Evet dediğin doğru aslına bakarsan ama moto g daha sempatik geliyor , hafıza kartı yeri olsa direk alırdım ancak yok işte birde gm de renkli kapak varmı ? kılıf değil ama kapak olarak. birde oyunlarda sıkıntı çıkarıyormu ?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bksana seçmek için tek neden var oda ppi yüksekliği devamı aynı yada daha iyi gm'nin
Aynen aynen sende herkes gibi gmd al
Moto G den uzak dur
(Herkesde olmasın biz ayrıcalıklı olalım)
Biraz araştırırsan bir çok kişi GMD den Moto G ye geçiş yaptı ve hepsinin yorumu aynı "iyi ki geçmişim"
4 Çekirdekli 1.2 ghz (sanırım emin değilim) işlemci. 1 Gb ram. vs vs ne kasması ekranda yeterli gibiKılıf ve KapaklarEvet dediğin doğru aslına bakarsan ama moto g daha sempatik geliyor , hafıza kartı yeri olsa direk alırdım ancak yok işte birde gm de renkli kapak varmı ? kılıf değil ama kapak olarak. birde oyunlarda sıkıntı çıkarıyormu ?
Hafıza sıkıntısı yaşıyormusun özelliklede oyunlar açsından ben telefonda oyun oynamayı seven biriyim en azında 5 oyun standart hiç silmem yetermi hafıza ?

Moto G her yönden iyi mi?Moto G'de OTG var. Hafızası da yetecektir. Kamera ve bataryanın çıkmaması dezavantaj. Onun dışında Moto G her yönden Discovery'den üstündür bana göre. Ekranı da tam ideal boyutta 4.5 inç. Hem daha ağır ve kalın olması da sağlamlık hissi verir. Youtube'da videolarını izlediysen eğer görmüşsündür telefon çok hızlı. Ama sen yine de Discovery al. Moto G herkeste olmasın.![]()

Moto G her yönden iyi mi?![]()
![]()
Çinlilerle işbirliği mi yapıyorsun @Dede
Şuan uzun uzun bir şeyler yazamam valla() ama Diskavri vs Moto G diyorsanız ben her türlü Moto G derim. @GuiTaRisT111
Senin buraya gelip Moto G demen yeter. Niye banlattın kendini sen? 

Kardeş benim eski telefonum motorola atrixti eşime verdim atrixde hiç bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar moto g saf android güzel bir cihaz sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorumİşte bu yüzden moto g almayı düşünüyordum ancak farklı düşünceler çıktı , birde gidip yakından inceleyeceğim eğer mümkün olursa peki moto g alsam yarı yolda kalırmıyım ?
Moto g forte çıkacakmış heralde tahminen ne zamana çıkar onu almayı düşünüyorum hafıza kartı girişi olabilirmiş .
Ben öyle tahmin ediyorum ancak hafıza tarafından sıkıntı çekebileceğimi düşünüyorum.Kardeş benim eski telefonum motorola atrixti eşime verdim atrixde hiç bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar moto g saf android güzel bir cihaz sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum
Ben bir kaç yerde hafıza girişi var diye okumuştum demekki yanlışmış , birde android oyunları flash disk'e kurma gbi bir seçeneğimiz varmı ?Moto G Forte zaten cikti. Moto G'den tek farki daha dayanikli bir kapak sunmasi. Yani hafiza karti girisi falan yok. Hem normal Moto G sahipleri de o dayanikli kapaklardan satin alip cihazlarini Moto G Forte'ye cevirebiliyor. Ama gereksiz bir sey. Telefon zaten yeterince saglam.
Ben öyle tahmin ediyorum ancak hafıza tarafından sıkıntı çekebileceğimi düşünüyorum.
Ben bir kaç yerde hafıza girişi var diye okumuştum demekki yanlışmış , birde android oyunları flash disk'e kurma gbi bir seçeneğimiz varmı ?