Telefon Seçimime Yardımcı Olur Musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
S3ü bi kere ele bence S4 ve Note II varken bahsi bile geçemez.

Tavsiyem S4.

by-pegasus

Üye
arkadaşlar peki ios da tele hakkındaya bakıyordum android 5.1 yazıyor ios yani tele çakmamı

fk555897

fk555897

Üye
arkadaşlar peki ios da tele hakkındaya bakıyordum android 5.1 yazıyor ios yani tele çakmamı

Sürüm : 6.1.4 yazması gerekiyor. iOS'lara son güncelleme 6.1.4 oldu. Android yazıyorsa kesin çakmadır ve 5.1 yazıyorsa %100 çünkü iPhone iOS 6 işletim sistemi ile çıktı.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Büyük ekran istiyorsanız S4 ve Note 2 gayet uygun tercihler.

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
ANIL

ANIL

Admin
Büyük ekran istiyorsan S4 ve Note2 arasında tercih yapmalısın. Note2 bana büyük geliyor. S4 5 inç ve tasarımı ince olduğu için kullanımı daha rahat. Uygulama konusunda sıkıntı yaşamazsın. Donanımı ve gelecek güncellemeleri düşünürsek S4 alman doğru olur, karar senin.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Özellikle büyük ekran dediğin için şahsen iphone u değerlendirmedim. Eğer ki bana ekranı yeter dersen iphone 5 de oyun ve uygulama konusunda fazlasıyla işini görür. Yine de karar senin.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
dostum bak bu sistem cihazın kasmasına neredeyse imkan vermiyor hani kasıyor diyosunuz ya zerre miskalı kadar kasmıyor çünkü ben kullanıyorum ve androidtte master yaptım da diyebilirim,o yüzden kasma imkanı neredeyse yok..art niyetli insan değilimdir yazılan mesajlarınızda tartışma kokusu geldi belirtmek istedim eğer niyetin o değilse özür dilerim..
Bir iki mesajimdan tartışma çıkarmaya çalıştığımı nasıl anladınız merak ettim doğrusu :) bugüne kadar öyle bi niyetim olmadı hiç ayrıca başkaları hakkında değerlendirmede bulunurken tanıyıp tanımadığınızı göz önünde bulundurmanız daha iyi olur.

En stabil işletim sistemi olmasına bişey demedim ben stabil olmak kasmamak anlamına mı geliyor, iyi okuyun ilk mesajimda iphone larda kasma olması imkansızmış gibi aktarılmasına kendimce yorum yazdım.

İkinci mesajimda da teknolojoninin sadece donanımla alakalı olmadığı hakkında bir cevap yazdım burdan tartışma çıkarmaya çalıştığımı düşünüyorsanız kusura bakmayın ama ben sizde bir art niyet ararım.

Artles

Artles

Üye
Yalniz söyle bisey var isvicreden gelicekmis S4 islemci farki falan siz daha iyi bilirsiniz iste..

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Direk Samsung Galaxy S4 al derim.

Eray1910

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim hepsini okudum fikirleriniz benim için önemli yalnız "Artles" kardeşimin de dediği gibi İsviçre'den geleceği için İphonelerde işlemci farkı yok diye biliyorum ama Galaxy S4 de iki ayrı işlemci var ve İsviçre'de hangisi kullanılıyor ve iyi midir ? Bunun hakkında bilgi verirseniz teşekkür ederim sizlere.

Galaxy S3 ü kafamda eledim, Note 2 kuzende var bana çok aşırı abartılı geldi ve öyle sandığım gibi de güzel değil sanki. Galaxy S4'ü bir teknoloji markette inceleme fırsatım oldu Note 2 ye nazaran gayet iyi ve kullanışlı geldi. İphone 5 arkadaşlarımın çoğunda var ama ekran büyüklüğü tatmin edici düzeyde değil benim için.

Ayrı olarak HTC One'ı öneren arkadaşlar neden önerdiklerini Galaxy S4 ve İphone 5'e göre artılarını eksilerini yazarsa sevinirim. Sizlere çok teşekkür ediyorum saygılarımı sunuyorum..

vegatablo

vegatablo

Üye
su ios stabil yalanini kim uydurdu ya ios dediginiz sistemin herseyi kisitli bi kere widget yok ana ekran yok ayrica toplasan 10 tane ios kullanan farkli model tel yok ve optimize daha kolay android ise her markada 50 tane ios kasmaz diyen arkadas iphone'a ana ekranla s4 deki weather widgeti yukle bak bakayim kasiyomu kasmiyomu