor , note 2 seçimini görmemiştim şimdi farkettim maz 800 tl diyince. htc one almanı tavsiye etmem yeni htc çıktı şimdi büyük ihtimalle htc one başka güncelleme almaz :)
note 2 konusunda artık note 4 çıkıyor yani note 2 çok eskimiş bir cihaz kısaca bu iki cihazı tavsiye etmem :oke: rom/root işine girmessin ama ilerde belki girebilirsin çünkü bende öle demiştim asla root atmıcam diye sonra root attım hemen ardından rom yükledim :D

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Fakat HTC Halen Amiral Gemisi Gibi bisey Ve Cok kalite kokuyor. Halen güncelleme alabilir almassa bile custom romlar sıkıntı cıkarmaz diye dusunuyorum aynı sekil note 2 icinde gecerli 2 gb ram ve 5,5 inc ekranla yapamayacaım bisey yok. ?

NEXUS

NEXUS

Üye
Fakat HTC Halen Amiral Gemisi Gibi bisey Ve Cok kalite kokuyor. Halen güncelleme alabilir almassa bile custom romlar sıkıntı cıkarmaz diye dusunuyorum aynı sekil note 2 icinde gecerli 2 gb ram ve 5,5 inc ekranla yapamayacaım bisey yok. ?
kasa konusunda htc one önde :) , custom rom yüklediğinde cihaz garanti dışı kalır ve sen rom/root işine girmem yazmıştın ve nexus direk çıktığı anda güncellemeyi alır :oke: :oke: , note 2 almanı tavsiye etmem uygulama yükledikçe kasıyor samsung un cihazları , htc için aynı şey geçerli değil çünkü bu konuda etrafımda kullananlar şikayetçi değil :oke:

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Yani Htc Veya Nexus Diyorsun :) Nexus Hic kullanmadım Sanki Kırılcak gibi duruyor eline aldıgında :) Hosuma gitmiyorum Ve cok müzik dinliyorum htc onedada beats audio vs.vs Müziği kaliteli yapan uygulamalr var

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Yani Htc Veya Nexus Diyorsun :) Nexus Hic kullanmadım Sanki Kırılcak gibi duruyor eline aldıgında :) Hosuma gitmiyorum Ve cok müzik dinliyorum htc onedada beats audio vs.vs Müziği kaliteli yapan uygulamalr var
seçimin evet nexus ve htc arasında olsun.
hayır nexus sağlam bir cihaz yani kıramazsın kaç defa düşürdüm elimden dikkatsiziğim sonucu ve cihazda bir sorun yok hoperlör sorunu nexus 4'te 4.4.2 güncellemesiyle çözüldü :oke: