Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiRica Etsem Bakarmısınız Telefon Alıcam :)
alacağın cihaz şimdiden hayırlı olsun fakat nexus veya htc al samsung tasarımı kötü , cihaz plastik , ve oyun/uygulama yükledikçe kasıyor , ya nexus yada htc one fakat güncelleme konusunda nexus'tan çıkma
Yok Sınavlar Felan Ygs Lys Felan var Artık Ugrasmam Rom Root La Ama HTC One Aklımda Kaldı Birde Note 2 İphone alıcaktım 1440 Mah Batarya Hic iç açıcı değil
O batarya iOS için yetiyor Nexus sevdalısı arkadaşa bakma sen. Benim önerim Htc One olur. Donanım olarak One2 den geri kalsa da güncelleme alır. Tasarım+Hız+Ses olarak harika bi telefon zaten.
berfo98
Üye
Konu Sahibi
Bende HTC ONE OLarak düşünüyorum İs gorur en azından Ama Bu zamana kadar note 2 dusunuyodum ekranı 5.5 inc tatmin edici
fk555897
Üye
Note 2'yi kesinlikle öneririm. Şarj ömrü ile 1 günü rahatlıkla dolduruyor. Ekranı büyük olduğundan dolayı internet, film vs. çok eğlenceli oluyor. S-Pen, MultiWindow gibi özellikleri telefona pratiklik katıyor.
O batarya iOS için yetiyor Nexus sevdalısı arkadaşa bakma sen. Benim önerim Htc One olur. Donanım olarak One2 den geri kalsa da güncelleme alır. Tasarım+Hız+Ses olarak harika bi telefon zaten.
iPhone 4S'in şarj ömrü ile Note 2'nin şarj ömrü arasında dağlar kadar fark var. iPhone 4S çoğu zaman 1 günü doldurmuyordu. Ama Note 2 2 günü dolduruyor.
Note 2'yi kesinlikle öneririm. Şarj ömrü ile 1 günü rahatlıkla dolduruyor. Ekranı büyük olduğundan dolayı internet, film vs. çok eğlenceli oluyor. S-Pen, MultiWindow gibi özellikleri telefona pratiklik katıyor.
iPhone 4S'in şarj ömrü ile Note 2'nin şarj ömrü arasında dağlar kadar fark var. iPhone 4S çoğu zaman 1 günü doldurmuyordu. Ama Note 2 2 günü dolduruyor.