Telefon Seçimime Yardımcı Olur Musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

fk555897

fk555897

Üye
Yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini okudum fikirleriniz benim için önemli yalnız "Artles" kardeşimin de dediği gibi İsviçre'den geleceği için İphonelerde işlemci farkı yok diye biliyorum ama Galaxy S4 de iki ayrı işlemci var ve İsviçre'de hangisi kullanılıyor ve iyi midir ? Bunun hakkında bilgi verirseniz teşekkür ederim sizlere.

Galaxy S3 ü kafamda eledim, Note 2 kuzende var bana çok aşırı abartılı geldi ve öyle sandığım gibi de güzel değil sanki. Galaxy S4'ü bir teknoloji markette inceleme fırsatım oldu Note 2 ye nazaran gayet iyi ve kullanışlı geldi. İphone 5 arkadaşlarımın çoğunda var ama ekran büyüklüğü tatmin edici düzeyde değil benim için.

Ayrı olarak HTC One'ı öneren arkadaşlar neden önerdiklerini Galaxy S4 ve İphone 5'e göre artılarını eksilerini yazarsa sevinirim. Sizlere çok teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum..

HTC One'ın iPhone 5'den hiçbir artıdı yok. Ama S4'den birkaç artısı var. Örneğin tasarım ve stabilite.
S4'ün de birkaç artısı var. Mesela TouchWiz arayüzünün kolay kullanımı, Samsung'un HTC'ye göre gayet iyi olan güncelleme desteği vs.

alperen kutuk

Üye
xperıa z veya lumia 925

Artles

Artles

Üye
HTC One'ın iPhone 5'den hiçbir artıdı yok. Ama S4'den birkaç artısı var. Örneğin tasarım ve stabilite.
S4'ün de birkaç artısı var. Mesela TouchWiz arayüzünün kolay kullanımı, Samsung'un HTC'ye göre gayet iyi olan güncelleme desteği vs.

HTC'nin ses kalitesi, ekran boyutu ( ayrıca daha iyi bir ekrana sahip olması),özgür bir sistem olmasi,tasarimi,daha güclü islemcisi ve yüksek miktarda ram'i.
Eksi mi oluyor ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Htc One ın sadece kamerasını beğenmedim. Onun dışında güzel ve iyi tasarlanmış bir cihaz. Yıllardır hangi mantıkla hoparlörleri arkaya koyduklarını anlayamamışımdır, sonunda Htc kullanıcı gözüyle değerlendirebilmiş olayı.

xmustx

xmustx

Üye
s3 alman maddi anlamda zorlamayacaktır ayrıca cihaz donanımsal ve yazılımsal olarak bayaa iyi tavsiye ederim.

ishak388

ishak388

Üye
bence htc one yada s3 eğerki paran çoksa oyuna verecek iphone 5 derim :) :aha:

MaxipmaN

Üye
s4 favorim

Artles

Artles

Üye
Htc One ın sadece kamerasını beğenmedim. Onun dışında güzel ve iyi tasarlanmış bir cihaz. Yıllardır hangi mantıkla hoparlörleri arkaya koyduklarını anlayamamışımdır, sonunda Htc kullanıcı gözüyle değerlendirebilmiş olayı.

Benimde tek beğenmediğim yer kamerası S4 , One'a göre daha canli bir çekim yapıyor :)

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar One'ın kamerası bence S4'den daha güzel çekiyor. Tek sıkıntısı Megapiksel eksikliği. 4 MP değilde 13 Megapiksel olsaydı mükemmel bir kamera olurdu.

Artles

Artles

Üye
Bir çok testte inceledim kesinlikle eminim S4'ün daha canlı bir kamerası var.

Sen nerden vardın bu kanıya bi video, karşılaştırma falan varsa at da bizde bilelim.

ANIL

ANIL

Admin
One'ın kamerasının üstün olduğu tek yer ışıksız ortamdır benim gözümde. S4 çok daha iyi detay veriyor.

Eray1910

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. Bana Galaxy S4 abime ise HTC One gelecek :)

Yalnız buraya geldiğinde pasaport kayıt işlemleri vs. olacak tamam da telefonda dil konusunda bir problem yaşar mıyız ? Yoksa ayarlara Türkçe dilini koymuşlar mıdır ?

enterneoll

enterneoll

Üye
Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim. Bana Galaxy S4 abime ise HTC One gelecek :)

Yalnız buraya geldiğinde pasaport kayıt işlemleri vs. olacak tamam da telefonda dil konusunda bir problem yaşar mıyız ? Yoksa ayarlara Türkçe dilini koymuşlar mıdır ?

genelde türkçe oluyor olmasada play storedan bir programla hallediliyor :)

Eray1910

Üye
    Konu Sahibi

genelde türkçe oluyor olmasada play storedan bir programla hallediliyor :)

Peki teşekkür ederim. Bu Galaxy S4 lerin iki farklı çeşidi varmış işlemci olarak sanırım İsviçre'den gelecek olan hangisi olur bir bilginiz var mıdır ?

fk555897

fk555897

Üye
Bir çok testte inceledim kesinlikle eminim S4'ün daha canlı bir kamerası var.

Sen nerden vardın bu kanıya bi video, karşılaştırma falan varsa at da bizde bilelim.

Ben zaten kendime göre söyledim. Benim için ışıksız ortamda fotoğraf çekmesi daha önemli.

enterneoll

enterneoll

Üye
Peki teşekkür ederim. Bu Galaxy S4 lerin iki farklı çeşidi varmış işlemci olarak sanırım İsviçre'den gelecek olan hangisi olur bir bilginiz var mıdır ?

isviçre ise 4+4 international yani türkiyede satılan sürümü gelir

Eray1910

Üye
    Konu Sahibi
Tercihimi yaptım arkadaşlar teşekkür ederim herkese verdiğiniz bilgiler adına :) Yakın zamanda bekliyorum telefonumu o zaman android bölümü ile ilk kez tanışacağım :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Geldiğinde de yardımcı oluruz