5230 için yüklemeye çekiniyorum. Resmi olarak yayınlanmayan v50 ye telefonu güncellemek intihar olur kanısındayım![]()

resmi olarak duyuruldu fakat türkiye için çıkmmadı![]()
N97 içinde istiyoruzzz
smillerin modu daha bulunamadı yakında çıkabilir ama c6 ya özel bişey olsa gerekcalışman ıcın tskler yanlız bısey sorucam eyer yanlıs anlama olmazsa sevınırım cfw de msj smıly lerı var mesaj yazarkerken cıkan smly bu hangı dosya ıcınde gomulu acaba 5800 orjınal fw sıne gommek ıstıyorum cfw dosyalarını ındırdım ama hangı dosyada gomulu ve ısım olarak bulamadım eyer bılen varsa yardımcı olursa sevınırım
5800 v52.0.007 ye nasıl yukleyecegiz?
N97'ye yükledim fakat tuş kilidi yapınca ekran kararıyor ve dokunmatik çalışmıyor
ilk sayfada var yükleyebilirsin
----------Eklendi @ 14:00:01 ---------- Yazıldı @ 13:59:02 ----------
smillerin modu daha bulunamadı yakında çıkabilir ama c6 ya özel bişey olsa gerek
----------Eklendi @ 14:00:32 ---------- Yazıldı @ 14:00:01 ----------
bölümde bi sürü anlatım var şimdi benim anlatmam çok gereksiz olur
----------Eklendi @ 14:01:12 ---------- Yazıldı @ 14:00:32 ----------
tuş kilidi ekleme sende belki çakışma yapıyordur ondan dokunmatik çalışmıyor olabilir
inşallahNihayet 5230 v50 Türkiye çıktı. En kısa sürede yükleyip test ettikten sonra C6v40'ı yükleyeceğim. Ardından başlayacağım modlamalaya. İnşallah yaptığım OmegA yazılımları gibi olur![]()

hemen hemen bütün 5xxx serisine güncelleme geldi bi 5800 gelmedi
bizim telefonlarımıza niye güncelleme gelmiyor bizde niye yok
edit: internetten bu bilgiyi buldum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

artık 5800 içinde yeni yazılım geliyo artık sevinebilirim nokia sevmeye başladım![]()