Telefon Tavsiyesi Rica Etsem Bakarmısınız Telefon Alıcam :)

Sponsorlu Bağlantılar

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.

NEXUS

NEXUS

Üye
alacağın cihaz şimdiden hayırlı olsun fakat nexus veya htc al samsung tasarımı kötü , cihaz plastik , ve oyun/uygulama yükledikçe kasıyor , ya nexus yada htc one :)fakat güncelleme konusunda nexus'tan çıkma :oke:

0MG90

0MG90

Üye
Yok Sınavlar Felan Ygs Lys Felan var Artık Ugrasmam Rom Root La :) Ama HTC One Aklımda Kaldı Birde Note 2 İphone alıcaktım 1440 Mah Batarya Hic iç açıcı değil
O batarya iOS için yetiyor Nexus sevdalısı arkadaşa bakma sen. Benim önerim Htc One olur. Donanım olarak One2 den geri kalsa da güncelleme alır. Tasarım+Hız+Ses olarak harika bi telefon zaten.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Bende HTC ONE OLarak düşünüyorum İs gorur :) en azından Ama Bu zamana kadar note 2 dusunuyodum ekranı 5.5 inc tatmin edici :)

fk555897

fk555897

Üye
Note 2'yi kesinlikle öneririm. Şarj ömrü ile 1 günü rahatlıkla dolduruyor. Ekranı büyük olduğundan dolayı internet, film vs. çok eğlenceli oluyor. S-Pen, MultiWindow gibi özellikleri telefona pratiklik katıyor.
O batarya iOS için yetiyor Nexus sevdalısı arkadaşa bakma sen. Benim önerim Htc One olur. Donanım olarak One2 den geri kalsa da güncelleme alır. Tasarım+Hız+Ses olarak harika bi telefon zaten.
iPhone 4S'in şarj ömrü ile Note 2'nin şarj ömrü arasında dağlar kadar fark var. iPhone 4S çoğu zaman 1 günü doldurmuyordu. Ama Note 2 2 günü dolduruyor.

0MG90

0MG90

Üye
Note 2'yi kesinlikle öneririm. Şarj ömrü ile 1 günü rahatlıkla dolduruyor. Ekranı büyük olduğundan dolayı internet, film vs. çok eğlenceli oluyor. S-Pen, MultiWindow gibi özellikleri telefona pratiklik katıyor.
iPhone 4S'in şarj ömrü ile Note 2'nin şarj ömrü arasında dağlar kadar fark var. iPhone 4S çoğu zaman 1 günü doldurmuyordu. Ama Note 2 2 günü dolduruyor.
1 saatte bitecek gibi konuşmuşlar onu dedim. Düzenli kullanımda 1 günü çıkarır.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Htc One Almaya Karar verdim :) Tesekkürler yinede

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlısı olsun.

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Xperia M2'ye bak derim

0MG90

0MG90

Üye
Rahat gider. Htc One çok iyi cihaz.

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler :)Arkadaşlar General Mobile Discovery Elite Almayı dusunuyorum inceleme yaptınızmı nasıl bir telefon acaba :) yorum alabilirmiyim

NEXUS

NEXUS

Üye
Teşekkürler :)Arkadaşlar General Mobile Discovery Elite Almayı dusunuyorum inceleme yaptınızmı nasıl bir telefon acaba :) yorum alabilirmiyim
almanı tavsiye etmem kamerası yüksek gözüküyor ancak kötü çektiğini duydum

berfo98

berfo98

Üye
    Konu Sahibi
Hmm Video incelemelerin telefon cok hosma gitti ve kamerası iyidi genede prof bi kamera beklemiyorum ama 3 gb ram ws.ws. cok iyi ?