fk555897
Üye
Yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini okudum fikirleriniz benim için önemli yalnız "Artles" kardeşimin de dediği gibi İsviçre'den geleceği için İphonelerde işlemci farkı yok diye biliyorum ama Galaxy S4 de iki ayrı işlemci var ve İsviçre'de hangisi kullanılıyor ve iyi midir ? Bunun hakkında bilgi verirseniz teşekkür ederim sizlere.
Galaxy S3 ü kafamda eledim, Note 2 kuzende var bana çok aşırı abartılı geldi ve öyle sandığım gibi de güzel değil sanki. Galaxy S4'ü bir teknoloji markette inceleme fırsatım oldu Note 2 ye nazaran gayet iyi ve kullanışlı geldi. İphone 5 arkadaşlarımın çoğunda var ama ekran büyüklüğü tatmin edici düzeyde değil benim için.
Ayrı olarak HTC One'ı öneren arkadaşlar neden önerdiklerini Galaxy S4 ve İphone 5'e göre artılarını eksilerini yazarsa sevinirim. Sizlere çok teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum..
HTC One'ın iPhone 5'den hiçbir artıdı yok. Ama S4'den birkaç artısı var. Örneğin tasarım ve stabilite.
S4'ün de birkaç artısı var. Mesela TouchWiz arayüzünün kolay kullanımı, Samsung'un HTC'ye göre gayet iyi olan güncelleme desteği vs.