(Tanıtım) C6 v40.0.021 Muhteşem Yazılım Geliyor Yepyeni Özellikler !!! (Okumadan Geçmeyin)

Sponsorlu Bağlantılar

djdeycan

djdeycan

Üye
N97 içinde istiyoruzzz

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
5230 için yüklemeye çekiniyorum. Resmi olarak yayınlanmayan v50 ye telefonu güncellemek intihar olur kanısındayım :allalla:

sado_27

sado_27

Üye
calışman ıcın tskler yanlız bısey sorucam eyer yanlıs anlama olmazsa sevınırım cfw de msj smıly lerı var mesaj yazarkerken cıkan smly bu hangı dosya ıcınde gomulu acaba 5800 orjınal fw sıne gommek ıstıyorum cfw dosyalarını ındırdım ama hangı dosyada gomulu ve ısım olarak bulamadım eyer bılen varsa yardımcı olursa sevınırım

forumber

Üye
rsm39

rsm39

Üye
5800 v52.0.007 ye nasıl yukleyecegiz?

OzGuRKnowN

Üye
N97'ye yükledim fakat tuş kilidi yapınca ekran kararıyor ve dokunmatik çalışmıyor ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
resmi olarak duyuruldu fakat türkiye için çıkmmadı:oke:

Sonuçta yinede duyurulmamış. Ama duyurulmasınada ramak kaldı. Onu bekliyorum. Sırf garanti yüzünden telefonuma PARS yüklememiştim ve çokta sıkılmıştım. Ama sonuç olarak garantili telefonu erken emekliye ayırmak istemiyorum.

Edit: Navifirm 1.3 ile baktığımda v50'leri görmemiştim. Sonra resmi olarak duyurulduğu halde neden göremiyorum diye merak edince navifirm deki Clear Total Cache'yi farkettim. Önbelleği temizledikten sonra v50'leri gördüm.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
N97 içinde istiyoruzzz

ilk sayfada var yükleyebilirsin

----------Eklendi @ 14:00:01 ---------- Yazıldı @ 13:59:02 ----------

calışman ıcın tskler yanlız bısey sorucam eyer yanlıs anlama olmazsa sevınırım cfw de msj smıly lerı var mesaj yazarkerken cıkan smly bu hangı dosya ıcınde gomulu acaba 5800 orjınal fw sıne gommek ıstıyorum cfw dosyalarını ındırdım ama hangı dosyada gomulu ve ısım olarak bulamadım eyer bılen varsa yardımcı olursa sevınırım
smillerin modu daha bulunamadı yakında çıkabilir ama c6 ya özel bişey olsa gerek

----------Eklendi @ 14:00:32 ---------- Yazıldı @ 14:00:01 ----------

5800 v52.0.007 ye nasıl yukleyecegiz?

bölümde bi sürü anlatım var şimdi benim anlatmam çok gereksiz olur

----------Eklendi @ 14:01:12 ---------- Yazıldı @ 14:00:32 ----------

N97'ye yükledim fakat tuş kilidi yapınca ekran kararıyor ve dokunmatik çalışmıyor ;)

tuş kilidi ekleme sende belki çakışma yapıyordur ondan dokunmatik çalışmıyor olabilir

OzGuRKnowN

Üye
ilk sayfada var yükleyebilirsin

----------Eklendi @ 14:00:01 ---------- Yazıldı @ 13:59:02 ----------

smillerin modu daha bulunamadı yakında çıkabilir ama c6 ya özel bişey olsa gerek

----------Eklendi @ 14:00:32 ---------- Yazıldı @ 14:00:01 ----------

bölümde bi sürü anlatım var şimdi benim anlatmam çok gereksiz olur

----------Eklendi @ 14:01:12 ---------- Yazıldı @ 14:00:32 ----------

tuş kilidi ekleme sende belki çakışma yapıyordur ondan dokunmatik çalışmıyor olabilir

ben eklemedim dostum kendinde slide unlock var türkçe tuş kilidine basınca dokunmatik gidiyor..

nokia 6233

Üye
Arkadaşlar x6 için 2 tane dosya var (core-rofs) Bunları kullanarak telefona nasıl yükleyebilirim bu yazılımı ?

forumber

Üye
ikiside gerekli atmak için ikiside gerekli.

nokia 6233

Üye
ikiside gereklide nasıl atcaz onu bilmiyorum :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Nihayet 5230 v50 Türkiye çıktı. En kısa sürede yükleyip test ettikten sonra C6v40'ı yükleyeceğim. Ardından başlayacağım modlamalaya. İnşallah yaptığım OmegA yazılımları gibi olur :)

forumber

Üye
Nihayet 5230 v50 Türkiye çıktı. En kısa sürede yükleyip test ettikten sonra C6v40'ı yükleyeceğim. Ardından başlayacağım modlamalaya. İnşallah yaptığım OmegA yazılımları gibi olur :)
inşallah :bigstar:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
52xx ve c6 için orijinal fw ler çıktı 5800 rada çıksaydı keşke güzel olurdu ama zor gibi :off:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Evet, 5230 yazılımda 5800'e yetişti 5800 ise yerinde sayıyor:d:

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
hemen hemen bütün 5xxx serisine güncelleme geldi bi 5800 gelmedi
bizim telefonlarımıza niye güncelleme gelmiyor bizde niye yok :D

edit: internetten bu bilgiyi buldum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Geliyor sizede geliyor. Nokia sizi yalnız bırakmaz :yuru

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
    Konu Sahibi
hemen hemen bütün 5xxx serisine güncelleme geldi bi 5800 gelmedi
bizim telefonlarımıza niye güncelleme gelmiyor bizde niye yok :D

edit: internetten bu bilgiyi buldum

artık 5800 içinde yeni yazılım geliyo artık sevinebilirim nokia sevmeye başladım :op:

Üst Alt