Telefon alacağım seçimime yardımcı olurmusunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce hangisi daha iyi ?

• HTC Sensation XE

Kullanılan: 4 57.1%
  • Sony Xperia P

Kullanılan: 3 42.9%

• Kullanılan toplam oy
    7
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MiqRopAmidoN

Üye
    Konu Sahibi
Telefon alacağım seçimime yardımcı olurmusunuz ?
Biri Sony Xperia P diğeri ise HTC Sensation XE bu iki telefon arasında kararsız kaldım fiyat farkı o kadar fazla değil karar vermeme yardımcı olursanız sevinirim telefonlar hakkındaki görüşlerinizi yazmanızı istiyorum ama başka telefon önermeyin samsung galaxy s2 almayacağım hatta samsung kullanmayacağım :)

DARKOFLEGEND

DARKOFLEGEND

Üye
bende s3 de gidip geliyorum samsungda sıkıntımı yaşadın noldu sende beni aydınlat

MiqRopAmidoN

Üye
    Konu Sahibi
Samsung dan yana bir sorunum yok kime sorsam bu ikisi arasındaki düşüncelerini hemen galaxy s2 al dediler özelliklerinden bahsetmeden telefonun kasası kötü çabuk ısınıyor ne kadar hızlı ve güçlü olursa olsun kullanımının 2 yılı aşmayacağını düşünüyorum yani samsung kötüdür demiyorum benim telefonların karşısına samsungda s2 geldiği için öyle söyledim

Birde ekleyeyim işlemcisi çok karışık çift çekirdek bi samsungun geliştirdiği exynos işlemci bu işlemci mali 400 gpu ile çalışıyor diğer işlemcisi ise arm cortex a9 2 ayrı işlemci kullanıyor

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
duyuruyu okumadın herhalde bu tür konuları cep telefonları bölümüne açın

CasuS_87

CasuS_87

Üye
kardeş bende s2 önercektim :) ama madem istemiyosun o zaman htc derim :)

amcalu1

amcalu1

Üye
Butcen ne xe nin işlemci mimarisi eski ve sony nin de sar değeri yüksek ikisini de tavsiye etmem

- - - Eklendi - - -

Butcen ne xe nin işlemci mimarisi eski ve sony nin de sar değeri yüksek ikisini de tavsiye etmem

MiqRopAmidoN

Üye
    Konu Sahibi
Saolun beyler ben vazgeçtim 4 çekirdekli telefonları bekleyeceğim :)

Kerim.

Kerim.

Üye
bende s2 önerecektim ama istemiyosan sana yardımcı olamıcam:hmmm

abandonware

abandonware

Üye
ben ankete oy kullandım :good:

anılbaran

anılbaran

Üye
sony :oke:

abandonware

abandonware

Üye
sonynin sar değeri yüksek değilmi :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt