Telefon onerirmisiniz? Telefon alicam

Sponsorlu Bağlantılar

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
yazmiyor qaliba. Shimdi gelelim benim telefona. Piyasada 1000 lira. Belle ciktigi gun guncelleyip de kaca sata bilirim en fazla? Ayrica spb shell 3d de aldim telefon icin. Kaca gider? Hic bir ciziyi, darp filan yok. Gayet guzel chalishiyor. Shu an icin mevcut her turlu hd oyun, uygulama, hepsi ile birge vericem.

qsaw

qsaw

Üye
yazmiyor qaliba. Shimdi gelelim benim telefona. Piyasada 1000 lira. Belle ciktigi gun guncelleyip de kaca sata bilirim en fazla? Ayrica spb shell 3d de aldim telefon icin. Kaca gider? Hic bir ciziyi, darp filan yok. Gayet guzel chalishiyor. Shu an icin mevcut her turlu hd oyun, uygulama, hepsi ile birge vericem.
1200 e gider :zuhaha:

qsaw

qsaw

Üye
o zamana kadar moda geçer gibi geliyor bana :hmmm

cyber

cyber

Üye
lg optimus black öneririm

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Lg optimus black yada 2x iyidir. Sakın ama sakın bir daha nokia alma üstat :)

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
zaten piktim! 9 yildir nokiaciyim. Bi faydasini goremedim!!! Bu ne ya. Kararim samsung galaxy note gibi sanki. Ama acele etmiyicem. Ekran 5,3 diyil de 4.0-5.0 arasi olursa daha iyi olurdu bence.... Ben telefonumu kaca sata bilirim arkadaslar? 900 gidermi? Hard format bi de flash atib belle yazib da spb falan, guzel bi tema... Satabilirmiyim :D

TheMadness

TheMadness

Üye
zaten piktim! 9 yildir nokiaciyim. Bi faydasini goremedim!!! Bu ne ya. Kararim samsung galaxy note gibi sanki. Ama acele etmiyicem. Ekran 5,3 diyil de 4.0-5.0 arasi olursa daha iyi olurdu bence.... Ben telefonumu kaca sata bilirim arkadaslar? 900 gidermi? Hard format bi de flash atib belle yazib da spb falan, guzel bi tema... Satabilirmiyim :D

Temizse satarsın kaç aylık? 6 ay civarındaysa 875 bırak bence.

mesut1979

Üye
slm,arkadas sana tavsiyem samsung galaxy s2 telefonda aradigin özelliklerin hepsi var ,hangi ülkede yasiyorsun bilmiyorum ama almanyada yasiyorsan fiyatlari baya uygun 400 euro yani 800 tl civari.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Madness, kardeshim 7 aylik. tamam ben alici aramaya bashliyicam. ama bir karar veremedim s2 mi, notemi :( / Mesut abi Azerbeycanda oturuyorum. fiyatlar azacik yuksek )))

-----
Samsung galaxy S II HD LTE!!! Bu daha iyi. daha hizli islemci (1.5 ghz), daha kucuk olculer, daha hafif, ekran 4.65.. ishte aradigim :)

LORİEN

LORİEN

Üye
ben yine sana sensation önericem çift çekirdek ekran büyüklüğü makul istediğin flash olayı var galaksi s 2 de özellik olarak güzel ama tasarım olarak htc çok hoş telefonlar çıkarıyor kendine has
samsung iphonu taklit ediyor tasarımlarında ayrıca htc de bi de sense arayüz üstünlüğüde var ki android li telefonlardaki en güzel arayüz budur
kendi telefonunun fiyatlarını da ikinci el ürün satan sitelerdeki ürünlerle karşılaştır bi fikir edinirsin

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bikaç ay daha bekle sony erricson nozomi al ben çok beğendim açıkcası

hizan

hizan

Üye
en iyisi n8 başka tanımam.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar onerileriniz icin tesekkur ederim. Ben galaxy s2 HD LTE ni ariyorum da fakat bi tek koreyada var gibi. bize ne zama gelir? bir fikriniz var mi? Lutfen symbian onermeyin bana! symbian ^3 kullanicisiyim zaten. HTC ise nedense hic beyenmiyorum. ne biliyim :)

blackbird48

blackbird48

Üye
galaxy s2 yada ıphone eski bir nokıa manyağı olarakta nokıa dan artık uzak durun derim sistem sürünüyor nokıa da. biz nokıa da işkence çekerken millet diğer cihazlarda androıd ve ıos işletim sistemleri ile keyif yapıyor. nokıa dan uzak durun

mesut1979

Üye
slm,bellede gelse carlada gelse is yapmaz artik symbian ,geldigi gibi uygulamalarda su gibi cikmasi lazim piyasaya benim söyleyecegim akilli olan symbian almaz.