Bayramdan sonra telefon alacağım

Sponsorlu Bağlantılar

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
necati abiiii gelirse bi fiyat söylermisin :ehe:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi

Timden çok telefon aldım bakayım yine alırım belki orada da tanıdık bir abi var zaten. Ama biraz pahalı eskiden daha ucuz oluyordu sanki galaxy s3 1300 lira, note 2 1650 lira piyasanın üzerinde satıyor :) Kazıkçı bunlar :ehe

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici

Timden çok telefon aldım bakayım yine alırım belki orada da tanıdık bir abi var zaten. Ama biraz pahalı eskiden daha ucuz oluyordu sanki galaxy s3 1300 lira, note 2 1650 lira piyasanın üzerinde satıyor :) Kazıkçı bunlar :ehe

Kazikci biz değiliz aslında genpa kazikci hem de fena kazık . 1220 Tl s3 un gelişi var yahu zaten :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
S3 ü su an 1200 e falan rahat bulabiliriz saniyorum.:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Joker

Joker

Emekli Yönetici
S3'ü 1200 liraya aldım.Pişman olmadığım bir telefon ram sıkıntısı çok demişsin abi ama o kadar sıkıntılı bir telefon olduğunu düşünmüyorum.Güncelleme gelince dahada iyi olacaktır.Bence S3 almalısın.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
S3'ü 1200 liraya aldım.Pişman olmadığım bir telefon ram sıkıntısı çok demişsin abi ama o kadar sıkıntılı bir telefon olduğunu düşünmüyorum.Güncelleme gelince dahada iyi olacaktır.Bence S3 almalısın.

s3'ün var niye söylemiyon sopa: Valla ben sıkıntı görmedim ama kullananlar öyle söylüyor hep kafam karışıyor :) Ram şişiyor falan 1 yetmiyor diyorlar. Nereden aldın sen ?

• Beğen
Tepkiler: Joker
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
S3 ün tipi hoşuma gitmiyor benim de ...
Bugün tranway da vallahi billahi abartmiyorum . şöyle 5 kişiye dikkatli baktim hepsinin elinde s3 vardi . :D

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici

s3'ün var niye söylemiyon sopa: Valla ben sıkıntı görmedim ama kullananlar öyle söylüyor hep kafam karışıyor :) Ram şişiyor falan 1 yetmiyor diyorlar. Nereden aldın sen ?
Cami durağındaki KVK'dan aldım ama ben alalı çok olmadı daha :ehe abi ram sorunu yok onu bil tabi romlar kerneller falan var ram kullanımını azaltmak için.Telefonu gönül rahatlığıyla alabilirsin.Gereksiz uygulamalar yüklemezsen telefon canavar gibi çalışıyor. :D

• Beğen
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
S3 ün tipi hoşuma gitmiyor benim de ...
Bugün tranway da vallahi billahi abartmiyorum . şöyle 5 kişiye dikkatli baktim hepsinin elinde s3 vardi . :D
heh bi de o var abi işte herkeste var yahu :D bu yüzden s4 mini düşünüyorum :)

Cami durağındaki KVK'dan aldım ama ben alalı çok olmadı daha :ehe abi ram sorunu yok onu bil tabi romlar kerneller falan var ram kullanımını azaltmak için.Telefonu gönül rahatlığıyla alabilirsin.Gereksiz uygulamalar yüklemezsen telefon canavar gibi çalışıyor. :D
anladım kardeşim bakayım ya büyük ihtimal s3 olacak zaten alternatifleri olur diye açtım konuyu zaten :)

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
anladım kardeşim bakayım ya büyük ihtimal s3 olacak zaten alternatifleri olur diye açtım konuyu zaten :)
Anladım abi hayırlısı neyse o olsun :) umarım alacağın telefon seni pişman etmez :)

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
15 yasındakı cocugun elinde s3 olur mu yahu ?
Oluyor , garip ...

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
15 yasındakı cocugun elinde s3 olur mu yahu ?
Oluyor , garip ...
Şimdiki çocuklar birşeyi çalışıpta almanın değerini bilmiyor abi.Aileler iyilik yaptığını sanıyor ama bence son derece yanlış bir şey

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
O yüzden ben herkes de olmayan cihazları alıyorum . :D
Nexus 4 gayet güzel kardeşim ...

Üst Alt