Kerim.
Üye
kimse inanmıyor arkadaş aldı 1 hafta kullandı hemen sattı yerine s3 aldı şimdi memnun
Yok artik
kimse inanmıyor arkadaş aldı 1 hafta kullandı hemen sattı yerine s3 aldı şimdi memnun
çakmadır o çakmahacı arkadaş kullanıyo kasıyo küfür ede ede dinden çıkacak

arkadaşlar peki ios da tele hakkındaya bakıyordum android 5.1 yazıyor ios yani tele çakmamı
arkadaşlar peki ios da tele hakkındaya bakıyordum android 5.1 yazıyor ios yani tele çakmamı

fake iphone...
android yüklüyorlar bunlara zaten android sürümü bile çakma![]()
yani ondan kasıyor

aynen
zaten ios nasıl kasar diye düşünüyordum![]()
hacı arkadaş kullanıyo kasıyo küfür ede ede dinden çıkacak

Nasil becermis onu ya
bende kullaniyorum hic bi sıkıntı yok
Bir iki mesajimdan tartışma çıkarmaya çalıştığımı nasıl anladınız merak ettim doğrusubugüne kadar öyle bi niyetim olmadı hiç ayrıca başkaları hakkında değerlendirmede bulunurken tanıyıp tanımadığınızı göz önünde bulundurmanız daha iyi olur.
En stabil işletim sistemi olmasına bişey demedim ben stabil olmak kasmamak anlamına mı geliyor, iyi okuyun ilk mesajimda iphone larda kasma olması imkansızmış gibi aktarılmasına kendimce yorum yazdım.
İkinci mesajimda da teknolojoninin sadece donanımla alakalı olmadığı hakkında bir cevap yazdım burdan tartışma çıkarmaya çalıştığımı düşünüyorsanız kusura bakmayın ama ben sizde bir art niyet ararım.
Arkadaslarimda var bi kere takildigini gormedim. Senin gordugun bence 3Ghacı arkadaş kullanıyo kasıyo küfür ede ede dinden çıkacak