Telefon onerirmisiniz? Telefon alicam

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
bekle bence nokia daha bombayı patlatmadı daha güçlü cihazlarla geleceğine eminim

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
orasi malum. Ama o bomba da elimizde patlar kesin! Bi bakarsin, 4 cekirdekli telefon cikar, ve ya nokia kendisi patlatir telefonu elimizde. Tipki suan kullandigim E7 gibi.. Bu da bomba olucakti... Her yer yaziyordu en iyi, en pahali telefonu diye.... Efsane communicator geri dondu. Eh.... Ne oldu? Hic bi sey. Ama orasi dogru, 701, yani 1 ghz nokia belle 1.2 ghz androidi ezer gecer ;) ona bi sey diyemem. Nokia istemediyimin sebebi yukaridakiler. Destek olmamasi.

man20

man20

Üye
bak arkadaşım şuanda en iyi telefon sg2 ve istediğin herşey sg2 de var. alıcaksan bunu al yada bi kaç ay daha bekle sg3 çıktığında onu al ve bu konuda burda kapansın uzatmanın bi alimi yok dimi güzel kardeşim

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
evet bence de. zaten konuyu android bolumunde actim :) tam karar verdikten sonra onu da kapaticam. simdilik bu konu kilit.
her kese tesekkur ederim onerileriniz icin arkadaslar. saolun

cortex47

cortex47

Üye
Galaxy Note o zaman.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
benim aradigim ozellikleri bulunduruyor. fakat buyuk.. o yuzden note olmaz :D

cortex47

cortex47

Üye
Senin aradığın özellikleri karşılayabilen bir telefon yok şu an :)

mfiskindal

Üye
bence 5000tl maaşınız yoksa telefon alamazsınız bu devirde her sene yeni telefon çıkıyor ben nokia n9 alıcam bakayım kaç sene gidicek :D

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
maasin kac? :D