Telefon Tavsiyesi Telefon Önerisi.

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap

Bksana seçmek için tek neden var oda ppi yüksekliği devamı aynı yada daha iyi gm'nin

• Beğen
Tepkiler: parsing

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Aynen aynen sende herkes gibi gmd al
Moto G den uzak dur :D
(Herkesde olmasın biz ayrıcalıklı olalım)

Biraz araştırırsan bir çok kişi GMD den Moto G ye geçiş yaptı ve hepsinin yorumu aynı "iyi ki geçmişim"

• Beğen

parsing

Üye
    Konu Sahibi

Bksana seçmek için tek neden var oda ppi yüksekliği devamı aynı yada daha iyi gm'nin
Evet dediğin doğru aslına bakarsan ama moto g daha sempatik geliyor , hafıza kartı yeri olsa direk alırdım ancak yok işte birde gm de renkli kapak varmı ? kılıf değil ama kapak olarak. birde oyunlarda sıkıntı çıkarıyormu ?

Aynen aynen sende herkes gibi gmd al
Moto G den uzak dur :D
(Herkesde olmasın biz ayrıcalıklı olalım)

Biraz araştırırsan bir çok kişi GMD den Moto G ye geçiş yaptı ve hepsinin yorumu aynı "iyi ki geçmişim"

Hafıza sıkıntısı yaşıyormusun özelliklede oyunlar açsından ben telefonda oyun oynamayı seven biriyim en azında 5 oyun standart hiç silmem yetermi hafıza ?

Sarangni

Sarangni

Üye
Moto G OTG var mı?

Son düzenleme:
UpOneTR

UpOneTR

Üye
16 gb hafızası var
Mc4 gta sa nba2k felan yükledim 5 gb felan etti
Sana rahat 3-4 gb kalır
Oyun+müzik yükleyerek
Bence yeterli olacaktir
Film felan atarsan biraz sıkntı olur

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Evet dediğin doğru aslına bakarsan ama moto g daha sempatik geliyor , hafıza kartı yeri olsa direk alırdım ancak yok işte birde gm de renkli kapak varmı ? kılıf değil ama kapak olarak. birde oyunlarda sıkıntı çıkarıyormu ?

Hafıza sıkıntısı yaşıyormusun özelliklede oyunlar açsından ben telefonda oyun oynamayı seven biriyim en azında 5 oyun standart hiç silmem yetermi hafıza ?
4 Çekirdekli 1.2 ghz (sanırım emin değilim) işlemci. 1 Gb ram. vs vs ne kasması ekranda yeterli gibiKılıf ve Kapaklar

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Moto G'de OTG var. Hafızası da yetecektir. Kamera ve bataryanın çıkmaması dezavantaj. Onun dışında Moto G her yönden Discovery'den üstündür bana göre. Ekranı da tam ideal boyutta 4.5 inç. Hem daha ağır ve kalın olması da sağlamlık hissi verir. Youtube'da videolarını izlediysen eğer görmüşsündür telefon çok hızlı. Ama sen yine de Discovery al. Moto G herkeste olmasın. :D

• Beğen

Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Moto G'de OTG var. Hafızası da yetecektir. Kamera ve bataryanın çıkmaması dezavantaj. Onun dışında Moto G her yönden Discovery'den üstündür bana göre. Ekranı da tam ideal boyutta 4.5 inç. Hem daha ağır ve kalın olması da sağlamlık hissi verir. Youtube'da videolarını izlediysen eğer görmüşsündür telefon çok hızlı. Ama sen yine de Discovery al. Moto G herkeste olmasın. :D
Moto G her yönden iyi mi? :kıskıs: :kıskıs:

Invoke

Invoke

Üye
Çinlilerle işbirliği mi yapıyorsun @Dede :D

Şuan uzun uzun bir şeyler yazamam valla(:D) ama Diskavri vs Moto G diyorsanız ben her türlü Moto G derim. @GuiTaRisT111

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, parsing ve GuiTaRisT111
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Çinlilerle işbirliği mi yapıyorsun @Dede :D

