Emil_Ceferli
Üye
seçim senin ben n9 diyorum.piyasaya çıkınca eksikleri giderilecektir![]()
bildigim kadariyla turkiyede cikmadi daha. bakude uzun zamandir piyasada. fiyat da 629 Manat. neredeyse 1300 lira
seçim senin ben n9 diyorum.piyasaya çıkınca eksikleri giderilecektir![]()
bildigim kadariyla turkiyede cikmadi daha. bakude uzun zamandir piyasada. fiyat da 629 Manat. neredeyse 1300 lira
kendi sitesinde yazmıyorarkadaslar bi sorum olucak, bu galaxy ile .flv uzantili videolari izleyebiliyormuyuz?
1200 e gideryazmiyor qaliba. Shimdi gelelim benim telefona. Piyasada 1000 lira. Belle ciktigi gun guncelleyip de kaca sata bilirim en fazla? Ayrica spb shell 3d de aldim telefon icin. Kaca gider? Hic bir ciziyi, darp filan yok. Gayet guzel chalishiyor. Shu an icin mevcut her turlu hd oyun, uygulama, hepsi ile birge vericem.

zaten piktim! 9 yildir nokiaciyim. Bi faydasini goremedim!!! Bu ne ya. Kararim samsung galaxy note gibi sanki. Ama acele etmiyicem. Ekran 5,3 diyil de 4.0-5.0 arasi olursa daha iyi olurdu bence.... Ben telefonumu kaca sata bilirim arkadaslar? 900 gidermi? Hard format bi de flash atib belle yazib da spb falan, guzel bi tema... Satabilirmiyim![]()
/ Mesut abi Azerbeycanda oturuyorum. fiyatlar azacik yuksek )))
en iyisi n8 başka tanımam.
lanet olasi symbianbirak gözünü seveyim nokiayi symbiani hayat yok bunlarda