Mad EagLe
Üye
Beyler discovery isteyen olursa elimize gelecek haftaya gelip alabilirsiniz yani haberiniz ola![]()
sen timdeydin dimi ?

Beyler discovery isteyen olursa elimize gelecek haftaya gelip alabilirsiniz yani haberiniz ola![]()

sen timdeydin dimi ?![]()

Adam müdür![]()
Kazıkçı bunlar 
necati abiiii gelirse bi fiyat söylermisin:
Timden çok telefon aldım bakayım yine alırım belki orada da tanıdık bir abi var zaten. Ama biraz pahalı eskiden daha ucuz oluyordu sanki galaxy s3 1300 lira, note 2 1650 lira piyasanın üzerinde satıyorKazıkçı bunlar
![]()

Kazikci biz değiliz aslında genpa kazikci hem de fena kazık . 1220 Tl s3 un gelişi var yahu zaten![]()

S3 ü su an 1200 e falan rahat bulabiliriz saniyorum.![]()

S3'ü 1200 liraya aldım.Pişman olmadığım bir telefon ram sıkıntısı çok demişsin abi ama o kadar sıkıntılı bir telefon olduğunu düşünmüyorum.Güncelleme gelince dahada iyi olacaktır.Bence S3 almalısın.
Valla ben sıkıntı görmedim ama kullananlar öyle söylüyor hep kafam karışıyor
Ram şişiyor falan 1 yetmiyor diyorlar. Nereden aldın sen ?Cami durağındaki KVK'dan aldım ama ben alalı çok olmadı daha
s3'ün var niye söylemiyonValla ben sıkıntı görmedim ama kullananlar öyle söylüyor hep kafam karışıyor
Ram şişiyor falan 1 yetmiyor diyorlar. Nereden aldın sen ?
abi ram sorunu yok onu bil tabi romlar kerneller falan var ram kullanımını azaltmak için.Telefonu gönül rahatlığıyla alabilirsin.Gereksiz uygulamalar yüklemezsen telefon canavar gibi çalışıyor. 
S3 ün tipi hoşuma gitmiyor benim de ...
Bugün tranway da vallahi billahi abartmiyorum . şöyle 5 kişiye dikkatli baktim hepsinin elinde s3 vardi .![]()

heh bi de o var abi işte herkeste var yahuS3 ün tipi hoşuma gitmiyor benim de ...
Bugün tranway da vallahi billahi abartmiyorum . şöyle 5 kişiye dikkatli baktim hepsinin elinde s3 vardi .![]()
bu yüzden s4 mini düşünüyorum 
anladım kardeşim bakayım ya büyük ihtimal s3 olacak zaten alternatifleri olur diye açtım konuyu zaten
Cami durağındaki KVK'dan aldım ama ben alalı çok olmadı dahaabi ram sorunu yok onu bil tabi romlar kerneller falan var ram kullanımını azaltmak için.Telefonu gönül rahatlığıyla alabilirsin.Gereksiz uygulamalar yüklemezsen telefon canavar gibi çalışıyor.
![]()

Anladım abi hayırlısı neyse o olsunanladım kardeşim bakayım ya büyük ihtimal s3 olacak zaten alternatifleri olur diye açtım konuyu zaten![]()
umarım alacağın telefon seni pişman etmez 
15 yasındakı cocugun elinde s3 olur mu yahu ?
Oluyor , garip ...

Şimdiki çocuklar birşeyi çalışıpta almanın değerini bilmiyor abi.Aileler iyilik yaptığını sanıyor ama bence son derece yanlış bir şey15 yasındakı cocugun elinde s3 olur mu yahu ?
Oluyor , garip ...