Telefon Seçimime Yardımcı Olur Musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Eray1910

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Seçimime Yardımcı Olur Musunuz ?
Selamun aleyküm,

Ben bundan 2-3 sene evvel sizlerin tavsiyesi ile Nokia 5800 Xpress Music telefon aldım. Şuan kullanmaktayım sorunsuz sıkıntısız çalışıyor donması kasması yok fakat oyun ve güncelleme konusunda çok geri kaldı biliyorsunuz ki bu yüzden yeni bir telefon almak istiyorum. Malum yeni nesil akıllı telefonlar çıktı ve bir sürü çeşidi var bende kararsız kaldım. Teyzem bir iki ay içinde İsviçre'ye gidecek oradan bana telefon getirecek onun pasaportuna da kayıt yaptırıp kullanacağım lakin hangi telefonu istediğimi bilmiyorum.

Aklımdaki telefonları ben listeleyim. Hangi telefonu neden seçmeliyim artısı eksisi olarak sizler bana yanıtlarsanız sevinirim.

-Samsung Galaxy S4
-Samsung Galaxy S3
-Samsung Galaxy Note 2
-Apple İphone 5

Listem bu ek olarak sizin bana tavsiye ettiğiniz bir telefon varsa yazarsanız sevinirim. Benim için ekran büyük olsun oyun, uygulama konusunda iyi olsun kafi.

Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için sağolun. İyi günler, saygılar..

by-pegasus

Üye
ios un yanından geçme ama s3,s4 güzel güzel tele

paşa06.40

paşa06.40

Üye
htc one

Matthe

Matthe

Üye
donması kasması yok fakat oyun ve güncelleme konusunda çok geri kaldı

demişsin. iPhone 5 öneriyorum oyun ve güncelleme için. Donması kasması falan yok gayet stabil kullanırsınız. Her oyunuda rahat oynarsınız :)

by-pegasus

Üye
demişsin. iPhone 5 öneriyorum oyun ve güncelleme için. Donması kasması falan yok gayet stabil kullanırsınız. Her oyunuda rahat oynarsınız :)

hacı arkadaş kullanıyo kasıyo küfür ede ede dinden çıkacak

fk555897

fk555897

Üye
Bence iPhone 5 al.

• Beğen
Tepkiler: ishak388
EmreReiz

EmreReiz

Üye
samsung galaxy s4

• Beğen
Tepkiler: ishak388

yoyofurkan

Üye
s4 varken s3 ü elemek lazım tabi

serif55

serif55

Üye
Liste dışı olucak ama htc one öneriyorum. Tam bir multimedya telefonu + tasarım göz atarsınız ;)

MrExpert

MrExpert

Üye
Uzun güncelleme ve oyun desteği istiyorsan iphone 5 al.

serif55

serif55

Üye
Benim anlamadığım da her telefona illaki kasar derler ama iphone ların adı geçince aaa nasıl olurda kasar kasmamasi lazım derler nie kasmasin 10 yıl sonraki teknolojiylemi uretilio iphone lar...

MrExpert

MrExpert

Üye
Benim anlamadığım da her telefona illaki kasar derler ama iphone ların adı geçince aaa nasıl olurda kasar kasmamasi lazım derler nie kasmasin 10 yıl sonraki teknolojiylemi uretilio iphone lar...

Şuan en stabil çalışan yazılım ios bu teknoloji değil yazılımla alakalı bir durum.

serif55

serif55

Üye

Şuan en stabil çalışan yazılım ios bu teknoloji değil yazılımla alakalı bir durum.

Yazılımlar teknolojinin gelişmesine bağlı değil mi diyorsunuz :) o zaman iphone a s40 koyup çalıştırın yine aynı performansı alırsınız

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
dostum amacın tartışma çıkarmak gibi..özetle ios işletim sistemi en sıkıntısız ve optimize çalışan sistemdir diğer sistemlere nazaran kasması yoktur..tartışma ortamı yaratmak içinde kasmaya gerek yok ayrıca ;)
Yazılımlar teknolojinin gelişmesine bağlı değil mi diyorsunuz :) o zaman iphone a s40 koyup çalıştırın yine aynı performansı alırsınız

serif55

serif55

Üye
dostum amacın tartışma çıkarmak gibi..özetle ios işletim sistemi en sıkıntısız ve optimize çalışan sistemdir diğer sistemlere nazaran kasması yoktur..tartışma ortamı yaratmak içinde kasmaya gerek yok ayrıca ;)

Bir iki mesajimdan tartışma çıkarmaya çalıştığımı nasıl anladınız merak ettim doğrusu :) bugüne kadar öyle bi niyetim olmadı hiç ayrıca başkaları hakkında değerlendirmede bulunurken tanıyıp tanımadığınızı göz önünde bulundurmanız daha iyi olur.

En stabil işletim sistemi olmasına bişey demedim ben stabil olmak kasmamak anlamına mı geliyor, iyi okuyun ilk mesajimda iphone larda kasma olması imkansızmış gibi aktarılmasına kendimce yorum yazdım.

İkinci mesajimda da teknolojoninin sadece donanımla alakalı olmadığı hakkında bir cevap yazdım burdan tartışma çıkarmaya çalıştığımı düşünüyorsanız kusura bakmayın ama ben sizde bir art niyet ararım.

Zen17

Zen17

Üye
Iphone5 onermem ama kişinin tarzına bağlıdır yani. Ben androidden baslamani oneririm. Bütçe sikintiliysa S3, sıkıntılı değilse S4 öneririm. İlk tecrüben olduğu için note2 yi tercih etme bence hem ekranı da problem yaratabilr sana. Bütçene gore S3 veya S4 al. S3 de cok iyi bi telefon hala tereddüt etme. Kolay gelsin...