Telefon onerirmisiniz? Telefon alicam

Sponsorlu Bağlantılar

Del Rey

Del Rey

Üye
Nokia N9 veya Sony Erricson Xperia Arc S öneririm. Şayet ben olsam Nokia N9 alırdım. Bana daha uygun. Çok daha özgür.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
kiyas.la da baktim.
164 g gram, bluetooth 2.1, ram 768, bi de ekran TFT... bence o kadar para verirken bir az ileri gitmek gerek :)
bende shu anda 176 gr, ve Bluetooth 3.0, amoled varken :)
konu dışı ama okurken canımı sıktı şu kelimesi şhu diye yazılmaz...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
kardesim sh diye yazdim. Ki, telefonumda turkce klavye yok kusura bakmayasin artik. Azeriyim de o yuzden. Kac kere soyledim. Konuya yorumun varmi? :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Arkadaş azeri olduğu için öyle yazıyor herkes istediği dilde yazabilir değil mi? Şu kardeşimize çektirmediğiniz kalmadı adam Azeri ne yapsın ?

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Emre kardesim dogrusunu soyle Allah askina, sen hic azerbeycanda yasayip da, benim gibi turkce konusabilen bi azeru gordunmu? :)

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Yorum yapan arkadaşlar Burası S^3 bölümü Yani nokia bölümü Konuyu açan arkadaşta madem nokia dışında bir telefon arıyorsun neden burayı meşgul ediyorsun ne bu ya nokiacılar bile androitçi kesildi yeter artık

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Adminmisin moderatormusun??? tabii ki en iyi burdakilar bilicek. akil var mantik var kardesim! gidip ios bolumundemi acsaydim? ordakilar tabii ki blackberry onermez. cunki kendileri ios kullaniyorlar. cunki seviyorlar. hem bi kere burasi bizim bolumumuz. konu actimsa o benim ozel isim. tamammi guzel kardesim ? :) sen sikma canini. eger gerekirse moderator ve admin arkadaslar konuyu tasir. 1 ay once acilmis konu hala tasinmadiysa soz dusmez sana. OKEY ;)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bunlar böyle kardeşim takma yeri olmasa moderatörler silerdi ve senin türkçen çok iyi.

gokhan3505

gokhan3505

Üye

çıkar çıkmaz direk git s3 al derim bence .

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
bi de 1.8 GHZ, 2 gb ram diye okumustum bi yerde... boyleyse alinir vallah :)

Türe

Türe

Üye
Samsung galaxy s3 cikacak :oke:

cortex47

cortex47

Üye
Eğer video oynatma gücü senin için önemliyse N9'u direk ele bence. SGX530 kullanan bir cihazdan bu anlamda yeterli bir güç bekleyemezsin. O konuda galaxy note veya galaxy s2'yi öneririm. Hem usb otg özellikleri de var. 1080p bile oynatıyor cihaz takılmadan.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
S2'de usb on the go ve hdmi/vga falan yokmu? var bende otg. s2 de varsa s3 de usb 3.0 olur bence :D

cortex47

cortex47

Üye
S2'de usb on the go ve hdmi/vga falan yokmu? var bende otg. s2 de varsa s3 de usb 3.0 olur bence :D

Var işte ben de onu diyorum :) ama s2'de hdmi yok, dlna var sadece. Usb'den de ekrana görüntü aktarabiliyorsun sanırım, ama sadece görüntü, ses değil. S3'ü beklemeye kalkarsan, ohooooooo.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
pardon tam anlamamistim :) hmm vallah S2 iyi hos da, ben aldiktan 2 ay sonra s3 cikarsa yine elimde patlar diye korkuyorum... E7 bir az patlar gibi oldu da :D

cortex47

cortex47

Üye
pardon tam anlamamistim :) hmm vallah S2 iyi hos da, ben aldiktan 2 ay sonra s3 cikarsa yine elimde patlar diye korkuyorum... E7 bir az patlar gibi oldu da :D

S2 elde patlayacak bir telefon değil. Ki zaten android kullanıyor, 4.0 güncellemesini de alacak. Rahat ol yani. İsterse ertesi gün çıksın, ateş pahası olur bence o.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bencede S2 elde patlamaz al imkanın varsa .

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
hmm... Onerileriniz icin tesekkur. Baska bi cihaz yokmu onerebileceyiniz? S2 oyun zamani isiniyormus. Onu biliyordunuzmu? Korktum bir az :D

AsaRTy

AsaRTy

Üye
Küçük Bir Şey İstiyorsan HTC Wildfire

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
tam isimi gorucek guclu bi makina ariyorum:)