Şuan uzun uzun bir şeyler yazamam valla(:D) ama Diskavri vs Moto G diyorsanız ben her türlü Moto G derim. @GuiTaRisT111

Eyvallah. Lafın gelişi dedim zaten. :D Senin buraya gelip Moto G demen yeter. Niye banlattın kendini sen? :ehe

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Invoke
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Yorumları okudumda 1320 için yani gmd discovery kağıt üzerinde daha güçlü gözükebilir.fakat şunu unutmamak lazım iki telefon farklı işletim sistemi kullanıyor.Ve iki sistemin optimazyonu farklı.optimizasyonun önemli olduğunu android cihazlar arasındaki farklardan anlayabiliriz.apple'ın şu an amiral gemisi telefonu teknik detaylarda geride kalmasına rağmen üst düzey bir cihaz.6 inç buyuk ise Lumia 925 veya 920yi tavsiye ederim.2016 yılına kadar güncel versiyona sahip olacaklar.Oyun konusunda hiç sıkıntı çıkarmadı eminim sizede çıkarmayacaklar.müzik kalitesi oldukça yerinde.ve en önemlisi Lumia'lar masaya koyduğunuzda ben buradayım der.gmd discovery gibi bir telefonla kıyaslamak yanlış oldu.umarım bunlarıda duşunur karar verirsiniz.şimdiden hayırlı olsun :)

• Beğen
fk555897

fk555897

Üye
Bence Nexus 4 al.

parsing

Üye
    Konu Sahibi
Moto g forte çıkacakmış heralde tahminen ne zamana çıkar onu almayı düşünüyorum hafıza kartı girişi olabilirmiş .

tatar1926

Üye
İşte bu yüzden moto g almayı düşünüyordum ancak farklı düşünceler çıktı , birde gidip yakından inceleyeceğim eğer mümkün olursa peki moto g alsam yarı yolda kalırmıyım ?
Kardeş benim eski telefonum motorola atrixti eşime verdim atrixde hiç bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar moto g saf android güzel bir cihaz sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum

• Beğen
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Moto g forte çıkacakmış heralde tahminen ne zamana çıkar onu almayı düşünüyorum hafıza kartı girişi olabilirmiş .

Moto G Forte zaten cikti. Moto G'den tek farki daha dayanikli bir kapak sunmasi. Yani hafiza karti girisi falan yok. Hem normal Moto G sahipleri de o dayanikli kapaklardan satin alip cihazlarini Moto G Forte'ye cevirebiliyor. Ama gereksiz bir sey. Telefon zaten yeterince saglam.

• Beğen

parsing

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş benim eski telefonum motorola atrixti eşime verdim atrixde hiç bir sıkıntı görmedim şimdiye kadar moto g saf android güzel bir cihaz sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum
Ben öyle tahmin ediyorum ancak hafıza tarafından sıkıntı çekebileceğimi düşünüyorum.
Moto G Forte zaten cikti. Moto G'den tek farki daha dayanikli bir kapak sunmasi. Yani hafiza karti girisi falan yok. Hem normal Moto G sahipleri de o dayanikli kapaklardan satin alip cihazlarini Moto G Forte'ye cevirebiliyor. Ama gereksiz bir sey. Telefon zaten yeterince saglam.
Ben bir kaç yerde hafıza girişi var diye okumuştum demekki yanlışmış , birde android oyunları flash disk'e kurma gbi bir seçeneğimiz varmı ?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ben öyle tahmin ediyorum ancak hafıza tarafından sıkıntı çekebileceğimi düşünüyorum.

Ben bir kaç yerde hafıza girişi var diye okumuştum demekki yanlışmış , birde android oyunları flash disk'e kurma gbi bir seçeneğimiz varmı ?

Oyle bir sansimiz yok benim bildigim.

• Beğen

parsing

Üye
    Konu Sahibi
Moto G 4G LTE çıkmış , resmi sitesinden de sipariş edilebiliyor sizin bir haberiniz varmı ? sd card yuvasıda varmış türkiyeye de gelirmi ?