Telefon onerirmisiniz? Telefon alicam

Sponsorlu Bağlantılar

pasha14

pasha14

Üye
E7' yi neden değiştirmek istiyorsun ?

TheMadness

TheMadness

Üye
arkadaslar onerileriniz icin tesekkur ederim. Ben galaxy s2 HD LTE ni ariyorum da fakat bi tek koreyada var gibi. bize ne zama gelir? bir fikriniz var mi? Lutfen symbian onermeyin bana! symbian ^3 kullanicisiyim zaten. HTC ise nedense hic beyenmiyorum. ne biliyim :)

iPhone, Symbian, Bada, BlackBerry bunlardan uzak dur. Android en iyisi. Galaxy S III çıkacak 2 ghz miş bekleyelim :P:

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
nokia symbiana bakmiyor artik. O yuzden. Windows phone 7 ciktigi anda bizim telefonlar tamamile coker. Onda hic satamayiz da ) akli olan shimdiden satsin)

ThebLue16

ThebLue16

Üye
fiyat önemli değilse iphone 4s al derim şu an en iyisi o

zenci2323

Üye
4s al kurtul

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ben n9da diretiyom

TheMadness

TheMadness

Üye
nokia symbiana bakmiyor artik. O yuzden. Windows phone 7 ciktigi anda bizim telefonlar tamamile coker. Onda hic satamayiz da ) akli olan shimdiden satsin)

12MP kameralı telefonu niye satayım :D ara sıra lazım oluyor

ümidooo

Üye
Nokia 700 cep telefonu ile birlikte piyasaya çıkan Nokia 701, süper parlak 3.5” kapasitif dokunmatik ekran ve 1Ghz güçlü işlemci ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.Ametist mor, siyah ve gümüş renk seçenekleri sunan Nokia 701, Nokia 700’e göre özellikleri yönünden biraz güçlü görünüyor. 8mp kamera çift LED flaş, 720p HD kalitesinde video çekimi, 8GB Depolama alanı, NFC özelliği, Symbian Belle Os işletim sistemi Nokia 701’in öne çıkan özellikleri arasında 1 hafta önce dan sipariş werdim 2 ğün içinde kapıya kadar teslim ettiler internet üzerinden alışverişlerinzde dikkatlı olun ve ğüvenilir yerlerden alışweriş etmeniz dileği ile.. grey ürünlere we yan sanayilere dikkat edin. faturasını ve garanti belğesini isteyiniz.. nokia 701, kullanılabilir tavsiye ederim.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
konumu hortlattim. Sebep: hala karar vermis diyilim... Sizce ilk ceyrekte yeni telefonlar cikarmi?

omer.1310

omer.1310

Üye
nokia c6-01 kullanıyorum symbian dan nefret etme noktasındayım şuan:) htc marka telefonlara merak saldım bu gün biraz baktım gezerken htc desire s adlı cihazın özellikleri ve fiyatı uygun geldi bana fiyatıda da şuan 999 tl telefon ve fiyatı iyi mi ne dersiniz?

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
valla htc nin nedense hic seklini beyenmiyorum. Nedenini sorarsaniz ben de anlamis diyilim ))) iphone 4, ve ya galaxy lerden birini dusunuyorum. Bakalim. Sizlerin yardimiyla karar vericem. Insallah subatda almayi planliyorum

chill35

chill35

Üye
HTC SENSATİON XE al ben o telefonu alıcaktım ama 2012 nin yarılanmasını bekliyorum htc 4 çekirdekli telefon çıkaracak

cortex47

cortex47

Üye
Arastirdim kardesim. saolasin. fakat evo 3d de beyenmedigim sunlar: ekran cozunurlugu az (540x960), shimdiki telefonum kadar agir (170G), piksel yogunlugu (256 PPI)....

Ekran çözünürlüğü az mı? Şu anda ondan yüksek ekran çözünürlüğü olan telefon sayısı bir elin parmak sayısını geçmez. Ben sensation'ı öneriyorum bu arada.

----------Eklendi @ 08:53:47 ---------- Yazıldı @ 08:45:02 ----------

ishte nokia multimedia konusunda cok guclu. her turlu dosya oynatiyor. docx, flv, mp4, avi, wmv, divx ve daha neler....

O konuda Samsung'un üzerine tanımam...

время

время

Üye
X-6 veya N-8

SilentOne

SilentOne

Üye
xe de güzel telefon ama pahalı yaza kadr düşermi fiyatı bilmem

sonerrap

sonerrap

Üye
N9 Meegoyu denemelisin derim ve tasarımıda bnce olağan üstü

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Meegonun yeni oldugunu her kez biliyo. uygulama kisitligi var. android ve ya ios dusunuyorum kesinlikle. s2 var beynimde... onun eksiklerini bilien varmi arkadaslar??? 4.0 guncellemesi geldimi???

man20

man20

Üye
illa telefon alcam diosan gs2 al(en iyisidir). Ama bana sorarsan bekle çok daha güzel telefonlar çıkçak. Ben mesela 1-2 yıl sonra telefonumu değiştirmek istiorum ama şuda bi gerçekki nokia almak isiyorum. Nokia süper telefonlar çıkardıktan sonra telefonumu değiştirmek istiyorum. Nedense nokia ile kendimi daha güvende hissediyorum :)

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim 1-2 yil da ne ya?? son 2 yilda 7-8 telefon deyistim tam hatirlamiyorum.. 2 yil bekleyeceyime hic telefon kullanmam daha iyi :D S3 cikica diyorlar 1.5 ghz. dogrumu sizce???

SilentOne

SilentOne

Üye
söylenti onlar :D